linn krouthén

GYMNASIEMÄSSA 2010

Kategori: BILDER

24-11-2010 - KG♥

ÅH♥

Kategori: MUSIK

missing you.

PINA UTE - OCH INNE!?

Kategori: ALLMÄNT

Det är så otroligt kallt ut. Sånna här dagar sätter man "gå ut" längst ner på listan. Usch. Jag tycker vintern är mysig, men bara när man inte behöver pina sig själv utomhus. När det faktiskt är skönt och fridfullt att ta en liten promenad i snön - när det är lagom kallt - då är det mysigt.
Nu klär man på sig hundra lager kläder för att klara av kylan. Och när man sedan kommer in, dör man av värmen från kläderna istället. Kombinationen vinter och shopping inne i stan kanske inte är en sånn bra en. Ut i kylan med tjocka, varma kläder och in i värmen med tjocka, varma kläder. Om man är redo för en shoppingdag kanske det bästa är att lämna de tjockaste tröjorna hemma för att ens orka ta på en galge...
Detta har jag varit med om idag. Satt på mig allt för mycket kläder för någon timme på stan. Nej, jag pinade mig inte ute - utan inomhus. Jag vet inte om detta är boven i varför min garderob sett likadan ut den sista tiden; inga nya fynd. Okej, idag hittade jag lite små saker. Men, inte alls lika mycket som förr - då jag verkligen älskade shopping. Antingen är det jag som är blind och inte ser alla underbara kläder, eller så är det affärerna som är allmänt dåliga på nya, fina kläder just nu...
//L.

WINTERTIME

Kategori: INKÖP

tröja med hjärta - gina tricot // örhängen - glitter // väst - h&m

MAMMA - "NU ÄR DET JUL I STUGAN"

Kategori: BILDER

Nu ska jag avsluta söndagen med mammas egna och nybakta lussebullar som är helt amazing, med mjölk såklart - och TV.

FÖRSTA ADVENT

Kategori: ALLMÄNT

Första advent. Det här är ju bara fööör underbart! Jag älskar verkligen julen, hela månaden är så mysig. Men julafton är ju såklart höjdpunkten på månaden. Nej, hela året faktiskt! Mamma bakar lussebullar, det väntas flera decimeter snö... december är snart här.

Nu ska jag trycka på kaffemaskinen, otroligt sugen på en varme latte. Sedan blir det engelskaboken dagen ut, om jag orkar...

http://www.koppurightuf.blogg.se

// L.

SÖNDAGS UNDERHÅLLNING

Kategori: MUSIK









TUMMEN UPP

Kategori: ALLMÄNT

Morgonens sura humör ändrades fort i alla fall, pga. mina söta vänner i skolan. Och så blev jag extra glad när jag fick reda på att jag slutar klockan ett istället för fyra då jag inte har matte A och på sista lektionen, som var engelska, fick man gå hem och jobba. Underbart. Underbara KG!
Men nu ska jag faktiskt lägga mig i min säng och försöka läsa ut engelska boken vi ska ha läst tills på måndag. Sedan blir det nog popcorn, Idol och älsklingen ikväll.
// L.

NOOO

Kategori: BILDER

börjar om en timme...

OM EN OCH EN HALV TIMME

Kategori: ALLMÄNT

Kul att jag kommer till skolan och upptäcker att jag börjar om en och en halv timme.. Sånt här suger, speciellt på en fredag när man är extra trött på morgonen. Fick i alla fall ägna resan till skolan med min sötnos som hämtade upp mig hemma.
Nu får jag väl sätta mig och ta det lugnt i en och en halv timme typ. Kul.
// L.

JAG FICK ÄRAN

Kategori: ALLMÄNT

Åh. Torsdag. Känns alltid som en bra dag, då tiden nära helgen är kort. En speciellt bra dag var det idag då jag fick vakna bredvid min älskling. Min musiklärare gav mig äran att göra både affischen till vårt KG-party (massa uppträdanden och skoj) och även skivomslaget till KG:s skiva. Detta ska bli hur kul som helst. Men nu, lite te. Jag fryser.
// L.

NOW

Kategori: ALLMÄNT

Nu har min sötnos äntligen kommit! Det blir mys med kanske Bonde söker fru?, om han tillåter mig att se det.. haha. Men jag har fastnat, tyvärr. Och sedan blir det väl att somna i hans famn. Underbart.
// L.

BESTÄLL EN PERSONLIG MUGG

Kategori: ALLMÄNT

Vill du överraska med en personlig julklapp till någon du tycker om? Gå in på min, Emilias och Emmas företags blogg: http://koppurightuf.blogg.se och beställ din mugg redan idag. Allt om beställningen finns på bloggen. Om det är något du inte förstår, hör av dig via vår mail. Vi kan slå vad om att detta är en uppskattat present!

