linn krouthén

ÖVERTRÖTTA TJEJER

Kategori: VIDEO

Igår hemma hos Evelina. ♥

FOUR HOURS

Kategori: ALLMÄNT

Trött? Yes. Sovit ynka fyra timmar inatt hemma hos Evelina. Men timmarna vaken har varit värt det - för mina tjejer är guld värda. Fick inbakad pizza hos Evelina igår och till efterrätt verkligen den godaste kakan jag någonsin ätit. Om jag blev mätt. O ja. Somnade sedan runt fem efter snack, prat och besök klockan fyra på natten. Och så vaknade jag nio. Eller rättare sagt åtta. För nu är det vintertid igen.
Ikväll kommer sötnosen till mig för att imorgon åker vi iväg tidigt till Kista galleria för en shoppingdag - underbart!
// L.

MOT FÖDELSEDAGSBARNET

Kategori: ALLMÄNT

Höstlov♥
Kom hem från Max för någon timme sedan. Och om cirka en timme ska jag iväg till Evelina som fyllde 17 år igår. STORT grattis and big love. Sitter just nu i pyjamas och om ungefär en timme kommer älskling och hämtar mig med madrass, kudde och täcke. Och ni kan ju bara gissa vilket "tema" födelsedagsbarnet valt! Det ska bli underbart att umgås med fem härliga tjejer en lördags kväll och söndagmorgon.

// L.

LILLA JULAFTON

Kategori: BILDER

När pappa kommer hem från Kina blir det som lilla julafton. Älskar de små necessärerna och den gulliga glas burken. Mitt namn är skrivit inifrån. Pillergöra eller vad?! Och de kinesiska tecken är Linn på kinesiska. Pappa kom även med ett slag "fodral" som kommer göra min iPod till en iPhone. Och även en iPad. Jackor, massa smycken, helt underbart häftiga och fina snäckor. Bl.a. en som väger typ 3 kilo. Tog plats i väskan eller vad?! Men nu är pappa hemma i alla fall - huvudsaken ♥

PAPPSEN♥

Kategori: ALLMÄNT

Började tolv. Fick sluta tolv = ingen återsamling. Så jag gick från skolan runt ett. Timmen i skolan hann jag med att hämta ut skolkatalogen (underhållningen innan man ska sova), och även få återkoppling på idealuppgiften jag gjorde för några veckor sedan. Uppgiften blev runt 20 sidor! Hur lyckas jag (????). Och resultatet blev ett MVG omdömde i SvB. Nöjd. Får se vad det blir i historia, mediekunskap och samhäll B (uppgiften inkluderade dessa ämnen).
Sitter just nu med en stor kopp te och frukt. Ska försöka skriva klart analysuppgiften av radioprogrammet nu så höstlovet blir fritt från plugg.
Och idag kommer även min älskade pappa hem från Kina. Äntligen. Han kommer ha med sig ett par Converse i en ny modell till mig i någon lila färg. Ville ha gråa, men det fanns inte i min storlek. Men men, det är kul med färg!
// L.

POINT ME BACK TO HOME

Kategori: BILDER

torsdagseftermiddag, och snart helg ♥

LEOPARD

Kategori: BILDER

sommar 2010

TÅRTA AND TE

Kategori: ALLMÄNT

Nu blir det tårta och te i de stora kopparna vi köpte igår med världens bästa mamma. Börjar tolv imorgon, så sovmorgon var det här. Underbart♥
// L.

DOFTLJUS!♥

Kategori: ALLMÄNT

Jag har varit hemma hela dagen idag. Vaknade bredvid sötnosen, han åkte till skolan och sedan har jag suttit på samma stol hela dagen och analyserat vårt radioprogram. Mina lärare lät mig vara hemma idag när jag frågade om jag kunde få göra analysuppgiften hemma istället då jag bara skulle gått i skolan 10 - 11 för att skriva analysuppgiften. Och då skulle jag helt enkelt kunnat gjort den hemma, vilket jag gjorde.
Igår hämtade mamma mig i skolan efter gitarr lektionen. Vi åkte direkt till Ikea för att kolla på spegel till vår hall. Men istället frossade vi i ljus. Bl.a. köpte vi hem massa doft ljus till mitt rum. I like!
// L.

