linn krouthén

DET JAG ÄLSKAR ÄR ATT JAG FÅR CHANSEN ATT ÄLSKA ER

Kategori: ALLMÄNT

Jag var och intervjuade min fina vän Caroline ikväll och fick, förutom en djupare inblick i hennes hästliv och ridskola, mysa med chiuauavalparna åter igen. Är helt kär i den till salu och om jag vann på lotto, då... då skulle den ligga i min famn just nu.
Ibland får man bara så bra tankeställare. Som att jag nu är så extra lycklig över hur bra vänner jag har. Det går inte att beskriva. Det gör faktiskt inte det. Men jag är bara så glad för mina vänner som delar min uppväxt med mig. Delar tiden i livet som kan vara en av de tuffaste, och då man behöver de bästa vännerna i världen♥ /L.

230

Kategori: INKÖP

fyndade allt detta för 230 spänn på second hand!!

SISTA AUGUSTI

Kategori: PÅ MIG

tröja - h&m / linne - second hand / halsband - indiska / skor - dinsko (gamla)

IBLAND ÄR MAN BARA SÅ SÄKER

Kategori: BILDER


jagälskardig

TWO PAIR OF SHOES

Kategori: INKÖP

Bianco.

DET BLEV ETT PAR BLÅ

Kategori: INKÖP

Från Kina. Tack pappa!♥

29 AUGUSTI

Kategori: INKÖP

1. monki 2. h&m

LOUISE

Kategori: BILDER

2 av bilderna från igår när jag lekte fotograf. // itbyme.blogg.se.
Du är ju för fin!

EN TIMMES SKOLDAG♥

Kategori: ALLMÄNT

Det är så skönt att börja tolv, ha en inställd lektion och lärare som skjuter upp lektionen efter till nu. Så, jag slutar ett. Veckan börjar bra! Går ner på stan och letar skor+jeans och annat smått och gott. /L.

VI HAR ÄTIT OCH ÄTIT

Kategori: ALLMÄNT

Jag har haft en svullohelg med mina bästa vänner, och nu känner jag att jag har ätit tillräckligt. I fredags mös vi hos Caroline med hennes för söta Chiuauavalpar. Ville ta hem alla tre. Paxat att vara hundvakt till de små djuren. Och till det vi åt. Jag köpte med mig en godispåse, popcorn på det och så hade Caroline varit och tömt Skultunabadets glassbox. Så frysen var full med GB-glass...
Bridesmaid. Så bra film! Jag, Amanda, Emilia och Emma satt på raden näst längst bak med godis och skrattade. Vi tog oss sedan hem till Amanda och var där till tidig morgon. Kladdkaka och chips lyckades vi trycka i oss - också.
Nu är jag hemma hos Louisen och ska fota henne lite innan det är dags att måla lite muggar till min flyttahemifrånlåda. Ikväll kommer pappa hem!!!♥ då blir det mys med familjen och min plutt. /L.

"JAG ÄR NY HÄR."

Kategori: ALLMÄNT

Vädret! Vad har hänt?! Tur att jag hoppade i en klänning idag innan jag for till jobbet. Där var jag helt själv i butiken för första gången och, det gick... hm... det var svårt att förklara saker jag aldrig hört talas om, om jag säger så. Men, berättade snällt att jag var helt ny och jag hoppas att lite förståelse dök upp i kundernas huvuden. Satt och designade (ett av) mina drömkök. Ni ska få se när det första är klar.
Åkte ner på stan och mötte mammsen efter jobbet. Jag inhandlade två par höstskor. Ni får se bild när jag bestämt om jag ska behålla dom. De gjorde sig finare på barbenta ben i butiken än hemma i hallen till jeans. Men jag tror de bara är en sommarvana, det där med barbent. För skorna försvinner lite när jeansen sätts på, tyvärr. Höst"vanan", kom fram nu då... /L.

