linn krouthén

FUCKIN' PERFECT

Kategori: MUSIK

TOMORROW, IS A NEW YEAR

Kategori: ALLMÄNT

Känner mig seg i kroppen, och lite små hängig. Men gud vad jag ska ändra på det! För imorgon ska jag fira in året med världens bästa tjejer. Så jag ska börja att sätta på partymusik för att pigga upp mig lite, och sedan byta strategi och istället lägga mig i sängen med te och en bra film.
Sprungit runt på stan idag med Emma och Emilia. Det var inte det enklaste då vi behövde hitta en tröja som skulle passa både mig, Emilia och Emma och den skulle inte sticka ut allt för mycket, samtidigt en tröja som vi skulle synas i på UF mässan veckan vi börjar skolan igen. Så efter mycket springande hittade vi tillslut en tröja på affären vi kikade in i först av allt: h&m. När letande var klart, tog vi en sallad på det mysiga kaffet i Igor. Sedan träffade jag Ina för att köpa allt inför nyår imorgon. Fick hem strumpbyxor, lösögonfransar, ögonskugga och en veiler från Harmoniq. Även en übermysig lång, stickad tröja fick följa med hem.
Och om vi inte hörs nå mer detta år: GOTT NYTT ÅR!
// L.

LOV - IGEN

Kategori: ALLMÄNT

Jag är nöjd och mätt efter ytterligare en dag på jobbet och omelett i magen. Känns skönt att kontot fyllts på med pengar. Men trött blir man, efter två tidiga mornar och två dagar stående vid en skrivare. Men imorgon, då får jag sova ut ett tag i alla fall. Jag ska nämligen in till stan och äta lunch med Emilia och Emma. Mysigt.
Och något som också är mysigt är att min älskling kommer hit snart, och tillbringar kvällen, natten och morgonen med mig.
Äntligen, nu är det lov igen!
// L.

PGA. DET

Kategori: ALLMÄNT

Idag har jag stått och jobbat och slitet och, pga. det, fått ont i fötterna, hunger i magen och en längtan efter sängen. Men... sängen får vänta, för snart kommer Louise hit. Det blir film, godis och prat. Dock inge sent in på natten; jobb imorgon igen. Mindre kul.
// L.

ÅRETS ANNANDAG

Kategori: BILDER

Vår lilla tradition på annandagen: kalkon. Har absolut ingenting emot det, för det är sjukt gott. Dock har jag lite emot choklad just nu. Man äter, och äter, och äter på julen... och så; pang - flera kilo tyngre.

INTE MYCKET REAFYND PÅ ANNANDAGEN

Kategori: INKÖP

Linne - h&m.
Linne - h&m.
Örhängen - JC (rea)
Armband - Gina Tricot (rea)
Skjorta - Gina Tricot.

THE TRUTH

Kategori: ALLMÄNT

Jag har de bästa vännerna i världen. Om ni inte fanns där för mig, vet jag inte vem jag skulle vara eller vad jag skulle göra. Ni betyder så mycket för mig. Och ni är hur fantastiska som helst.
Big love to you - Louise, Amanda, Caroline, Sara, Evelina, Ina ♥

// L.

KALKON

Kategori: ALLMÄNT

Efter all shopping igår i stan, där det inte alls blev mycket köp på rea, åkte jag, syster och Max hem till oss. Hela dagen hade jag gått och längtat till kvällen då vi skulle äta vår traditionella annandags mat - kalkon. Åh, vad gott det var! Efter maten blev det kortspel, glass med hallon och massor av choklad.
Vaknade upp bredvid älsklingen. Vi gjorde frukost och satt oss framför O.C. Han åkte tidigt och jag började städa mitt rum, fixa recept till min receptbok och så redigerade jag även bilder till mitt fotoalbum. Jag har ju fullt upp på mitt lov. Haha.
Men snart kommer Louise till mig. Vi ska pulsa oss iväg till Caroline där alla tjejer ska träffas och umgås utomhus. Men det blir hem tidigt för mig, jobb imorgon...
// L.

