linn krouthén

GOTT SLUT

Kategori: ALLMÄNT

Vilken himla bra jul jag haft. Gjort så mycket och myst till fullo. Haft sleepovers, hunnit jobba på IKEA, träffa min kusin över en mysig fika, haft släktmiddag, ätit traditionmaten kalkon på annandagen, firat Emilias 20-årsdag, haft första julklappabytet och imorse testade jag på det nya passet GRIT på SATS. Hur roligt och bra som helst! Känner redan träningsvärk i hela kroppen. Nu väntas middag hos mig och sedan Varda med alla mina fina vänner. Gott nytt år!!! /L.
Idag efter passet, halvt död och helt röd!

JULDAGEN

Kategori: BILDER




Juldagen med favorittjejer och annat folk. En himla bra kväll som slutade hos mig med Emma och Louise. Vi vaknade upp imorse lite slitna men vi lyckades ändå ta oss ner på mellandagsrean en stund. Det är jag glad för för jag hittade min nyårsklänning som jag ska ha när tolvslaget ska firas med mina fina vänner på Varda. /L.


TACK TOMTEN

Kategori: BILDER




Världens.finaste.julklappar.

JULAFTON

Kategori: BILDER

Så himla mysig julafton, och världens roligaste tomte!





ÄLSKADE ALFONS

Kategori: ALLMÄNT

Jag har levt i 20 år och under halva mitt liv har vår underbara och världens finaste lilla kille varit med mig och oss. Varit en stor del av familjen och våra minnen. Igår somnade han in och mår nu bättre där han är, vilandes på hans favoritplats i trädgården. Att ha haft dig i mitt liv, som med åren bara blev personligare och mysigare, har bidragit med massor av kärlek och skratt. Minns när vi tog hem vår dunbollen bara några veckor gammal och snabbt lärde honom vad som var rätt och fel. Vi lärde honom inte att dricka ur kranen, det var något han kom på själv. Vi lärde honom inte att flera gånger på en kväll gå fram till oss vid tvn för att hämta pappa som sällskap vid matskålen. Men vi drog gärna fram stolen när han ville sitta med oss när vi åt. Han är ju en del av oss. 
Vår gåva. Vår älskade Alfons Pele Krouthen. 
Vi kommer aldrig någonsin glömma dig. Vi saknar dig redan springandes efter oss. Puss och kram älsklingen.


SVARTA GÄNGET

Kategori: BILDER


Bild från i lördags!

VILA

Kategori: INKÖP



HH

Kategori: ALLMÄNT

Jag hade en asbra helg. Jobbade i lördags å sedan var det bara hem och fixa sig inför födelsedagsfirande för Louise och Sara. Kvällen slutade sent och den blev väldigt lyckad! 
I söndags såg jag Håkan Hellström med Louise och Emma. Egentligen är jag inget Håkanfan men konserten var sjukt bra!
Veckan är full med plugg och stressen kokar snart över. Noll julklappar är köpta och på fredag är det hemtenta i ett ämne jag ännu inte fått klämm på. Men, det löser sig! /L.




LUCIA

Kategori: ALLMÄNT

Såhär börjar mitt luciafirande! Risgrynsgröt och julskinka på vörtbröd. Kan det bli bättre? Har Musikhjälpen påslagen och nyss lussade en barnkör för mig. Och snart ska jag ner till Domkyrkan för att se ett större luciatåg med Emilia, Veronica, Matilda och Laura. Supermysigt! /L.


SUNDBYHOLM

Kategori: ALLMÄNT

Hemma från det mysiga och supergoda julbordet på Sundbyholms slott med jobbet. Efterrättsbordet slog väl allt! Åkte taxibuss dit och hem och ett tag kändes det som att vi var en liten skolklass. Nu ska jag försöka få lite sömn innan plugg hos Matilda imorgon. Natti! /L.


EGENMIXAD YOGHURT

Kategori: FOOD



LOUISE 20

Kategori: ALLMÄNT


Igår fyllde min finaste 20 år!! GRATTIS!
På söndag ska vi hoppa, sjunga, bli rörda, skratta, dansa osv till Sveriges (vad jag hört) bästa live-artist: Håkan Hellström! Känns som en sån här måste-göra-innan-man-dör-sak. Så, på söndag kan vi pricka av det från livets lista. /L.

LOLLO IS BACK

Kategori: ALLMÄNT

Hemkommen efter en myskväll hos Louise som äntligen är hemma från London. Nu är min mage mätt på saffransbulldeg, kanter av mjuk pepparkaka och massa skummtomtar. Julen känns ännu mysigare nu när denna pingla kommer befinna sig i Sverige över december. /L.


LEDIG HELG

Kategori: INKÖP

Danstävling i Örebro igår. Middag och bio med Emilia, Robin och Simon på kvällen. Mys-shopping idag med mammsen på Erikslund. En himla bra helg alltså! Och idag kommer min älskade hem den London!!! /L.


JULKONSERT

Kategori: ALLMÄNT

Jag har inte känt av någon julkänsla alls än förutom när jag tände adventsljusstaken för första gången. Men ikväll minsann dök den upp, inte av sig själv utan med hjälp av den fina och mysiga julkonserten i konserthuset. Varma av julkänslor gick vi sjungandes därifrån! /L.


TOGETHER WE ARE

Kategori: ALLMÄNT

Det finaste vi har är varandra. Och tänk vad starka man blir tillsammans. 


1:A

Kategori: ALLMÄNT

Det är första december och jag älskar det. Nu börjar den mysigaste tiden med alla möjliga ljus. Den stressigaste tiden med alla julklappar. Men allt som tillhör december och julen gör mig varm i hela kroppen. Jag ska få gå på julbord på Sundbyholms slott med jobbet. Jag ska bygga pepparkakshus. Gå på lucia i konserthuset. Fira två av mina favorittjejer på 20-årsdagen. Och byta från te till glögg på kvällarna. En månad med mer lussebullar än kvarg helt enkelt. Det är ju bara jul en gång om året! /L.