// L.

SVAR PÅ KOMMENTAR

Kategori: ALLMÄNT

Vilken är den bästa låten genom tiderna?
Gud vilken svår fråga. Det är nästan en sån fråga som är omöjlig att svara på. Jag älskar nästan all sorts musik, förutom typ metal. Förstår mig inte riktigt på den sorts musiken och budskapet i den. Blir nästan smått rädd och stressad när jag hör sådana låtar. Jag kan tyvärr inte utse den bästa låten genom tiderna. Det finns alldeles för många bra och ingen enskild låt som är mycket bättre än någon annan. I alla fall inte så jag tycker nu.
Tråkigt att jag inte kunde svara fullständigt på kommentaren. Det finns för mycket bra musik för att kunna utse den bästa. Och det är väl positivt, egentligen!? :-)
// L.

IN THE SCHOOL

Kategori: BILDER

sitter i skolan och har suttit här sedan halv åtta. känns smått ovärt när jag börjar halv nio. men jag lät mig inte frysa i det blåsiga vädret. haha. smått bekväm av mig. ibland.

GYMNASIEMÄSSA

Kategori: ALLMÄNT

Nu är jag hemma. Jag har varit på gymnasiemässa hela dagen känns det som. Det har varit skoj. Träffat massa människor och informerat om min braiga skola Kopparlunden. Ska ta mig en te nu och sätta mig vid tv:n eller något. Mina ben behöver i alla fall vila efter att ha stått i ungefär tre timmar i sträcka.
// L.

23 NOVEMBER;

Kategori: PÅ MIG

t-shirt - från Kopparlundsgymnasiet // väst - stadium // tröja - second hand

SKULTUNAS JULMARKNAD

Kategori: BILDER

20 NOVEMBER

DEN PERFEKTA ELEFANTEN VAR GÖMD I MIN KÄLLARE

Kategori: BILDER

Jag har letat efter en perfekt elefant att ha i mitt rum, men aldrig hittat någon. Här om dagen när jag gick ner i källaren för att hämta ett par skor fann jag den finaste elefanten jag sett (från Sri Lanka) gömd i vår källare. Åh, min lyckodag.

22 NOVEMBER;

Kategori: INKÖP

väst - stadium

JAG LÅTER VANAN FORTSÄTTA GRO

Kategori: ALLMÄNT

Jag har ju gått och blivit tokig i te. Känns som att jag dricker det all the time. Men det är så mysigt nu på vintern när det är kallt och man behöver värmas. Så jag låter vanan fortsätta gro.
Slutade klockan tolv idag så jag kilade ner på stan och inhandlade en svart väst från Stadium till ett bra pris. Åh, jag älskar västar - har alltid funderat på att köpa en för att det är så fint, så nu unnade jag mig en.
Sitter i mitt vardagsrum och har precis druckit... te. Ska ta tag i smågrejer i både hemmet och i skolan nu. Sedan blir det TV ikväll och så får jag tillåta mig själv att vara uppe sent. För jag börjar tolv imorgon. Jihooo! Ska nämligen till Bombardier Arena imorgon för att berätta om kära Kopparlunden för förvirrade 9:or som inte vet vad de ska välja tillsammans med Emma, Emilia, Evelina, Amanda och Brandon. Adios!
// L.

KAN NI HITTA MIG?!

Kategori: VIDEO

(håller i en jordglob)

STAY AND NEVER GO

Kategori: ALLMÄNT

Nu har precis min älskling gått. Och min gitarr har fått nya strängar av sötnosen och låter underbar!
Det blev en lång, kall men ändå mysig och rolig dag igår på julmarknaden. Lyckades sälja några muggar, men stället vi blev placerade på var inte det bästa - tyvärr. Varm oboy fick värma oss under det sex timmarna vi stod där, och grillad korv, massor av pepparkakor och mandariner på det. Mums! Sedan blev det te och macka hemma hos mig innan Emilia och Emma åkte iväg. Själv åkte jag iväg till Ica med älsklingen då för att handla mat.
Helgen börjar lida mot sitt slut och plugg står på schemat, kul...
// L.

JULMARKNAD

Kategori: ALLMÄNT

Nu ska jag iväg på taco-kväll hemma hos Evelina med mina söta tjejer. Det blir ingen lång kväll för mig då Emilia och Emma kommer till mig klockan halv nio imorgon för att förbereda inför julmarknaden i Skultuna. Kika förbi vettja och snappa åt dig din favoritmugg innan någon annan hinner före. Ett ex. av varje mugg finns det bara! hihi.
// L.

ONE HOUR

Kategori: ALLMÄNT

Började kvart över åtta. Slutade kvart över nio. Så nu är jag hemma och ska försöka få lite plugg gjort. Ska tillbaka till skolan till tre - utvecklingssamtal. Smådrygt.
Ikväll får jag äntligen träffa min sötnos, känns som evigheter sen. Love.
// L.