MINA JULKLAPPAR

Kategori: BILDER

Presentkort och skiva från min älskling♥
Trosor, teoriböcker och mysiga socker från mamma och pappa♥
Dataväska från pappa. Pengar från släkt♥
Flytta-hemifrån grejer från mamma och pappa♥
Schampo, balsam, lotion, duschkräm och läppbalsam från Camilla, Jukka och Alex♥
Filmer från pappa♥
Örhängen från Sanna (egengjorda). Klänning från mamma♥
Hudvårdsprodukter från mamma och pappa. Trisslotter från moster♥
Skiva från Sanna, skinnvantar och externhårdisk från mamma och pappa♥
Teburk, te och trosor från Louise♥
tavla till mig från mig.
Halsbandet fick jag i julstrumpan från pappa, och kommer ifrån Kina♥

JUL

Kategori: BILDER

13

Kategori: ALLMÄNT

Jag och min sötnos har precis kollat på filmen "13". Rå var den. Men det bästa med kvällen är att jag får somna bredvid honom. Och sedan drömma söta drömmar om rea skyltar - för imorgon åker jag, han och syster in till stan för att shoppa loss.
// L.

YESTERDAY

Kategori: ALLMÄNT

Jag hade en perfekt julafton med god mat, jultomte, "Svensson Svensson", brasa, massor av paket och choklad. Åh, man längtar ju nästan tillbaka till igår. Mormor och moster var här också.
Har precis kommit hem. Jag och min familj åkte till Erikslund för att fynda på Media Market, men - vi tog oss aldrig in. Köer och fullt med folk, nej det lockade inte. Så vi är hemma igen, myser såhär i kalla Sverige och ska snart plocka fram julbordet igen och äta upp allt gott. Mums.
// L.

23:e

Kategori: ALLMÄNT

Äntligen, jullov. Mitt började i tisdags. Julavslutning+kgparty. Jag sjöng tre låtar; två av mina egna och sedan Beyonce's låt Ave Maria. Det gick bra trots min hals, feber och snuva. Tänk att det finns mycket musiklitet på en media skola, alltid kul! Efter showen dunkade mitt huvud, så det blev ingen fika med Emma och Emilia, som det var planerat. Istället åkte jag hem med min älskling, som var på avslutningen och kollade på mig, och tillbringade sedan kvällen med honom.
Morgonen tillbringades med min syster framför tv:n. Narnia - Prins Caspian var på TV skärmen. Satt där med te, en sprakande brasa och julmusik utifrån köket. Julstämningen är på topp här hemma. Det doftar nyklädd julgran, massor av paket, tissel och tassel och snart även julskinka. Åh, imorgon♥
Älskling sover här ikväll, och delar stunden framför brasan med en julmacka imorgon på morgonen.
// L.

TYPISKT. VERKLIGEN TYPISKT.

Kategori: ALLMÄNT

Jag är sjuk. Hur typsikt kan det bli på en skala 1-10?! Precis dagen innan jag ska uppträda och allt. Feber, förkylning och halsont. Hm, inte bästa kombinationen för en sångröst. Gick hem från skolan vid tio. Sov från elva till två. Jag tror sömnen hjälpte mig lite på traven. Kändes en smula bättre när jag vaknade i alla fall. Lagade god mat till familjen på kvällen också.
Tänkte gå och lägga mig i sängen nu, se på tv och sedan sova. Förhoppningsvis är jag piggare imorgon, och orkar ställa mig på scen och sjunga tre låtar. Vill verkligen inte missa showen & julavslutningen imorgon. Börjar tio tack vare min tyskalärare som lät mig sova och slippa tyskan. Dagens ros till henne, typ.
Sleep tight.
// L.

SVAR PÅ KOMMENTAR

Kategori: ALLMÄNT

Hur mycket brukar du köpa julklappar för?
- Jadu, det varierar! Förra året blev det tok för mycket för min ekonomi. Men i år handlade jag för runt 1500 kronor, om jag fått med allt. Lägger mer pengar på vissa och mindre på andra, för det beror lite på vad man hittar i affärerna :-)

ME AND MY MICROPHONE

Kategori: MUSIK

INDESTRUCTIBLE

Kategori: ALLMÄNT

Tidiga mornar har det blivit de senaste helgerna. Positivt för stressen, då man hinner med så mycket under dagen. Negativt för tröttheten. Vaknade bredvid min älskling kl nio som skulle jobba idag. När han hade åkt tog jag mitt pick och pack och gick till gymet med Louise. Åh, vad skönt det var att träna! Nu jäklar måste jag börja göra det till en rutin också. Åkte sedan in till Erikslund. Fy vad mycket folk. Fy vilket väder. Men hem fick vi med massa mat och mys till julen.
Imorgon är det sista dagen i skolan innan jullov. Eller ja, nästan i alla fall. Går väl halva dagen på tisdag också. Skönt. Ha det gött.
// L.