MY ALL

Kategori: ALLMÄNT

Jag älskar min Kille helt otroligt mycket. Han hjälper mig att flyga lite högre än vanligt - hjälper mig att vilja gå upp på morgonen. Han snurrar runt i mitt huvud dag som natt, och när tankarna på honom övervinner alla andra tankar vill jag inget hellre än att ligga i hans famn. Saknaden växer så fort jag släpper hans hand om bara några få sekunder. För det bästa som finns är att känna hans närhet. Veta att den jag älskar finns rakt framför mig.
Det är helt otroligt att två hjärtan kan slå så bra ihop. Visst, vi har våra motgångar ibland men det gör ju bara oss starkare. Det mysigaste och det mest underbara är att känna sig älskad och kär. Känna sig glad i hela kroppen  - precis som du får mig att känna. All kärlek till dig  älskling♥
MAX WIKSTRÖM

MAXPULS

Kategori: ALLMÄNT

Klumpen i magen som jag haft under hela förmiddagen idag för vår radiosändning har släppt. Gud, jag trodde att mitt hjärta skulle ploppa ut från min kropp och att min puls skulle överstiga max timmen innan vår radiosändning idag. Men, när första meningen var sagd började nervositeten släppa mer och mer. Och efter sisådär en kvart var det bara kul att sitta med hörlurar på och prata inför massa lyssnare. Och det gick ju superbra! Topp omdömen och massa bra feedback. Känns bra efter allt slit. Chokladbollar och Coca Cola fick vi som belöning.
Nu sitter jag hemma och ska försöka plugga lite. Senare ikväll kommer sötnosen och ska försöka joina mig. Får somna i hans famn i natt igen. I love it.

// L.

I RADIOSTUDION

Kategori: BILDER

I radio studion idag. Hur kul som helst! Repris på vårt program går tordan v. 44 klockan 15.00.

UPP EMOT 10.000 LYSSNARE

Kategori: ALLMÄNT

Fyra timmar kvar till en av mina mest nervösa stunder i mitt liv. Sitter just nu och går igenom manuset och lyssnar på de andra grupperna som sänder just nu. iiiihhh - prata för runt 10.000 lyssnare. Det ska gå att lyssna på programmet live på www.fmiv.nu. Annars på Västerås Närradio 93.7 MHz. Ni hör väl min röst snart.......
// L.

GRATTIS MAMMA!

Kategori: ALLMÄNT

Grattis mammsen! Hade klockan på ringning idag runt nio. Åt sedan frukost med mamma och Sanna till present öppning. Tog det sedan lugnt med kortspel.
Nu ska jag börja fixa mig, för sedan ska jag, mamma och Sanna åka in till Erikslund och Hälla för att köpa lite grejer. Får gäster lite senare, tårta och mammas finaste smörgåstårta bjuds det på.
// L.

SÄNDNING

Kategori: ALLMÄNT

Lördag. Det blir en myskväll hemma. Kanske hjälpa mamma fixa inför hennes födelsedag imorgon, men just nu sitter jag och finslipar på min grupps radio manus. För vår tid ändrades - kommer sända kl. 13.00 på måndag istället.
SÅ: 13.00 på måndag (den 25 oktober) kommer jag och Moa att prata i radio på 93.7 MHz. Programmet kommer att gå i repris tre veckor framåt också och kommer även ligga på deras hemsida. Återkommer.
Saknar redan min älskling efter några timmar ifrån honom. Illa! ♥
// L.

