linn krouthén

ROADTRIP?

Kategori: ALLMÄNT

Började tolv. Slutade tjugo över efter en mini engelska redovisning på typ 2 minuter. Sånna här dagar är smått ovärda men dock så sköna. Satt ett tag i den gassande solen med Emilia innan jag tog bussen hem. Hemma blev det även någon timme i solstolen innan jag tog tag i de tre VG-MVG talen i matte B jag ska klara för att få VG i kursen. Jag håller tummarna att jag gjort rätt.
Får somna med sötnosen ikväll igen. Och justia - Jay Smith band igår var bra. Dock hade jag inte lyssnat på dem tidigare så det var lite svårt att hänga med. Jag, Max, Erik och Sara körde en Mc Donald's Drive Through och jag fick för första gången uppleva en Roadtripp känsla. I och för sig vet jag inte hur det känns att vara på Roadtrip, men jag kopplande situationen till filmer. Sent på kvällen, musiken på hög volym, fyra ungdomar i samma bil som käkar kycklingbitar och hamburgare. Måste upplevas igen, kanske på en riktig roadtrip i sommar när körkortet är mitt?!
// L.

I SISTA MINUTEN

Kategori: ALLMÄNT

Det blir ändrade planer! Istället för springturen drar jag, älskling, Erik och Sara iväg på Jay Smith. Nice.
// L.

NU DYKER VI

Kategori: ALLMÄNT

Så otroligt skönt att få sluta halv ett idag. Drog en Spicy med Emma, Emilia, Christoffer, Robin, Emil och Emil. Kan inte vara annat än gott och mättande! Nu sitter jag hemma och njuter av en kaffe och choklad. Helt enkelt fyller på med energi innan jag ska dyka ner i Bonniers trafikskola och körkortsboken. Senare ikväll startar min fjärde körlektion och efter det blir det en springrunda med Camilla. Njuter av att få en efterlängtad sovmorgon imorgon till tolv. Får somna i sötnosens famn. Sånt gör dagarna lite mer värda♥
// L.

30 MAJ

Kategori: PÅ MIG

linne - rut mfl. // jacka - (förra året) gina tricot // jeans - carling // skor - skopunkten

OVANLIG MATTELEKTION

Kategori: ALLMÄNT

Det är inte varje dag man blir intervjuad av polisen på TV-programmet "Liv och Död". Ni kanske ser mig där i vår! haha.
// L.

DADDY IS BACK AT HOME

Kategori: BILDER

Pappa har kommit hem nu från Kina. Och varje gång han kommer hem från detta land är det som lilla julafton. Idag fick jag mina efterlängtade, vita Converse. Och så kom pappa hem med ytterliggare typ 30 filmer som är gjorda i år. Nu vet ni vad jag kommer syssla med på sommarkvällarna... haha. Och så fick jag och Sanna en varsin liten Music Speaker. När jag lär mig hur den fungerar kommer den vara perfekt att ta med till stranden. Bara att mata in musik i den och spela på högsta volym!
Just nu sitter jag och pluggar med min syster. Och sedan blir det morsdag middag och efter det lite övningskörning med Camilla. Härlig söndag!
// L.

FINA KLÄDER GÖR DET ROLIGARE ATT TRÄNA

Kategori: INKÖP

träningskläder - team sportia och inter sport.

MORSDAG

Kategori: ALLMÄNT

En efterlängtad hemmakväll med massor av popcorn och godis blev det igår med syster och mamma. Och två par träningstajts och en knallrosa vindjacka inhandlades ute på Erikslund.
Tog även en springtur igår med Max och Alex på förmiddagen. Superskönt var det.
Nu ska jag snart övningsköra och hämta pappa inne i Västerås efter att han har varit borta i Kina i två veckor. Sedan blir det plugg, lite städning och massor av hemmamys med hela familjen samlad.
OCH GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA!♥
// L.

GRATTIS ALEX

Kategori: ALLMÄNT

Halkan gick superbra!!! Att sitta med två av sina bästa vänner i en och samma bil gjorde nog hela trippen lite extra rolig. För, som jag sa, det var roligt. Grymt roligt!
Ikväll ska jag fira Max bror, Alex, som fyller 17 år idag! Stort grattis till dig. Har en liten överraskningen till honom, hihi. Det kommer smaka, om jag säger så...
// L.

KG'S SKIVA - BY ME AND EMILIA

Kategori: BILDER

skolans skiva är gjord av mig och denna goa tjej http://www.myranhanson.blogg.se !

