linn krouthén

ÅRETS KALENDER

Kategori: INSPIRATION

2014 kommer bli ett sånt bra år och nu har jag en fin kalender som får följa med och komma ihåg det mesta åt mig. Gjorde framsida och baksida i Photoshop. 


Personligalmanacka.se

LITE MUSIK I JANUARI

Kategori: MUSIK

TIDIG MORGON

Kategori: ALLMÄNT

Gick upp 5, tränade kl sex 6, är på jobbet halv åtta. Trött i ögonen men pigg i kroppen. Så skönt att börja morgonen med att svettas! /L.


PÅ JOBBET

Kategori: ALLMÄNT

Är på jobbet och är glad över att ha hittat ett helt nytt headset hemma i mitt rum i samband med flytten och all rensning. Nu kan jag prata i telefon och lyssna på Morgonpasset i P3 i ett par hela lurar. Snart ska jag svettas på ett crosstrainingpass med min trogna träningskompanion Azra. /L.


FLYTT!

Kategori: BILDER

Ikväll vände jag sängen så att huvudet ligger mot fönstret. Precis så som jag sov i lägenheten jag bodde i. Ja, jag har vänt sängen i mitt gamla rum. I mitt nuvarande rum från och med nu. Jag har flyttat hem till familjen igen. Det enda som känns lite jobbigt är att inte bo i city, inte ha nära till allt och kunna dra en Donken (åka drive-trough sent på kvällen och sitta och snacka i bilen enda in på natten) med tjejerna. Stadslivet är underbart men nu ska det sparas pengar! Så idag var jag klädd i gult och blått och hade en bra dag på IKEA.
I fredags hade jag en supermysig kväll med min fina Emma. Lagade pizza och satt och prata i soffan hela kvällen. Så en bra helg med både flytt och kaos men också mys och god mat. Summerar den till en fartfylld helg, för jag har hunnit med så himla mycket på så kort tid. /L.



ARTIGT!

Kategori: BILDER



GOOD WORK GIRL

Kategori: ALLMÄNT

Jag lyssnar på "I'm Alive" med volym lite högre än vanligt. Jag går runt och halvdansar. Bäddar rent i sängen. Tvättar det gamla sängkläderna så att det ska lukta tvättmedel i hela lägenheter. Allt för att jag är så förbannat glad, lättad och lycklig just nu! Jag skickade in hemtentan för någon timme sedan, färdigskriven dagen innan. Jag känner mig verkligen levande igen efter att dagarna innan och under tentan kännt mig halvt levande. Ikväll ska jag se på film och poppa popcorn. Ja, jag ska äta popcorn och poppa en kastrull till om jag känner för det. Man lever bara en gång och när man lägger hela själen i mindre roliga saker som tentor måste man någonstans balansera upp det. Så popcorn blir det! Och juste - LONDONBOKNING MED JORDENS BÄSTA VÄNNER för att träffa JORDENS BÄSTA LONDON-BRUTTA ska jag göra ikväll också! Ibland är livet bara sådär extra fantastiskt. /L.
 
 

BARRUNDA

Kategori: ALLMÄNT

En sån himla bra kväll igår och det blev en barrunda alla gånger! Började på Folkets, fortsatte mot Cricus och efter det Hattfabriken som avslutades på BMB. Tack Emilia, Matilda, Laura och Veronica för kvällen! /L.


SALLAD

Kategori: FOOD

Idag mixade jag ihop en sallad av det jag hade hemma! I tenta-tider har man liksom inte tid att handla, typ. Men ett rätt tidigt träningspass hann jag däremot med. Men nu djupdyker jag i boken igen och tar mig igen uppgift två. /L.


GREY

Kategori: INKÖP

Sjukt sköna tajts från hm, 149kr!