OBVIOUSLY

Kategori: ALLMÄNT

(långt inlägg = mycket att skriva. obviously)
Min rygg värker (eller mer än värker). Och min ena handled värker om jag lutar mig med den. Jag fryser. Trött. Ja, jag vet inte riktigt vad min kropp har blivit utsatt för...
Även fast det inte var bra att åka till skolan idag, pga. min rygg, pallrade jag mig iväg imorse till skolan i alla fall. Ville nämligen inte missa tyskaprovet. Men det missade jag i alla fall. Var istället med på en reklaminspelning i skolan som ägde rum på skolans tak. Högt? Japp. Kallt? Skojar du, vinterkyla. Tårna och fingrarna gick knappt att röra efter sisådär två timmar på taket. Det var i alla fall superkul. Mindre kul är att denna reklamfilm för skolan inte kommer gå på SF:s bioreklamer i vinter, men filmen kommer marknadsföras på andra ställen. KG-känslan fanns på taket bland de 20 stycken blandade eleverna från Kopparlunden. Värmekramar och skratt. (Ryktades om att en filmproducent var Mattias, i E.M.D.s, bror??)
Eftermiddagen bestod av radio. Jag och Moa fick testa att prata i radio och nu ser jag verkligen fram emot vår sändning på tisdag nästa vecka. Imorgon ska allt vara klart, vi ligger bra till.
Förövrigt ligger jag och småpinar mig i sängen pga. min rygg. Ska nog gå och lägga mig för att slippa smärtan. Imorgon kväll kommer min baby till mig. Vi ska baka pizza och ha en Max&Linn kväll, bara vi två. Allt för länge sedan.
// L.

AAAOOTSCH

Kategori: ALLMÄNT

MIN RYGG!!! Vill bara kapa av den just nu och sätta tillbaka den på min kropp när någon har spikat och hamrat i den. Masserat den så jag får den hela och smärtfri igen...
Var hos tandläkaren igår, och idag. Limmade fast min tråd idag som jag har bakom tänderna efter tandställningen. Nu behöver jag inte vara rädd längre för att en liten silvrig tråd ska sitta fast i äpplet när jag bitit av en bit, nu sitter den på plats.
Igår åkte jag in till skolan med min sötnos, och så blev jag hämtad av honom också. Vilken frihet det är med körkort (känns som att jag måste sätta igång med körningen och teorin snart...). aja. Köpte i alla fall Spicy med hem igår och åt det framför filmen SALT (helt okej film).
Vaknade upp bredvid min gubbe. Och nu sitter jag hemma. Ryggen smärtar och har tyskaprov och matteprov framför mig imorgon och på fredag. Så plugg inför dom är det som gäller idag. Stannar alltså hemma idag pga. min rygg. Lära-känna-dagen på Bellevu med bowling och badminton skulle ändå inte gå...
// L.

GREAT

Kategori: INKÖP

ring - h&m (29 kr!!!!!) // tröja - second hand

19 OKTOBER;

Kategori: PÅ MIG

halsduk - lindex // skjorta - gina tricot.

SVAR PÅ KOMMENTARER

Kategori: ALLMÄNT

Svar på kommentarerna:
1: Jag gör om mina bilder i Photoshop. Använder mig av bl.a. nivåer, filter, skärpa, intensitet/kontrast, nyans/mättnad, skuggor/högdagrar, brus m.m. Det är väldigt svårt att förklara hur jag gör min header. Min syster har hjälpt mig väldigt mycket ( http://sannakrouthen.blogg.se ). Annars har http://designadinblogg.se instruktioner.
2: Nej, Max och jag är inte gifta! Bara kära och förlovade. Eller ringarna är mer en bekräftelse på vår kärlek.
Kram!
// L.

ME LIKE

Kategori: ALLMÄNT

Ändrade planer... får somna bredvid världens bästa kille ikväll. Puss på de!
// L.

SCREAM

Kategori: ALLMÄNT

Nu känns det kanon! Igår satt jag typ 7 timmar med manuset till vår radiosändning. Och idag gick jag och Moa igenom allt - och sammanlagt fick vi ihop ungefär en 50 minuters lång sändning. Alltså tio minuter återstår att fixa - sedan är vårt radioprogram färdigt och redo att sändas på tisdag den 26 oktober klockan 15-16!!! Hur kul som helst.
Slutade två. Kilade ner på stan med Brandon snabbt för att hitta ett paraply då pappa tog med mitt till Kina. Det blev ett mörkblått. Dock var det inte så kul när jag gick in i en annan affär och hittade ett paraply för 30 kr mindre. Lite? Jag vet. Men det gäller ju att vara sparsam. Men aja, det blåa följde med hem i alla fall.
Nu ska jag ta tag i min mattebok då vi har första matteprovet på fredag om statistik. Så nu ska jag försöka sitta och klura ut hur man räknar med lådogram(?????). Det får bli en höstpromenad ikväll också.
// L.

