linn krouthén

HEMMA FRÅN MALLIS

Kategori: ALLMÄNT

Jag är lycklig att värmen äntligen har kommit. Att komma hem till 20 grader efter en vecka på Mallorca är lite som att fortsätta semester och sol, fast på hemmaplan. Har haft en jäklans bra vecka på fina Mallis! Kvällarna var ganska kyliga men alla dagar förutom en bjöd på sol. En helmysig och rolig familjesemester på orten Cala D'or. Åt gott och doppade tårna i de kalla turkosa Medelhavet.
Idag har jag tränat med Azra och oj vad skönt det var efter en veckas vilande. Fortsatte dagen med sushi i solen med Emilia som var jättemysigt. Nu är jag påväg in till stan för en glass framför dagens sista solglimt i hamnen med Emma, Emilia och Amanda. Det gäller att ta vara på fina dagar och denna vår och sommar ska jag verkligen ta vara på fint väder mer än vanligt.
Dagens lyx; Dricka kaffe i solen med mamma!


SOMMARMAT

Kategori: FOOD

Grillentiden är igång - nomnom! I torsdags blev det grillad färsk lax och ikväll blev det kött med rotfrukter, här med polkabetor. 

MIA S

Kategori: ALLMÄNT


"Ofta har jag blivit kallad överkänslig. Men tänk om det är den som kallat mig så som faktiskt är underkändlig?" Mia Skäringer med en av hennes underbara slutsatser. Älskar människan. Hon inspirerar mig!

TVÅDAGARS

Kategori: BILDER


I fredags blev det utgång med tjejerna tillsammans med Emmas barndomskompis Jakob och med hans kompis Jens. Det blev en väldigt bra kväll! Sov hos E och åt en god bakisfrukost.
Framåt eftermiddagen på lördagen var det bara att ladda om batterierna för ännu en partykväll. Personalfest med IKEA på slottet. Balklädsel och mask stod på schemat. Jag, Alexander och Philip förfestade hos Jennifer (Mmmh för Hot-shots) innan vi gick till slottet. Jag hade bland det roligaste kvällarna någonsin! Det var så jäkla kul och alla släppte verkligen loss. Dansade hela kvällen tills vi vid ett någongång gick till Hattfabriken. Det blev några drinkar för mycket och jag jobbade dagen efter så jag var väl inte vid mitt piggaste tillstånd... Jag hade det så sjukt bra i alla fall så jag skulle gjort om det tusen gånger om! Det är då "you only live once" passar så bra, haha.







TORSDAGEN

Kategori: ALLMÄNT



Igår var vi lediga alla fyra, så vi utnyttjade dagen till fullo! Jag och Emma tog en tur ner till Skultuna Outlet. Hämtade sedan upp Amanda och Emilia för att äta lunch på IKEA. Fortsatte till Åsby där vi fikade och kikade runt på fina prylar. Avslutade med skrattattacker och partyfeelings på Systembolaget men känslan får vi spara till dagens utgång!
Igår var det också pappas födelsedag! Så vi firade den med en mysig trerättersmiddag. En sån bra torsdag. /L.

SLEEPOVER

Kategori: BILDER







Min fina tisdagskväll och mysiga onsdagsmorgon!

ENERGI

Kategori: ALLMÄNT


Nu är kylen nere i källaren full med "oöppnad energi". Celsius är räddaren för trötta dagar och Questbars för mellanmål att stoppa i väskan. Tack min träningskompanion Azra för den söta födelsedagspresenten! /L.

NYKLIPPT

Kategori: BILDER

Idag var jag och tog bort de slitna topparna efter vinterhalvåret! Om inte våren skulle finnas skulle väl jag aldrig klippa mig. Haha nejdå. Men jag tar alltid tag i frisörbesöket när våren kommer. Fräscht hår och en aning kortare inför sommaren känns bra! Klipper mig hos duktiga Catrin på Madeby i Västerås. Älskar känslan av nyklippt. Går runt och känner på håret som om jag aldrig haft något hår tidigare. Haha. /L.


SPORT OCH VARDAGS

Kategori: INKÖP


Långtröja från Gina / sportlinne från h&m