SÖTPOTATISMOS

Kategori: FOOD

Måste dela med mig av den denna måltid som jag fixade ihop snabbt och enkelt ikväll. Stekte torsken och grönsakerna i kokosolja utan smak. Kokade sötpotatisen och mosade den med en gaffel till mos. Hade i en liten klick smör och kryddade med salt, peppar och sedan lite av vitpeppar, chilipulver och vitlökspulver. Så gott!


FRUKOST

Kategori: FOOD

Egen(stav)mixad yoghurt: kvarg, 1 skopa proteinpulver (Strawberry white chocolate), 1 tsk acaipulver och fryst hallon och banan med egengjord müsli. Mums!!


SLADDLÖST

Kategori: ALLMÄNT

Julklappen jag valde från IKEA i år blev en högtalare (Ja, det blev en högtalare i år igen). Men denna är med bluetooth och med mycket bättre ljud och har redan blivit en liten kompis som följer med mig lite var jag än går. Sladdlösa varianter på teknik, och på denna högtalare, gav ett litet halleluja-moment för attans vad det underlättar! 
Och återigen vill jag tacka mamma och pappa för min nya dator. Igår köpte jag och pappsen Office-paketet och på fredag är det dags för mig och datorns första tenta tillsammans. /L.

KURSAVSLUT

Kategori: ALLMÄNT

Idag var min sista dag på Mälardalens Högskola. Tackar Emilia, Matilda, Veronica och Laura för detta halvår tillsammans. Tackar för en massa skratt och en ny vänskap! Kursavslutet i företagsekonomi firar vi med någon form av barrunda på lördag. Livet är bra härligt! Man ska njuta medans man lever har någon sagt, så jag lyder det och det funkar ganska bra! /L.


NEW YEAR NEW POSSIBILITIES

Kategori: ALLMÄNT

If you change the way you look at things, the things you look at change.

BREAKFAST IN BED

Kategori: ALLMÄNT

Idag åt jag frukost i sängen framför det senaste avsnittet av Pretty Little Lair. Egen tid är en av flera kvalitetstid. Det är viktigt att älska att vara med sig själv. Nu ska jag hem till mamma och pappa för att fira födelsedagsbarnet Jonas. Äta god mat och samla energi till morgondagens jobbdag. /L.


TWIST

Kategori: ALLMÄNT

Jag lever, promise! Men kanske inte här på bloggen just nu. Jag har haft en himla bra början på året! Som ikväll, då invigde vi den första myskvällen i Fridas nya lägenhet. Och vi köpte glass.
Emilia: "haha första dagen det kommer snö och vi köper glass...". Jag tyckte väl kassören skrattade lite extra i kassan. Kanske för att samma person såg oss stå och diskutera bland flingpaketen vad vi ska äta när vi ska ha en morgon med onyttiga frukostalternativ tillsammans. Imorgon ska jag upp och träna så då blir det nog ingen nutella som uppladdning. Godnatt!! 


FREDAG MED VÄNNER

Kategori: ALLMÄNT

Kombinationen av gosaker och bra tjejer är nog den bästa. På bilden ser ni när vi slängde in lite massage mellan snacket. Har sagt det förut men säger det igen: så tacksam för mina vänner! De lyfter mig precis som vänner ska.
Imorgon åker min bättre hälft tillbaka till London. Slänger med, förhoppningsvis, lite träningsvärk från dagens pass jag drog med henne på. Ser redan fram emot när jag får träffa henne igen. /L.


GLASKOPPAR

Kategori: INKÖP

Från IKEA och ner med sex stycken i flytta-hemifrån-lådan.


NYÅR

Kategori: BILDER









Firade in det nya året med jordens finaste vänner och hade mitt bästa nyår so far! Dagen som är årets mest överskattade blev till en minnesvärd kväll och bjöd på mycket skratt. Dans på Vardag och natthäng och övernattning hos mig. Tog igen förlorade sömntimmar och vila tillsammans med Louise, Amanda och Emma idag genom en dag med aktivitet på noll och mat från pizzerian. Gud vad jag älskar dom, mina vänner. /L.