18 OKTOBER;

Kategori: INKÖP

ringar - h&m // halsduk med luva (grå) - lindex

15 OKTOBER;

Kategori: VIDEO

Amanda, Evelina och jaaaag

SHRIMP SANDWICH

Kategori: BILDER

Söndag. Underbart att bara få vara hemma och kunna andas ut. Sitter just nu och skriver på manuset till vårt radioprogram och ska snart ställa mig vid ugnen för att göra müssli till familjen. Pappa åkte till Kina idag, tomt här hemma igen.
Mammas och min underbara lunch. Fick bara i mig en av mackorna, den andra får vänta tills ikväll...
// L.

IT HURTS

Kategori: BILDER

GRUNDLURAD TILL BOTTEN

Kategori: ALLMÄNT

Glömt att berätta att min käre lille plutt skaffat sig körkort! Om han överraskade mig. Han har verkligen tryckt in i min hjärna att det inte går att få en tid för teoriprov och upp körning den dagen man fyller år. Och dum som jag är går jag på det. Grundlurad. Så på hans födelsedag gjorde han teoriprovet och klarade det galant. Dagen efter gjorde han upp körningen - även den galant. Han ringde mig förrgår "du, jag tänkte övningsköra in till stan och köpa en tröja, hänger du med?". Tänkte inte mer på det utan sa bara ja och funderade en stund på varför han ville köpa kläder just nu bara. När jag står i hallen förberedd på att han ska komma skriker mamma till "den luringen, MAXX!!!" och pekar ut genom köksfönstret. Jag öppnar ytterdörren och där sitter han, i hans mammas bil - HELT SJÄLV! Jag hoppade ut i strumpor och kastade mig på honom. Shit, var nog nästan gladare än vad han var för stunden! Jag satt mig i framsätet och vi körde hem till honom för att käka tårta. Överraskade sedan Max bror genom att säga "du, mamma behöver bli hämtad, hänger du med?". Härlig känsla. Jag, Max och Alex firade sedan körkortet genom att ta en tripp ner till stan för att köpa Spicy mat. Som sagt, grundlurade till botten. Grattis, äntligen!!!!
// L.

VÄDRET...

Kategori: ALLMÄNT

Fredag. Äntligen - verkligen! Började morgonen med att försova mig. En timme, super... Vädret tar ju kål på en. Men men. Jag är nog inte ensam. Dagen gick dock fort. Jag, Emilia och Emma köpte in muggar och färg till vårt företag - så på höstlovet sätter vi igång. Sista timmen under dagen besökte jag och min basgrupp radiostudion för att se hur allt fungerar inför live sändningen v. 43.
Nu har jag precis ätit fredagsmat med familjen. Lax med bearnaisesås, bacon, sparris och mos. Hur gott som helst! Små firat att pappsen kommit hem från Norge. Och så åker han på söndag igen till Kina. Trist.
Nu ska jag ta mig till Evelina för en myskväll med Amanda och kanske även Carro. Sover hos sötnosen sedan.
// L.

13 OKTOBER;

Kategori: BILDER

MIN ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG 13 OKTOBER! ♥

NU ÄR DET MIN TUR

Kategori: ALLMÄNT

Kom hem från min prins för någon timme sedan. Hans födelsedag igår blev fart fylld och mysig. Började gårdagen med att vakna bredvid honom. Åt frukost till present öppning - en mobil blev morgon presenten. Stack iväg till skolan i en timme och sedan kilade jag ner på stan och träffade Camilla (Max mamma). Köpte blommor, hämtade ut några presenter och sedan åkte vi iväg till Ica för att handla tårt ingredienser. Det blev en maräng tårta med diam, mandariner och grädde - mums! Efter bakningen åkte jag hem ett tag innan det var dags för att åka tillbaka till Max igen för att överraska med ett dukat bord innan han kom hem från kör lektionen. Bilder kommer senare...
I tisdags åkte jag och Jennifer iväg till en healare. Gud vad spännande det var när hon berättade om hennes upplevelser och när hon healade Jennifer. Och idag är det min tur. Om någon timme ska jag nämligen ta mig ut till Haraker för att göra ett reportage till vår radiosändning och bli healad - spännande! Så det blir ingen skola för mig idag, skönt asså.
// L.