25 MAJ

Kategori: INKÖP

shortsdress - gina tricot // linne + linne - rut mfl. // ring - JC // strumpor - team sportia (fick av min pojke)

KAKOR

Kategori: BILDER

Bakat kakor och tagit en powerwalk! Mör i hela kroppen och längtar efter sängen. Upp tidigt imorgon för halkan.

NU KÖR VI

Kategori: ALLMÄNT

Några klumpar från mitt hjärta har släppt. Fick nyss veta att jag fick godkänt på mina två senaste tyskaprov. De har legat och tryckt ner hela mig då grammatik är min svaga punkt i ämnet. Och svenskaredosivningen igår blev som ett lugnt seminarium.
Igår efter skolan träffade jag älsklingen på stan. Min spontanshopping gjorde att jag hade för lite pengar på kontot när jag skulle handla de sista grejerna att Max fick lägga ut till mig. Lite småskämigt! Somnade i alla fall i hans famn efter att ha njutit av det sista Prison Break avsnittet i säsong ett och sökt resemål till vår utlandsresa vi hoppas på i sommar.
Måste säga att nerverna inför halkan imorgon känns, samtidigt som förväntningarna är höga. Att jag ska köra en ny bil är inte det som är pirrigt. Under min övningskörningstid räknade jag ihop att jag kört 5 olika bilar. Utav dem var helt klart den svåraste bilen att köra min uppkörningsbil jag körde med i tisdags. Typiskt. But hopefully I get used to it. Och i tisdags tog även jag och Max mamma en skön springtur vid åkrarna. Somnade gott.
Klockan två är det KG-party på skolan. Skolans höjdpunkt skulle jag nog säga. Uppträdanden och roligheter. Valt att inte vara med detta år pga. stress och kanske även lite oengagemang.
// L.

SATAN I GATAN

Kategori: ALLMÄNT

Sista spurten nu i skolan. Och det känns. För att få VG i matte B ska jag klara av att göra typ tre tal på VG-nivå. För att få godkänt på mina tyskaprov imorgon måste jag plugga järnet. Min mediekommunikationsuppgift blev så gott som klar nyss. Årsredovisningen i UF blev färdig och skrevs ut idag. En liten svenskaredovisning på onsdag. Engelskauppgiften ska vara klar nästa vecka. Ja, nu tror jag allt är med om jag bortser från min tunga körkortsteori och allt som har med det att göra...
Men imorgon har jag min tredje privata körlektion. På fredag har jag halkan med Ina och Amanda.
Jag hoppas djupt att få somna i min pojkes famn inatt. Och jag hoppas djupt att min arm inte kommer börja värka inatt efter den sista vaccinationssprutan mot fästingar jag, mamsen och syster tog idag.
Men trots allt. Trots allt som måste, borde och glöms göras så gillar jag läget. Veronica Maggios nya skiva gör livet lite extra roligt i alla fall.
// L.

SAVE THE WORLD

Kategori: VIDEO

Måste bara dela med mig av denna video som Fhilip visade mig idag. Tycker den är minst lika häftig som han, haha!

FÖRSTA GRILLKVÄLL

Kategori: BILDER

21 maj 2011

YOU

Kategori: ALLMÄNT

Jag hade en efterlängtad grillkväll igår med mina 6 kära tjejer. Vi flyttade oss inte en enda millimeter, utan satt runt Evelinas matbord och bara pratade och mös fram tills två på natten. Sådana kvällar gör livet enklare. Sådana kvällar får mig att inse hur viktigt sanna vänner är ♥
// L.

SÅ SÅ SÅ VACKER UTAN SPACKEL !?

Kategori: BILDER

solen+plugg+promenad+inställd körlektion = min söndag.

LET'S HAVE FFUN

Kategori: BILDER

it's grill-time at evelinas place. my 6 beautiful girls and I.

MISS THEM ALL

Kategori: BILDER

Planerna var att denna dag skulle gå åt till massor av plugg för att sedan kunna lägga allt åt sidan. Men, jag fastnade i min systers rum och blev kvar där några timmar... Och min morbror och hans fru åker till New York idag. Om jag är avundsjuk. Om jag ville tränga ner mig i deras resväska. Om jag vill uppleva alla neonljus och höga byggnader. Om jag vill leva i en dröm där borta - igen.
Ikväll ska jag ÄNTLIGEN få träffa mina tjejer. Många veckor har gått sedan vi sågs och det känns. Miss them all!♥
Hade förövrigt en mysig kväll igår med Emilia, Emma och Amanda. Takeaway sallad från Cornetto, naturgodis, levande ljus och Veronica Maggio.
// L.