CHRISTMAS TIME

Kategori: BILDER

Jag älskar att köpa julklappar. Överraska. Slå in dom fint, och sedan gömma undan dom för att sedan ta fram dom den 24:e. Och så älskar jag väl att själv bli överraskad, såklart! Julklappar överhuvudtaget gör mig glad. Dessa är mina, jag ska ge bort.

JULRUSCH

Kategori: ALLMÄNT

Idag köpte jag det sista julklapparna på stan med Louise på, enligt tidningen, den värsta dagen att gå och shoppa på. Mycket folk. Men vi klarade nog den allra största julruschen när vi åkte hem med halv ett bussen.

Jag har slått in presenter och fixa och donat med Ipoden. Så nu så jag fixa lite till innan Max kommer hit. Jag ska laga mat till honom, min syster och mig. Vi blir ensamma ikväll.

Mindre än en vecka kvar nu till julafton - längtar!!

// L.

MÅLERI

Kategori: BILDER

Denna fredagkväll fick bestå av att måla muggar som var beställda från mitt, Emilias och Emmas företag. Min kisse, Alfons, ville vara med ett tag... Han hjälpte mig inte så mycket när han sov på min arm.
Nu ska jag sätta mig ett tag i köket med mamma och Kristina innan jag hoppar i sängen och laddar för en kort julklapps shopping med Louise imorgon på morgonen.

// L.

STORMSTEG

Kategori: ALLMÄNT

Julen närmar sig med stormsteg. Endast åtta dagar kvar. Fick sovmorgon idag till tio. Tyskalektionen bestod endast av gott fika som lussebullar och choklad kakor av något slag och så sjung vi tyska jullåtar. Lunchen var inte efterlängtad efter den lektionen... Å så hade jag matteprov. Gick väl helt okej ändå.
Fika med Evelina och Amanda innan jag tog bussen hem med Evelina, och Louise. Och så hoppade även Ina på bussen.
Nu ska jag luta mig tillbaka i min säng och känna mig som ett litet barn. Tänkte nämligen ta en te och kika igenom lite julkalender avsnitt. Missat alla förutom ett. Så jag ska se om det är något att se på innan jag somnar i min säng.
// L.

22

Kategori: BILDER

22 månader igår, 12 december, med den sötaste personen i världen.

2010-12-11

Kategori: BILDER

LUCIA 2010
(Bilder från loulou.blogg.se) Det kändes som att man levde på 1700 talet när man gick med underbara vänner ner till Skultuna kyrka på en väg fullt med marschaller. Inga hinder, ingen stress, inget att oroa sig för - bara en underbara upplyst väg. Mysigt var det.

LOUISE 17

Kategori: BILDER

här har ni världens bästa vänner!
(i fredags när Louise fyllde 17 år)

REDO FÖR LUCIA

Kategori: PÅ MIG

skjorta - gina tricot // väst - h&m

TORSDAGS

Kategori: INKÖP

underbar byxdress - tati (only) // lång, mysig tröja - second hand // väska - second hand

PERFECT FRIDAY

Kategori: ALLMÄNT

Jag har verkligen haft en underbart rolig kväll/natt/morgon igår hemma hos min kära vän Louise med mina 6 kära vänner. Mat, Idol, prat, dans - perfekt fredag! Åh, Jay vann ♥ Dock kanske detta inte är något bra för hans kariär. Blir det pop han ska sjunga nu? Eller kanske techno?! Aah, vi får väl se. Kontraktet efter Idol kanske inte är det bästa...
Men nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan kommer Louise hit, vi drar till Ica och köper pepparkakor och sedan går vi till Sara för att fika där med tjejerna. Efter alla lussebullar och pepparkakor går vi ner till kyrkan för att kolla på lucia. Alltid lika mysigt. Och senare ikväll ska jag träffa min älskling.
// L.