NU VET NI

Kategori: MUSIK

Jag har innset en sak som jag kanske inte vill inse egentligen. Men, efter lite kikande på True Talent har jag kommit underfund med att denna kille ser otroligt bra ut. Jag är en sån här tråkig tjej som ser snyggheten i killar när personligheten kommer fram. Så, nu vet ni. Och det är ju faktiskt ingen hemlis eftersom jag upptäckte det här om dagen, konstigt nog...

FREDAGSMYS

Kategori: ALLMÄNT

Jag kan ju säga att jag kom klart sist på Gokarten idag med klassen. Eller det vet jag i och för sig inte till 100 procent. Men jag kan ju bara ana det när jag blev omkörd av alla. 5 gånger av Emilia. Fast hon körde ju som en, ja... Snabbt gick det i alla fall. Efter en sväng runt på Hälla, i stan och till jobbet är jag nu hemma och ska mixa ihop lite mat innan jag far, någonstans, för att träffa mina efterlängtade Tunabrudar.
Zumban igår var förresten apkul. Jag var ju i alla fall yngst i salen kan man ju säga. Men, skaka på rumpan kan man väl göra i alla fall. /L.

JAG HAR LETAT OCH HITTAT

Kategori: INKÖP

h&m♥

MALTA - 3

Kategori: BILDER

4 ifrån Malta.

ZUMBA

Kategori: ALLMÄNT

Imorgon har en hel vecka gått i skolan!!! Tiden, vart tar den vägen? Matte C har börjat och än så länge är det inga problem. Tx som jag nämde tidigare. Textkommunikation. Vi ska skriva en artikel. Kul tycker jag. Caroline blir min intervjuperson och jag tror att artikeln kommer bli great. Första designlektionen idag och jag känner att jag kommer lära mig mycket. Idag fick vi lära oss ett program som bl.a. de som gjort Ikea-katalogen använt sig av. Nästa lektion ska vi berätta vad vi vill jobba med det närmaste veckorna. Har ett förslag på G!
Nu sitter jag med en cafélatte och ska snart mosa ner lite keso i magen. Ikväll är det Zumba, den första lektionen för mig. Spännande. Och imorgon kommer jag inte sätta min fot i skolan, utan på Gokartbanan. Wiho. Och ikväll myser jag framför True Talent med sötnosen. När serier och sånt startar kan jag inte slita mig när jag väl börjat kolla... /L.

JUNIE

Kategori: BILDER

'Min kusin och Hannas sötnos, Junie, kom förbi igår och gjorde tisdagen lite extra mysig.

NI SVIKER MIG

Kategori: ALLMÄNT

Jag hade tänkt ta en powerwalk imorse, men... min mage och mitt huvud svek mig och ville hellre ligga kvar i sängen. Det började igår med mitt, fortfarande, magont och ett huvud som snurrade tusen varv i minuten. Typ. Sömnbrist? Jag vet inte. Men när jag sov min extra timme, tog det lite lugnt så känns det bättre nu.
Ska ta och börja fixa mig, ta bilen in och hämta Emilia och sedan gasar vi till skolan i 4 timmar med två nya ämnen: Tx. Ja, fråga mig inte. Och mitt tillvalsämne, matte C. Gasar sedan hem och träffar min kusin Peter och Hannas några veckor gamla bebis, Junie. Och fortsätter sedan iväg med Sanna för att se på Louises match ikväll. /L.

MALTA - 2

Kategori: BILDER

11-18 augusti 2011♥

PONCHO

Kategori: INKÖP

Åhléns.

SKOLSTART

Kategori: PÅ MIG

halsband - present // blus - tati (systers) // klocka - second hand

SOVMORNAR, ÄNTLIGEN!