TILL ETT PÅ NATTEN

Kategori: ALLMÄNT

Nyss kommit hem. Precis ätit pannkakor.
Det har varit en mysig men lång dag hemma hos Emma. Målat klart alla muggar, bytt namn på företaget och startat en blogg. Känns skönt!
Målat till ungefär ett på natten igår, somnade vid två. Och så upp klockan nio. Så det har varit full fart hela natten/dagen. Men kul har det varit - mycket skratt och prat♥
Och nu ska jag ta tag i engelskan. Roligt. Hm... njeee.
3 av 50 stycken! Berättar sen vart och när ni kan börja beställa.
// L.

SLEEP OVER

Kategori: ALLMÄNT

Stannade hemma idag med. Var hängig och hade lite feber igår. Så idag blev det ytterligare en vilodag för att förhoppningsvis bli helt frisk. Ikväll ska jag hem till Emma och sova där tillsammans med Emilia. Vi ska måla många muggar hela kvällen och hela dagen imorgon till julmarknaden som är i helgen. Men nu ska jag ta tag i plugg. See u!
// L.

PYSSEL BLIR UPP PIFFNING

Kategori: BILDER

FÖRE
EFTER
Det blev lite pyssel och upp piffning i mitt rum imorse.

SICK

Kategori: BILDER

Vaknade upp imorse, yr som aldrig förr. Ställde mig i duschen och började fixa mig men kände att jag aldrig skulle klara av en skoldag med min yrsel. Så jag gick och la mig igen med blött hår och vaknade vid halv tio. Nu mår jag lite bättre, men förkylningen sitter i. Ligger i min säng och pluggar engelska med en stor popcornskål. Love.
// L.

EN UNDERBAR HELG = EN VILO HELG

Kategori: ALLMÄNT

Underbar helg med massa vila. Behövligt.
Fredagen bjöds på buffé mat på Hong Kong med tjejerna. Hur mysigt som helst med massa skratt och god mat. Sedan hämtade älskling upp mig och vi begav oss hem till honom för att mysa lite extra på vår 21 månaders dag. Och lördags kvällen bjöds på besök av Krister och Lena. Älskling sov över här också, så imorse vaknade jag upp bredvid honom. Gick upp och gjorde frukost, väckte honom och sedan blev det en HEL dag framför tv:n. Tittade bl.a. på Beck och massa TV program. Så ja. Min söndag är slut och den ska avslutas med te, äppelpaj med glass, TV och sedan plugg.
Och sjuk börjar jag också bli. Not so good.
// L.

12 NOVEMBER;

Kategori: PÅ MIG

tröja - monki

21♥

Kategori: BILDER

i love you

SUR DAG

Kategori: ALLMÄNT

Åh. Inte min dag. Vet inte varför. Inga stora grejer som hänt. Bara småsaker som tar lite energi. Som att jag gav en amerikansk gubbe 50 kr till välgörenhet (??). Tjohej. Mina pengar la han i egen ficka (säkert). Kändes små surt när jag gick därifrån och var eftersmart...
Tror att jag äntligen får träffa min älskling ikväll. Och imorgon blir det att gå på fin restaurang med världens finaste tjejer♥
// L.

11 NOVEMBER;

Kategori: INKÖP

tröja - monki // halsband - JC // sockor - indiska // LOVE - gallerix

NEW CAR

Kategori: ALLMÄNT

Yes. Nu är bankkonto till vårt företag fixat och klart! Föreläsningen på högskolan hjälpte väl oss sådär med företaget. Men nu är vi igång och snart redo att ta emot beställningar.
Och nu står vår nya bil i garaget. Herrejöses vad stor den är. Eller hög i alla fall. Och jag är ju svag för små finesser... Trodde att bilen inte skulle vara snyggt någonstans - men gud så fel jag hade. Tycker om den redan. Haha. Pluset är ju att det är en hybridbil, och där med miljövänlig.
Imorgon slutar jag kvart över nio. Värd dag!? Stannar kvar i skolan till tolv ändå för att skriva det sista på affärsplanen innan jag kilar ner på stan för lite shopping.
TV nu.
// L.

LOVE THE WAY YOU LIE (PART 2)

Kategori: MUSIK

GOODBYE BMW

Kategori: ALLMÄNT

Goodbye till vår BMW och säg hej till vår nya bil, Lexus.
//L.