BIRTHDAY

Kategori: BILDER

Idag fyller min Louise 17!! Stort grattis vännen♥

FREDAG

Kategori: ALLMÄNT

Igår: julshopping med min sötnos. Jag skulle köpa julklappar, men... det blev bara saker till mig. Bland annat en underbar tröja, en väska och en byxdress. Åt på Burger King och sedan åkte vi hem till mig för film och mys.
Sitter i skolan nu och börjar om någon minut. Vaknade bredvid sötnosen idag, och ikväll; hem till världens bästa Louise för att fira henne på hennes födelsedag med världens bästa vänner. Love my day.
// L.

FAST

Kategori: ALLMÄNT

Tisdag. Dagarna rullar på, FORT! Om exakt två veckor har jag jullov och njuter av dagarna ända fram till julafton.
Förutom tyska redovisning och pluggning inför matteprovet idag har jag även hunnit med att diskutera boken "Animal Farm" i en liten grupp med rektor och ballerinakakor. Haha. Och efter skolan gick jag tillsammans med Micke och "det hemliga bandet" till Växhuset för att öva till KG partyt om två veckor. Liten överraskning sådär.
Men nu ska jag försöka somna, för jag är så otroligt trött. Imorgon under hela dagen ska jag, Emilia och Emma måla alla våra beställda koppar. Niice.
// L.

NO, IT'S MONDAY

Kategori: ALLMÄNT

Jag sitter i skolan. Magen kurrar. Lunch om tio minuter. Jag har inte så mycket att göra, för det mesta som ska vara klart har jag redan gjort. Haha. Men i eftermiddag får jag säkert något nytt av min Expo lärare att rita...
Efter skolan kommer min älskling hem till mig. Äntligen lite tid för varandra utan stress. Och så ska han sova hos mig. Undeeerbart.
// L.

2010-12-06

Kategori: BILDER

i skolan just nu i ett grupprum med musik på hög nivå och tre kurrande magar.

REMEMBER ME

Kategori: ALLMÄNT

Efter en mysig dag på stan igår med några julklappsköp och en fika hämtade min älskling upp oss. Jag och han var sedan hemma hos honom hela kvällen, kollade på Remember Me och åt Alex knäck. För gott.
Nu blir det lite plugg och sedan övningskörning.
// L.

AWSOME

Kategori: ALLMÄNT

Jag är nyduschad, fixad och småtrött. Har haft en awsome kväll/natt/(kort)morgon hemma hos Ina. Mycket skratt, prat och flumande. Snart beger jag mig ner på stan med Ina, Evelina och Azra för att jaga julklappar. Mys. Och ikväll får jag träffa min sötnos ett tag som jobbar hela helgen. Men jag överlever.

//L.

VÄRLDENS BÄSTA

Kategori: ALLMÄNT

Jag har haft en härlig dag med tacos till lunch. Nu ska jag hem till världens bästa Ina, men världens bästa tjejer för att ha världens bästa kväll med Idol, skitsnack och övernattning. Underbar fredag. Som Amanda sagt hela dagen: "Åhh Linn, det är fredag!!". Jag håller med.
// L.

CUP

Kategori: ALLMÄNT

Ytterligare över tjugo koppar målade. Känns skönt! Halva beställningarna målade innan jul nu. Gud, skulle själv vilja få en sån underbar kopp i julklapp. Så personligt. (http://www.koppurightuf.blogg.se)
Nu blir det väl att göra allt och ingenting. Ladda för morgondagen.
// L.

EVERYTHING

Kategori: MUSIK

TREVLIGT

Kategori: ALLMÄNT

Yes. Nu är man hemma och pluggar. Min sötnos gick för ett tag sedan, då han sov här inatt, och kommer tillbaka igen senare för att joina min pluggning. haha!
Ja, igår var det en trevlig dag. Det blev basket-fia-med-knuff på idrotten, haha - hur kul som helst! Och efter skolan hade jag gitarr lektion. Det går framåt. Efter gitarr lektionen visade även min media lärare några bra ackord att använda i låtar och så. "Jag kan lära dig lite på raster eller när vi har tid!" - tänk vad bra.
Stannade i skolan till halv nio. Varför? Jo, jag var med på öppet hus. Gick runt och visade nyfikna 9:or underbara KG. Kul var det. Och så bjöd rektorn alla som var med på pizza - så över 20 pizzor var uppradade inne i ett klassrum.
Nu ska jag ta i tu med massa små saker. See u!
// L.