linn krouthén

BODYLICIOUS

Kategori: BILDER

Körde ett pass från Sofi Fahrmans bok med Bodylicious-knep.

DAGENS INKÖP

Kategori: INKÖP

GYMMET MED LOUISE

Kategori: PÅ MIG

Sätter på mig nya träningskläder, alltid lika uppfriskande!

28/12

Kategori: PÅ MIG

Till stan med mamma.

MIN FINA SYSTER

Kategori: BILDER

JULAFTON

Kategori: BILDER

FYNDA PÅ REA - DET GJORDE JAG

Kategori: INKÖP

Idag gick jag på stan med Louise och Emilia.

JULKLAPPAR

Kategori: BILDER

GÅRDAGEN

Kategori: BILDER

Firande av Emilia! Toppenkväll med allt som tillhör.

GURKA

Kategori: BILDER

GRATTIS FINA DU

Kategori: BILDER

FISKEN

Kategori: ALLMÄNT


Blev inspirerad av Emilia.


Fisken är fantasifull, lyhörd och ytterst mottaglig för intryck vilket gör att fisken har en djup förståelse och medkänsla för sina medmänniskor. Många fiskar är därför dessutom i höggrad mottagliga som medium. Fisken är en mycket god lyssnare och genom sin förmåga att sätta sig in i andra människors känslor kan fisken få den mest problemtyngde medmänniska att må bättre bara genom att lyssna. Fiskar är tilldragande för de flesta tecken men passar bara ihop med ett fåtal. Fisken är oerhörda känsliga och sårbara vilket gör att de ibland kan dölja sina äkta känslor och spela upp en roll som de tror att omgivningen vill se eller att de drar sig undan och verkar avståndstagande, helt enkelt för att de kan uppleva andras känslor och problem som sina egna vilket kan vara katastrofalt för den känsliga fisken.
.
Fisken kan verka förvirrad och råka i ett tillstånd av oordning. Men på något sätt brukar deras orationella sätt ändå få saker och ting lösta ändå. Fisken har en stark kreativ ådra och de kan nå mycket långt om de hittar sitt rätta område.
.
Fisken är en sann romantiker som gärna visar sin partner kärlek och uppskattning. Fisken är trogen och lojal men deras önskan att leva i ett kärleksförhållande kan ibland göra att de inte ser brister eller fel hos sin partner. Detta kan leda till mången tårar för fisken och krossade förhoppningar men när fisken återhämtat sig fortsätter den ihärdigt söka efter sann kärlek.

Lämpliga yrkesval: Allt som har med konstnärlighet att göra, ex. Konstnär, dansare, poet, skådespelare, eller där intuitionen kan användas som tex. medium. Även vårdande yrken passar bra till exempel veterinär eller sjuksköterska.

KITCHEN

Kategori: ALLMÄNT

Såhär blev köket som jag designade förra sommaren på pappas jobb. Sjukt stor skillnad mot hur det såg ut innan. Björkbord, slitna stolar, kork-anslagstavla, gamla laminerade köksluckor som var trasiga lite över allt. Och framför kylen var det en bänk där maskinerna stod så alla sladdar syntes. Så jag ändrade på det mesta. Lägg märke till urskurningen i bänkskiva, allt för att slippa se den fula underdelen av vattenmaskinen. /L.

KORNBLÅ

Kategori: INKÖP

Halsband från Gina. Ring från Glitter. Och en eventuell nyårsklänning.

.LUCKIEST.GIRL.

Kategori: MUSIK

#8554

Kategori: INSPIRATION

KOPP U RIGHT

Kategori: ALLMÄNT

Morgonfika och en kaffe från en kopp från mitt, Emilias och Emmas UF-företag för två år sen.

MITT I VECKAN

Kategori: ALLMÄNT

Dagen har varit super. Vaknade upp med min fina och sedan tog vi vårt pick och pack och åkte till vart sitt jobb.

Det blir som riktiga pappa och dotter-dagar nu när jag och pappsen jobbar på samma kontor och sitter i samma rum. Idag bjöd jobbet på mat på Öster Mälarstrand. Supergott. Vattenmelon vid salladsbuffen och lax till varmrätt. Sedan har jag, nästan hela dagen, gått och småätit choklad. Farligt gott. Idag fick pappa en ny iPad 4. Bara lite avundsjuk på den vita saken. Sedan har vi hunnit köpa gran och som pricken över i:et fick jag min lönespecikation från Ikea och ett Säljassistent-intyg från ABC-gruppen idag när jag kom hem. Superbra. /L.