MAJ - GRATTIS MORMOR PÅ NAMNSDAGEN

Kategori: INKÖP

shorts + t-shirt - h&m // toppar♥ + armband med ring - gina

HAR JAG BLIVIT DRABBAD?

Kategori: ALLMÄNT

Bästa sättet att få energi inför sista veckorna i skolan?!! Hmm... Det är nu man egentligen borde satsa. Kämpa. Anstränga sig för att göra klart allt som behövs innan sommarlovet. Men vad ska man göra när ens kropp redan tagit semester? Det är ganska svårt att intala min hjärna att sommarlovet inte börjat än när resten av kroppen inte hänger med. Värt att nämna är att jag aldrig känt mig såhär slut förut. Såhär oengagerad, trött, omotiverad. Har jag drabbats av latmasken...!?
Behöver hitta min energi. Bästa sättet?! Ja - en promenad har jag redan tagit. Och förhoppningsvis ger min pojke mig lite kärlek ikväll. Det behövs - alltid. Och det är förresten helt sjukt att helgen redan är här igen. Vart tar tiden vägen?
// L.

WHAT AM I SUPPOSE TO DO WITH THIS TIME

Kategori: ALLMÄNT

Jag känner mig sjukt trött, och pigg. Ganska stressad, men ändå superlugn. Nyttig, men ändå väldigt lat. Ganska splittrad helt enkelt. Jag har flera saker att göra innan sommarlovet startar. Men min energi ligger på latsidan och jag förtränger sakerna. Körkortsteorin rullar på hyffsat. Körlektionerna har gått super. Halkan är bokad (som jag kommer göra med två bästa vänner, Ina och Amanda) Great!! Min rygg hugger till ibland och men jag säger ifrån och låtsas som ingenting. För jag vill och försöker träna så mycket jag hinner. Matte nationella gick nog ganska bra trots mitt oengagemang och "jag hann inte plugga" bortförklaring. Terapiprat igår med 3 söta vänner har fått mig på nya tankar. Jag hoppas det leder till något positivt.
Men bortsett från allt, är jag ändå glad. Mitt liv flyter på. Jag har världens bästa vänner. En pojkvän att luta mig tillbaka på. En trygg familj. Och just nu - en splittrad hjärna - som behöver sommarlov.
// L.

14 MAJ

Kategori: BILDER

Alex. Max. Jag.

2 GOA GIRLS

Kategori: BILDER

14 maj-
Det gick helt okej igår på musikdagen i Skultuna tillsammans med Max och Alex. Spelade 4 låtar, fick rosor och blev applåderad av bl.a. Amanda, Emma och Sara. De tre + Louise kom sedan hem till mig och gjorde min kväll. Tittade på Eurovision där det gick förvånansvärt bra för Sverige! Åkte sedan hem till min lilla plutt och sov där. Mitt, Alex och Max nattuppdrag blev att ta fast Sveriges största spindel som hängde över Max och min säng. Hm, det tog någon timme men efter mycket tejp, en papperskorg och ett stort papper ligger den i tryggt förvar...
// L.

NAMNSDAG

Kategori: ALLMÄNT

Jag öppnar internet i smyg. Emilia förbjuder mig att göra det pga. att vi måste jobba med engelska arbetet. Men jag ville bara berätta att jag har namnsdag idag. Det ska jag fira med en liten fika på stan med Amanda, Emilia och Emma. Fast de vet inte att de firar mig. Haha.
// L.

IG?

Kategori: ALLMÄNT

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt mitt allra första IG på ett prov. Jag vet heller inte om jag ska skylla på att tyskaprovet blev en överraskning när jag stamplade in i klassrummet helt oförberedd. "Men du borde ju kunna posesiva pronomen, hur oförberedd du än är!". Ja, jo - det är väl sant! Men man hör ju bara på namnet att det är dösvårt. Biter ihop och får göra omprov om några veckor. Att få flera chanser på sig vad gäller prov är nog min skola ganska känd för. Och det är ju faktiskt superbra. För det viktigaste är ju att man lär sig, hur många chanser man än får.
Min farbror är här från Schweiz. Min gudfar, pappas tvilling. Att vi inte ses så ofta är tråkigt. Något som är mindre tråkigt är att han har med sig Schweizisk choklad. Om det är gott. Om det kommer ta slut fort. Haha.
Det är fredag imorgon och därmed helg. Det är helt sjukt att det snart är sommarlov!!!! Så mycket jag vill göra, med så tunn plånbok och för få dagar...
// L.