Kategori: ALLMÄNT

Dagen har varit så bra och nu ska det verkligen bli roligt att börja skolan igen. Möttes av godis-skålar i klassrummet och glada lärare och elever. Fick veta att jag kommit i samma klass som dom jag ville gå tillsammans med (vi byter varje termin). Och ännu bättre, att jag kom i samma basgrupp som Amanda (arbetsgrupp, typ). Så, det kunde inte börja bättre. Fick sedan ett överskåp som jag önskade, och det bästa av allt. SOVMORNAR!!! Jag har för första gången sedan 6:an ingen tyska. Det betyder: sovmornar måndag och fredag till kl. tolv. Och, i fem veckor framåt: sovmornar även tisdagar till tolv. Och vi slutar kl. 14 två dagar i veckan. Bättre schema får man leta efter!
På fredag ska alla treor åka till Hälla för att köra gokart. Sist gick det inte så bra då jag var närmare stängslet än banan, oftast. Men, på't igen bara!
Lagat mat och ska snart sätta mig och mysa framför tv:n med Sanna. Det känns så skönt att skolan inte är pest och pina. Inte just nu i alla fall... /L.

FÖRSTA SKOLDAGEN

Kategori: ALLMÄNT

Det är skola idag. Känns som en evighet sen jag skrev det, men ändå har sommarlovet gått så fort. Igår laddade jag för första skoldagen med Louise som jag inte hade sett på över en vecka. En powerwalk och brunch hemma hos henne tillsammans med spel och cermonin för det hemska som hände i Norge på TV. Åkte sedan och jobbade en timme och sedan kom min plutt till mig. Nu är jag halvt laddad till halv två då uppropet är. Helt laddad kommer jag bli under lunchen med mina tjejer. /L.

DAG 4

Kategori: BILDER

Slänger upp 5 bilder från Helsingborg i juli.

LOVELY CONVERSE

Kategori: BILDER

Pappsen är i Kina, för hundradeelfte gången. Det har blivit som en rutin att skicka med honom bilder på Converse jag önskar att han får med sig hem i resväskan. Någon av dessa står på tur!

PIMP MY KITCHEN

Kategori: ALLMÄNT

Garderoben känns för somrig för detta väder, så nu blir det att fylla magen med kaffe och macka och plocka fram höstkläderna. Detta gör jag med köksdesignprogrammets alla koder och finesser jag fick lära mig idag. "Det kommer ta runt ett halvår". Jo, jag tackar! Men jag längtar tills den dagen då det bara kommer flyta på... /L.

2. TVÅ. TWO. ZWEI DAGAR...

Kategori: ALLMÄNT

Jag kom på mig själv att jag prioriterat allt framför sovmornar. Inte en enda morgon har jag sovit så länge jag velat under mitt sista sommarlov. Det känns både bra och dåligt. Dåligt att jag aldrig låtit min kropp vila ut sig helt. Bra för att jag lovade mig själv att göra och hinna med så mycket som möjligt. Men idag har jag hur som helst inget val. Jobb om två och en halv timme så det är bara att ta sig upp ur det varma täcket. Ska starta morgonen med varmt te för min värkande mage. Njut av de 2 sista sommarlovsdagarna! Kiss n hugs. /L.

MALTA 1

Kategori: BILDER

Från hotellet i en tunnel under vägen: rakt ner till poolen. Och havet tio trappsteg ner.

MALTA:

Kategori: ALLMÄNT

Okej. Jag ska ta och berätta lite om Malta där jag befunnit mig i sju dagar med min pojke.
- Landet, eller ön, är så stor som en tiondel av Gotland. Ja, det är sant!
- Språket är Maltesiska. Så ja, det finns. 80% arabiska, 10% engelska och 10% italienska.
- De kör som galningar. Tutar för att säga "Se upp, här kommer jag!". Och de konstiga, eller ovanliga, hastighetsbegränsningarna 35 km/h och 45 km/h är det ingen som håller. Så våra bussresor vi tog kändes minst sagt osäkra.
- Maltas egna dryck Kinnie har ett hemlighetsstämplat recept. Gott som få!
- 400 tusen invånare gör Malta till Europas mest tätbefolkade land.
- 365 kyrkor. En för varje dag. Stakars alla som känner sig "tvingade" att gå till krykan varje dag. Många att välja på och många att besöka...
- Vi badade i havet där det självklart var så salt att ögona sved. Hoppade ner i poolen för att få bort det salta, men överraskades av en saltpool.
- Trottoarerna var ca 1 meter breda. Att hålla handen i staden Bugibba var inte det lättaste.
- De hade världens godaste kaffe vid poolen. Trotsade värmen och beställde den varma drycken.
- Under hela veckan fick vi ha på oss dom snyggaste (?) All-inclusive armbanden gjorda i plast. Man kunde inte känna sig mer turistig med dom blåa runt armen.
I övrigt så var det ett roligt land att uppleva men dock är inte chansen så stor att jag besöker det igen. Det räcker med en gång. Som vi sa på planet hem: "Vi ångrar inte att vi åkte hit, men vi skulle inte åka tillbaka".