18

Kategori: BILDER

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KILLE♥

ONCE IN MY LIFE

Kategori: ALLMÄNT

Jag sitter och mosar med fakta om healing, skriver frågor - för på torsdag ska jag iväg till en healer och intervjua till vårt radio program. Det ska bli super spännande. Jag ska även bli healad - små läskigt. Tror detta kommer bli great.
Gick runt och ställde snabbfrågor till folk på stan idag med Moa och Ida. Skulle nog varit roligare om jag inte hade en dator att bära på... I övrigt ska jag försöka somna tidigt ikväll för det var kämpigt att komma upp imorse. Tror detta väder drar ner på humöret - jag har hört flera i skolan nämnt trött och vissa somnat.
Imorgon efter skolan har jag min första gitarr kurs och sedan bär det väg till Rönnby för att intervjua en healare med Jennifer. Det blir en lååång dag, och på kvällen hoppas jag få somna i min älsklings famn♥
// L.

MORMOR & MORFAR

Kategori: BILDER

Min mormor och morfar för sisådär 30 år sedan.

SUN-DAY

Kategori: ALLMÄNT

Ägnade mer än två timmar av min dag hos mormor. Gick igenom massor av album med gamla foton. Det förvånar mig att hon kan berätta om precis varje foto då vissa är över 50 år gamla. Jag fick bl.a. se min morfars farmor och farfar och min mormors fars orkester. Det är superkul att få se sin släkt på så långt håll. Och en sak är säkert - jag ska införskaffa mig en kamera med filmrullar. Så mycket roligare att kolla på gamla kort på det sättet när man blir äldre. Hann även övningsköra idag, det går framåt!
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv med mandariner.
// L.

8 OKTOBER;

Kategori: PÅ MIG

tröja - h&m // skor - ryns // tygpåse - weekday

10/10/10...

Kategori: ALLMÄNT

...eller tionde oktober tvåtusentio.
Shit vad slut jag var när väckarklockan ringde halv nio. Max säng var så otroligt skönt, att jag skulle kunna spendera hela dagen där. Men... inte ensam. Max hade nämligen redan stigit upp för att åka iväg och spela innebandy. Så ensam i ett gäst rum i hans källare vill jag inte vara - så jag pallrade mig upp. Och blev hem skjutsad av Camilla!
Nu ska jag ta tag i söndagen och få saker gjorda.
// L.

HERE I GO AGAIN ON MY OWN

Kategori: ALLMÄNT

Det blev en skön hemma kväll igår efter den smått stressiga veckan. Eller gården gjorde mig stressad då jag planerade hela min nästa vecka; massor att göra inom radio, Max fyller och handling till vårt företag. Men det är bara att bita ihop. Efter att ha fått mycket gjort igår kom min sötnos hem till mig sent på kvällen för att sova här ♥
Snart ska jag börja fixa mig och sedan "sälja" lite risk kapitals sedlar så jag, Emilia och Emma får in lite pengar så vi kan börja köpa in saker till vårt UF företag. Äntligen! Sedan ska jag bege mig iväg till min älskling för en mys kväll.
// L.

MYSIGT I HÖST

Kategori: INKÖP

tröja - h&m

MIA THÖRNBLOM

Kategori: ALLMÄNT

Gårdagen i skolan bestod av föreläsningar och mycket att ta in. Under kvällen åkte jag hem till min älskling för att sova där. Mer än mysigt!
Jag har precis varit på Mia Thörnbloms föreläsning. Satt och pluggade och fick plötsligt ett sms från Ida där hon frågade om jag ville följa med på Mias föreläsning. Hade berättat för henne att jag så gärna ville gå på henne när hon väl kom till Västerås men inte hade råd. Så snäll som hon är frågar hon om jag vill med två timmar innan de börjar då en på hennes mammas jobb blivit sjuk och inte kunde gå. Så en biljett ledig, och den fick jag! Blev hur glad som helst. Och den nästan två timmars långa föreläsningen var värd varenda minut. Mia var så duktig på att prata och så sjukt rolig + att man lärde sig om sin självkänsla och hur vi fungerar. Toppen!
Förövrigt började jag 10 och slutade 11 idag. Så jag åkte direkt hem för att ta tag i plugghögen. Nu ska jag ta bort sminket, borsta tänderna och sova gott till morgondagen.
// L.