EN HALVTIMME BLEV TVÅ TIMMAR

Kategori: ALLMÄNT

Vaknade upp på morgonen. Vitt på marken av frost och bussen gick som den skulle.
Gick ut från skolan klockan fyra idag. Vitt på marken, på träden, på bilarna - överallt - av SNÖ?! Inte lite snö heller.
En härlig dag i skolan idag med framsteg i företaget. Nu har vi bokat en plats på Skultunas julmarknad där vi kommer stå och sälja muggar. Underbart.
Slutade tre, kom iväg från skolan vid fyra. Den vanliga 30 minuters turen hem till Skultuna tog idag närmare två timmar. Emilias plast pappa fick snurra runt i hela stan för att ens komma ut på stora vägen. Kaos i trafiken rättare sagt. Och när vi väl kommit till en busshållsplats fick jag stå där i typ 30 minuter. Sedan fick jag stå ytterliggare tjugo minuter då bussen var proppfull. Denna dag gjorde det kaos för många - bara för lite vit snö...?!
// L.

HÖSTLOVET SLUT

Kategori: ALLMÄNT

Nu är lovet slut. Äntligen - eller vad säger ni?!
Det var tungt att gå upp tidigt imorse när man vänt om tiden en aning på lovet. Men, det var bara att bita ihop och ställa sig i duschen - halv sovandes. Hemmagjord müssli med vanilj yoghurt och hembakat bröd piggnar alltid upp en på morgonen.
Idag startade två nya ämnen - ExpoA och Mediekommunikation. Lite roligt med något nytt! Slutade halv tre men stannade i skolan till halv fem med Emma och Emilia för att skriva på vår affärsplan. Puuh, mycket i företaget - men det rullar på. Och det är faktiskt kul! Längtar bara tills allt skrivande och öppningen av företaget är över så man kan börja ta beställningar och sedan sälja våra koppar.
Skjutsade hem Emilia efter skolan och sedan körde jag från Önsta (???). Mitt hjärta gick i 300 då jag inte kört på några veckor - men det gick superbra. Inga motorstopp här inte.
// L.

8 NOVEMBER;

Kategori: PÅ MIG

skjorta - gina tricot // armband - http://meretesblingbling.se , New York, JC // klocka - Kina

LÖRDAGSMYS

Kategori: BILDER

Pilgrimsmussla till förrätt och lax med potatis till varmrätt. Mina föräldrar är awsome!

PEPPARKAKOR OCH MJÖLK

Kategori: ALLMÄNT

Sitter hemma. Precis gjort klart radioanalysen. Känns underbart. Lutar mig tillbaka med pepparkakor och mjölk och känner doften av lovet igen. Imorgon blir det först en springtur och sedan in till stan för att köpa godis med älskling och sedan ha en riktig tjockis helg. love
// L.

EN DAG PÅ JOBBET

Kategori: BILDER

Mobil bild. Så här såg det ut sista timmarna idag på jobbet. En kaffe för upp piggnad, päron för att smälta den lilla hungern och en dator för musik från Spotify och lyssning på min radioprogram. + massa arbete. = peeeengar.
(lägg märke till den nya Mac datorn och den smått äldre, blå Mac datorn som knappt går att sätta på...)

REPRIS

Kategori: ALLMÄNT

Lyssna på repriset av mitt och min grupps radioprogram kl 15.00-16.00 idag på 93.7 MHz.
Man kan även gå in på www.fmiv.nu för att lyssna på webbradion, och där kan man även hitta programmet; klicka in på Arkivet och sedan första programmet på Måndag 2010-10-25.
// L.

RICH WOMAN

Kategori: ALLMÄNT

Efter en dag på jobbet och en lång promenad med mamma är man rätt sliten. Ligger nere i min källare på madrasser med dun täcke och mandariner tillsammans med mamma och syster och kollar på Bonde söker fru. Haha! Sött program. "Hitta-kärleken-program" fastnar jag lätt i...
Tjänat ihop en massa pengar idag på jobbet - känns underbart. Imorgon blir det lika mycket till, sedan är jag rik och redo för att köpa julklappar. Det blir att sova tidigt ikväll för att orka gå upp tidigt imorgon för ytterliggare en dag på jobbet.
// L.

MUGGAR

Kategori: ALLMÄNT

Vaknade med min sötnos idag och åt frukost framför O.C. och sedan for jag till Emma kl 11, så jag kom hem för någon timme sedan. Tillbringat hela dagen hemma hos henne tillsammans med Emilia och målat ungefär 20 st muggar till vårt företag. Fina blev dom! Ätit pizza, muffins och haft det mysigt. Nu ligger jag i min säng - trött...
Igår åkte jag och Max till Kista galleria förresten. Vi kände oss så fria och vuxna när vi tog oss dit själva med bil och bara gick där tillsammans hand i hand. Bara han och jag. Underbart.
Imorgon ska jag jobba = upp supertidigt. Så det är bäst att bota min sömn med att släcka lampan och somna nu då. God natt!
// L.

1 NOVEMBER;

Kategori: INKÖP

jeans - JC // skjorta - gina tricot.
+ en vanlig svart kappa från h&m.