JOBB FIXAT

Kategori: ALLMÄNT

En liten omvanlig på bloggen och såhär få det se ut ett tag. Bilder från Malta kommer att komma till som tätt så var på hugget så att ni inte missar några utvalda av mina hundratals tagna. Och härliga Gudrun hade inte tänkt på någon jobbintervju idag, hon satte igång direkt med att lära mig allt om träslag på luckor, material på skivor och det man behöver veta om kök. Så imorgon börjar jag. Ska få lära mig köksdesignprogrammet och sedan starta att bygga mitt drömkök. Är så glad just nu! /L.

GLÄDJANDE SAMTAL

Kategori: ALLMÄNT

Jag är hemma igen. Med ouppackad väska kör jag snart in till stan för en jobbintervju. På Malta ringde pappa och berättade att hon som designade vårt kök vill att jag ska börja jobb där. Så snart kanske det är två stycken som jobbar på företaget! Jag berättar mer om min resa senare. Kan bara säga att med 30+ grader, molnfritt och pool+hav nedanför hotellet har jag och min sötnos haft de underbart. /L.

MALTA

Kategori: ALLMÄNT

Snart är allt packat och klart! Stått i duschen länge och skrubbat mig, som jag sa, från topp till tå. Ska klunka i mig kaffe för att bli pigg och sedan är det bara att vänta och tagga tills Max kommer och hämtar mig för att sedan gasa till Arlanda. Jag förstår det inte än att om 24 timmar ligger jag på stranden och steker för fulla muggar. Det kan inte bli bättre just nu. Det värsta som kan hända är att väskan kommer bort. Men då kommer jag fasiken sola näck för sol och bad är ju det jag vill ha och åker till. Firar två och ett halv år med min sötnos på Malta imorgon och det känns såå underbart. Hejdå kalla Sverige så ses vi om 8 dagar♥

OM 24 TIMMAR FLYGER VI

Kategori: BILDER


Lyssnar på bra musik och packar för fullt. Är så rädd att väskan ska väga för mycket så jag bär strax ner den tunga saken till källaren och väger den...

NÄR JAG SOM MEST BEHÖVDE DET

Kategori: BILDER

Tack mammsen och pappsen!♥

RESEFEBER?

Kategori: ALLMÄNT

Kommit hem från en powerwalk med Louise och precis klämt i mig fil med banan, nektarin, blåbär och hallon. Ska strax höja musiken och börja packa inför imorgon. Ikväll ska jag försöka hinna med att träffa Emma, Emilia, Amanda och Linus. Men det är så mycket man måste hinna med innan man åker, bara som en liten grej att peela kroppen från topp till tå inför 8 dagars sol och bad. Så vi får se om jag hinner ta mig ner för en fika. Igår var jag och plutten inne i stan och inhandlade de sista inför resan. Längtar så jag spricker. Ciao! /L.

ÄPPLE-BANAN-PÄRON

Kategori: BILDER

Hemma hos Emilia i måndags skapades dessa fyra som flyttar ner i min flytta-hemifrån-låda tills vidare.