4 OKTOBER;

Kategori: PÅ MIG

tröja - second hand // ring - indiska // armband - meretes bling bling

Anagina

Kategori: VIDEO

GO FOR IT

Kategori: ALLMÄNT

Yes, första dagen i skolan avklarad. Puuh, nu börjar det kännas att det är mycket med live radio sändningen som ska fixas. Tror dock min basgrupp kommer fixa detta! Imorgon blir det att ringa intervju personer som vi tror och hoppas vill ställa upp på reportage.
Efter skolan gick jag iväg till Harmoniq. Där blev jag sminkad. Jag ville ha en naturlig och vardaglig look. Det fick jag också. Dock tyckte jag att jag inte riktigt passade i sminkningen, men med mig hem fick jag i alla fall en superbra mineral foundation. Jag hade bestämt mig att inte köpa en foundation som var dyr då jag inte vill lägga halva mitt studie bidrag på en foundation när den tar slut. Men... jag kunde inte låta bli att köpa den. Och grunden är ju det viktigaste av allt. Så jag unnade mig den.
Nu ska jag kika på Top Model med min syster och samtidigt plugga tyska glosor. Vi får se hur det går...
// L.

SMINKAD PÅ HARMONIQ

Kategori: INKÖP

Detta blev resultatet efter att jag sminkade mig på Harmoniq idag. Syns inte på dessa bilder, men sminkningen är väldigt naturlig och vardaglig. Älskar även resultatet av mineral foundation. Så med mig i väskan följde i.d. miniral foundation. Resten av produkterna får jag önska mig i julklapp, annars blir jag fattigast i stan. Haha.

ÅRSKURS 2 SKOLFOTO

Kategori: BILDER

Skolfotot som vi tog 24 september!! Liten klass? Jo, det är det! Vi är runt 60 st. i årskurs två. 60 delat på 3 blir inte så många. Så här är en tredjedel av årskurs två. Dock saknas några.

SWITCH COLOUR

Kategori: BILDER

Jag gillar min nya datamus från skolan.

TO DO

Kategori: ALLMÄNT

Började gårdagen med en lång och väl behövd promenad med Louise. Jag älskar verkligen att vara ute och gå i det friska och lagom kalla höstvädret. Det påminner mig om när jag var lite och tog höstpromenader med min familj. Sedan är det även så himla mysigt att behöva slänga på sig extrakläder för att inte frysa.
Hann inte så mycket mer igår innan jag stack iväg till Ica för att handla inför kvällen. Jag och Max var nämligen ensamma hemma i mitt hus, så vi satte igång med att laga tacos när han kom till mig. Sedan blev det att kolla på Eclipse och äta hallon-cheesecake glass. För gott! Hade världens mysigaste kväll med min älskling. Önskar att vi kunde leva i vår egen lilla bubbla resten av våra liv.
Vaknade upp tidigt idag. Dock visste vi inte om det för än vi kom upp till köket och såg att klockan stod på halv tio. Men men, skönt att vara upp tidigt! Åt frukost framför inspelade klipp från Sannas danstävling igår. Hon kom tvåa i par, fyra i grupp och kom till semifinal i singel. Kollade sedan på tre avsnitt av O.C. med min plutt.
Nu ska jag ta tag i tyskaplugg och annat som står på "TO DO" listan.
// L.

EFTERLÄNGTAD FREDAGSKVÄLL

Kategori: ALLMÄNT

Det snurrar så mycket i mitt huvud då dagen gått i ett. Så vill bara lägga mig i min säng och mysa med täcke och kudde. Sova bort halva dagen imorgon - och det är ju tillåtet för det är heeelg!! Har hela huset helt för mig själv imorgon - från tidigt på morgonen till sent på kvällen för min syster ska på danstävling i Stockholm.
Efter att ha ätit kvällsmat som blev grillad kyckling och sallad ska jag sätta mig ner framför tv:n med familjen med en STOR popcorn skål, melon och min stjärnfilt för att glo på Idol! Det ska bli underbart!
// L.

1 OKTOBER;

Kategori: INKÖP

ring - indiska // skjorta och tröja - röda korset (55 kr)
dessa kap gjorde jag på tjugo minuter - great!