27 MONTHS

Kategori: BILDER

jag älskar att du älskar mig och jag älskar dig, att vi älskar varandra och att jag har dig♥

SYSTERS KONFIRMATION

Kategori: BILDER

8 maj 2011

I MIN FAMN TACK!

Kategori: BILDER

Bland det sötaste jag sett. weheartit.com

FRIENDS

Kategori: ALLMÄNT

Det är mycket som står på spel just nu och jag hinner inte riktigt med allt. Typ bloggen. Typ mig själv. Typ träning. Typ allt. Men jag gör mitt bästa. Prioriterar just nu låttexter tillsammans med Max och Alex. På lördag är det. Så matteprovet igår och tyskaprovet idag har jag försökt förtränga ganska mycket för att inte bli allt för stressad. Och mitt i allt har jag körkortteori att försöka plugga och trycka in i hjärnan. Hm... Ibland är det svårt att få ihop allt. I kläm kommer vännerna, träningen och sömnen. Önskar ibland att man kunde dela sig i flera delar.
Jag har i alla fall haft en bra helg med massor av god mat, tårtor och sommarvärme. I söndags tog min syster konfirmation och släkten var här. Senare på kvällen for jag till Max för att fira hans pappa. Är så avundsjuk på Sannas alla smycken och den lilla fyrkantiga Ipod nano hon fick i present. Genast känns min stora ganska klumpig...
Värt att nämna den sena kvällen igår ute i Tamska parken tillsammans med Max och Alex. Med två gitarrer och massor av mygg tränade vi på låtar vid solnedgången. Sommartecken, right?
// L.

SING LIKE NOBODY IS LISTENING

Kategori: ALLMÄNT

En fruktansvärt avslappnad och allmänt lugn dag har det varit. I skolan blev det nästan bara prat och inte så mycket gjort. Fredagar brukar bli lite så... Kilade ner på stan med mamma och syster ett tag och njöt av att det är helg.
Hembakad pizza ligger i magen och nu ska jag kila iväg till min pojke. Hela natten kommer troligen gå åt till att sjunga och träna in låtar. Varit ganska dåliga på det och nu är det en vecka kvar innan vi ska underhålla en publik under en halvtimme. Så, ni kan ju räkna ut vad min helg kommer gå åt till...
// L.

5 MAJ;

Kategori: INKÖP

älskade h&m!!

EN BUNT KÄRLEK

Kategori: BILDER

samlat massor av kärlek från wehertit.com.

PAKET I BREVLÅDAN

Kategori: MUSIK

två dagar och sedan ligger dom i mina samlingar.

VERONICA

Kategori: MUSIK

ALLA BEGRÄNSAS

Kategori: ALLMÄNT

hemma idag igen pga. min förbannade rygg. Det gör nästan ondare idag än igår. vet inte riktigt vad jag ska göra för att behandla den så att jag snart ska kunna göra allt jag brukar kunna göra med en hel rygg. antar att vila i sängen är en viktig del i läkningsprocessen. årsredovisningen i UF ska vara klar imorgon om mina lärare ska hinna mmed och ge råd till alla. så man kan säga att jag lämnar emma och emilia lite i sticket, stakrarna!

MY BACK

Kategori: ALLMÄNT

Ligger i min säng och försöker komma på saker att göra som inte gör ont. I vanliga fall skulle det vara allt förutom att hoppa från ett höghus, bränna sig på spisen o.s.v. Men just idag begränsar min rygg saker att göra då allt som i vanliga fall är lätta att göra och som inte gör ont någonstans är rena utmaningen för mig. Som att hämta sockerkaka i köket, kolla på tv, nysa, åka och vara i skolan. Att ligga i sängen är hyffsat skönt. Det värker, men det värker inte lika mycket som att vara uppe och gå. Jag har fått en problemrygg. Min mammas rygg. Känns sådär att vara 18 och redan gammal i ryggen...
// L.

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Kategori: ALLMÄNT

Rygginflamation? Ryggskott? Jag har i alla fall sjukt ont i ryggen. Kan knappt sitta, stå, ligga, gå... Ja, knappt göra någonting. Så det suger ganska så rejält. Men jag hade en rolig valborg ändå. Jag och Skultunafolk samlades hos min pöjk och grillade. Istället för att hoppa till musik tröstade jag mig själv med Ben & Jerry's med Louise. Haha.
Sov ut för första gången på jag-vet-inte-när. Åt bacon och ägg och kollade på Prison Break tillsammans med pojken. Nu ska jag försöka tänka på annat än min rygg genom att plugga lite körkortsteori.
// L.

VALBORG

Kategori: BILDER