LET'S POWERWALK

Kategori: INKÖP

Nya svart-rosa Adidas följde med hem igår. (team sportia)

MOBIL - inlägg

Kategori: ALLMÄNT

Ligger i Max säng och försöker piggna till. Ska snart tuta hem för att göra ordning mig för dagen. Ska nämligen måla muggar idag med Emma och Emilia. Vi kom ju på att vi själva inte har några av muggar från företaget. Så fram med kreativiteten! Tutar in och hämtar dom och vidare för att köps muggar. Puss! / L.

GOODNIGHT, SOON

Kategori: BILDER

looollo kommer och sover här för en tidig uppstigning imorgon. lovely friiday.

30/8

Kategori: BILDER

bilder ifrån grillkvällen i lördags

THIS ARE MY DAYS

Kategori: ALLMÄNT

Morgonen började med en powerwalk med Louise som slutade i onda skavsår. Efter det for vi till Salagropen med hennes mamma och stekte under solen den tiden den visade sig vilket inte var så lång tid. Flöt på madrasser och åt god sallad. Ikväll kanske jag ska till min sötnos men det visar sig när han slutat jobbet och kan ringa mig.
Och jag ska börja i Zumba med min moster som börjar redan nästa vecka. Spännande! Imorgon far jag, Louise och min moster några mil bort för att köpa godsaker på en gård där de har utförsäljning av grönsaker, ostar o.s.v. Och morgonkvällen bjuder på grillkväll med mina goa tjejer ute på Björnön. Kan de bli bättre? Nop.
// L.

IN MED STEREON I BADRUMMET OCH GE DIG EN KUR

Kategori: ALLMÄNT

Det har jag precis gjort. Bota torra och flagniga ben med en hemmaskrubb. Bra för tomma plånböcker och för dom som har långt till närmaste affär. Ta olivolja, strösocker och havregryn och vips så har du en. Kan det bli enklare? Oturen är ju om ingredienserna saknas i skafferiet... Jag måste säga att skrubben tog bort all min flagnighet som jag gått och smort in i flera dagar nu. Olivoljan ger en fet yta på benen, men ta bara lite tvål och ta bort de mesta av det. Och glöm inte att smörja in benen efteråt!!
Och så till håret. Ägg + olivolja. Båda ingredienserna är bra för håret, så vad kan bli fel? Resultatet har jag inte sett än (blött hår), men enligt min syster blev håret lenare än lenast. Återstår att se. Öppna med schampoo och stäng med balsam efteråt. Två små tips sådär för sommarens uttorkningar på våra kroppar.
// L.

2 AUG

Kategori: ALLMÄNT

Efter en dag med Louise i spåret med träning och i gropen med sol och bad ska jag iväg till mormor för en spelkväll med moster och syster.
// L.

MATLAGNINGSTALANGAR?!

Kategori: ALLMÄNT

Pga. en tunnplånbok och sparande inför Malta nästa vecka är det hemmakväll som gäller! Jag ska sätta mina matlagningstalanger på prov och bjuda familjen plus Max på fylld lax. Dagen har bjudit på turer runt i Västerås med mammsen, så mestadels har jag befunnit mig inomhus i det fina vädret.
det blev en supermysig kväll igår med min bästis tillsammans med filmen "no strings attached". kvällen slutade med en lång promenix till ett på natten. lovelove.
// L.

JUST NU

Kategori: ALLMÄNT

Myspys med film hos Louise nu!
// L.

DET GÅR BRA NU

Kategori: ALLMÄNT

En hel familjedag som började i bilen till Stockholm och slutade på altan med plump och fia med knuff. Imorgon bär det in till stan med Louise och Ina för att vara Inas lilla stöd i tatueringsstolen. Därifrån vidare till Forex med min plutt för att växla pengar till Malta. Och från stan till en härlig strand och sjövatten. Vissa dagar längtar man till lite extra mycket.
// L.

STOCKHOLMOO

Kategori: INKÖP

1. vero moda. 2. indiska. 3 h&m.