GAMMALT SOM NYTT

Kategori: MUSIK

COLD

Kategori: ALLMÄNT

Helgen var supermysig med födelsedagsfirande av Louise och julbak med mamma. Jag har åkt på en förkylning. Nysningarna har aldrig vart så många! Mosar Alvedon och biter ihop för en jobbvecka på pappas jobb. Blir för övrigt beroende av deras varma choklad. Unnar mig. /L.

MYS PÅ RUMMET

Kategori: ALLMÄNT

Jag slår in julklappar. Kunde jag ha träffat tomtarna bättre?

FREDAG OCH HELG

Kategori: ALLMÄNT

På dagen har Louise varit här. Bakat chokladfudge och kardemumma biscottis. Mamma och Sanna är på ingång från Polen. Jag håller på att slå in julklappar och jag tror att jag kanske är påväg att få öroninflamation... /L.

LONDON SHOPPING

Kategori: INKÖP

Lite shopping från London. Med mig hem hade jag även några kilo julklappar. 

MITT LIV FLYTER PÅ

Kategori: ALLMÄNT

Förresten. Jag blev antagen till min första och enda högskolekurs jag sökt till våren. I Brighton.
 
 
 
 

LONDON DEL 3

Kategori: BILDER

 

LONDON DEL 2

Kategori: BILDER

LONDON DEL 1

Kategori: BILDER

5-9 december 2012

FYRA DAGAR BAKÅT

Kategori: ALLMÄNT

Oj, nu var det ett tag sedan. Jag är hemkommen från London och vardagen som, kanske inte arbetslös men "arbetsvilande", känns väldigt bra och välbehövligt just nu. Louise fyllde år i måndags. Bakade, mös och sov över där. Just nu är jag inne i en bak-tid där mysfaktorn runt mig är på 100, så igår kom Emilia till mig. Tillbringade hela dagen i mitt kök med simpel matlagning och lite mer avancerad bakning. Skumtomtefudge stod på menyn. På kvällen blev det tre-rätters med M.
En dag med lucia-show på KG, mysfika med mina fina tjejer och en tripp på stan i kylan har gjort mig helt utmattad så nu ligger jag död i sängen. Haha, skoja. Har inte rört mig mer än nödvändigt idag. Det ska jag ta tag i imorgon. /L.

WE TOOK SOME MORE

Kategori: BILDER

MYSER I LONDON FÖR TILLFÄLLET

Kategori: ALLMÄNT

Vi har det superbra. Shoppat varje dag så benen och fötterna mår sådär... En dag kvar - håll ut!

LONDON BABY

Kategori: ALLMÄNT

Idag åker jag till London för att träffa min saknade och älskade Louise! Ber till vädergudarna och snömannen att stoppa ovädret så att planet verkligen lyfter säkert och bra. Allt är packad och snart kör pappa in mig till flygplatsen. Det ska bli så otroligt kul att komma iväg och uppleva London igen med min bästa. Ses på söndag. /L.

SOON IN LONDON

Kategori: ALLMÄNT

Igår var jag och Emilia iväg till Kopparlunden för att hälsa på. Pratade raggningsrepliker och annat flummigt med vår gamla mattelärare och vår gamla medielärare. Samtalsämnena kan bli vad som helst i KGs personalrum. Vi åkte sedan iväg till IKEA och mös där och köpte nödvändiga saker.
Idag har jag packat och fixat hemma inför London imorgon. ÄNTLIGEN får jag träffa min saknade Lollo. Nu är jag påväg in till Max för att ta tillvara på sista kvällen innan jag åker. Pirrigt. /L.

ADVENTSMIDDAG

Kategori: BILDER

Så. himla. gott.

FÖRSTA ADVENT

Kategori: BILDER

Äter julskinka framför brasan och julkalendern!

1 DEC

Kategori: BILDER

Började morgonen med första avsnittet från julkalendern. Känner mig som barn igen - och som Jonas sa; man fick sig en nostalgitripp. Det rullade på idag på jobbet. I personalrummet blev vi bjudna på korv vilket var perfekt då jag fick jobba en timme längre. Så jag hann bara komma hem, äta pappas kantarellstuvning och sedan kom min söta Emilia. Hade en jättemysig kväll med vinterpromenad, ljus och en, lite för tidig, adventsfika. /L.