linn krouthén

MAKE A MOVE

Kategori: ALLMÄNT

Jag måste bara berätta om gårdagens Crosstrainingpass. Dom ser aldrig likadana ut, så du kan aldrig riktigt förvänta dig något annat än blod, svett och tårar. Men igår var det blod, svett och tårar gånger tusen. Och bokstavligen gånger tusen. Vi skulle göra tusen repetitioner så fort vi kunde. 100 repetitioner, 10 övningar med allt ifrån burpees, till squats, till armhävningar. Igår kände man att man levde!
Och efter dagens opponering känner jag mig ett kilo lättare. Det gick bra och vi fick ingen komplettering. Så imorgon är det bara att köra full fart framåt för tenta nummer 2. /L.

BREAKFAST

Kategori: FOOD

Min morgon startar såhär. Idag väntas opponering och jag vet inte vad jag ska förvänta mig. 
Smoothie gjord på: kvarg, mjölk, 1/2 banan, 1 dl frusen mango, vaniljpulver, kakao, agavesirap, 2 msk proteinpulver (cappuccino) och kallt kaffe. Gudomlig!


OAT

Kategori: FOOD

Favoritfrukost alla kategorier! Gröt med 1 ägg och chiafrön tillsammans med banan och älskade creamy jordnötssmör!

THE MONSTER

Kategori: MUSIK

http://www.youtube.com/watch?v=ZDXXi19_7iE
 
Igår satt jag och mös i Amandas bil och så spelades denna och vi fastnade väl direkt.

VARIANT PÅ OMELETT

Kategori: FOOD

Stek champinjoner och tomater. Häll över äggblandningen som du krydda med salt, peppar och oregano. Lägg på soltorkade tomater, oliver och feta ost. Klipp sedan över stekt bacon. Mums!

I WILL BE HERE

Kategori: ALLMÄNT

 
Cancergalan på TV berör så otroligt. Alla inslag berör. Edvins inslag berörde på ett annat sätt. Det kändes så nära. Cancer måste vara det mest orättvisa som finns. Ingen ska behöva drabbas. Ikväll älskar jag färgen rosa ännu mer.


SÖNDAG IDAG

Kategori: ALLMÄNT

Hänger i min säng som om det vore söndag. Jag jobbade på IKEA igår och befann mig efter jobbet i skolan med gruppen till tio på kvällen. Så jag missade liksom den heliga söndagsvilan. Dyker just nu ner i organisationsboken för att försöka lära mig något inför hemtentan i helgen. Men ger nog upp snart då längtan av att se några Pretty Little Liars avsnitt är för stor. /L.


KÄRLEK

Kategori: ALLMÄNT

Ikväll har jag haft en sån himla bra kväll. Diskuterat allt mellan himmel och jord med mamma och hennes bästa vän Monica. Jag älskar att prata djupt. Jag älskar djupa personer. Varma personer. Människor med förståelse och känslor. Känslomänniskor. Att vara känslosam är något väldigt fint. För känslor kommer inifrån och är ett sätt att ge av sig själv. Jag är en känslomänniska själv och tyr mig därför lättare och hellre till dessa människor. Man får liksom inte ut något av den man är annars. Ikväll har jag fått dyka rejält i känslor och tankar och insett återigen hur givande alla tjejkvällar har varit för mig och mitt sätt att se på livet. /L.

THANKS BEN

Kategori: ALLMÄNT


Klagar inte på mitt förberedelse-inför-högskoleprovet-intag.

GRATTIS MAMMA

Kategori: BILDER

Min underbara mamma fyller år idag och firades med bland annat hennes svingoda smörgåstårta. Du är värd all kärlek i världen så mycket kärlek och värme som du ger.






FRIDA 20

Kategori: ALLMÄNT



Firade Frida ikväll - började på Nom, mellanlanda hos mig och fortsatte ut. En väldigt bra kväll men just nu en väldigt trött Linn. /L.

MONDAY

Kategori: ALLMÄNT

Igår laddade jag upp för en ny vecka med att jobba och sedan följa med Emilia med Amanda på ett Friskis-pass som hölls av Emilias boyfriend. Mös sedan hemma hos mig med Amanda och Frida vilket blev ett perfekt avslut på veckan. 
Imorse var jag i skolan, sedan tog jag mig till älskade SATS för ett crosstraining-pass och nu ska jag ta mig an milen på Björnön med Amanda! Riktigt kallt idag så mössan åker på. /L.


MAKE A MOVE

Kategori: MUSIK

BACK IN TIME

Kategori: BILDER

Här är jag och Azra från 2005 någongång.
Påväg mot stan.
Vi gjorde chokladmuffins var och varannan dag. Hur goda som helst blev dom.
I bussen påväg till Kolmården.
Lyckliga för här hade vi träffat idolerna från Idol. Här kom Ina med på ett hörn också!
 

AZRA

Kategori: ALLMÄNT

Firade denna snygga tjej igår som fyllde 20 år. 

HÖSTJACKOR

Kategori: INKÖP



LOCKAR

Kategori: ALLMÄNT

Idag har jag varit på jobbet. En ganska perfekt dag att jobba för det är inget som lockar mig ut. Okej, jag älskar hösten - när solen är framme. Idag känns det som oktober och jag ska väl inte klaga på vädret för det är väl dags för kyla nu. Tar mina Hunters och mitt lockiga hår som jag lovat vara lite mer rädd om (betyder: lämna plattången på hyllan så mycket jag kan) och kilar ner på stan för att träffa Ina och smida lite framtidsplaner. /L.

ENJOY LIFE

Kategori: ALLMÄNT


Precis det jag gjorde ikväll. Med mina fina vänner på Kalle's. Så regnet gjorde inte så mycket, för jag gick därifrån med en lycklig känsla! Sålänge du mår bra ska det inte spela någon roll om regnet öser ner. Det är inte solen som ska göra dig lycklig, utan dom du tillbringar solstunderna med. Om ni förstår. Godnatt. /L.

LITE OKTOBER-MUSIK

Kategori: MUSIK

ORGANISATION

Kategori: ALLMÄNT

Var du också på Ikea i helgen, framförallt i lördags. Det kändes som att halva Västerås svängde förbi. Efter jobb kommer en vecka med massa plugg, ny delkurs och träning. /L.

TILLBAKS TILL DÅ

Kategori: ALLMÄNT

Ikväll flyttade vi tillbaka tiden på något sätt. Vi spelade igenom massor av gamla filmer från när jag och Sanna föddes till när jag hade kalas som 10-åring. När tv:n inte ville vår väg fick vi göra en egen variant av en pall och en dator, så såhär såg det ut hos oss ikväll. /L.



KANELBULLENS DAG

Kategori: ALLMÄNT

Bland det finaste och mest behövande i livet måste vara att dela tankar, bekymmer och glädje med vänner som lyssnar, vill förstå, förstår och ger tillbaka. Det ger så mycket och det måste vara där, i det situationerna, man får det bästa lärdomarna i livet. Och det är så häftigt hur man kan se och känna utifrån sig själv hur utvecklande det är. 
Kvällen började framför Idol med kanelbullar och slutade med deep-talk i en bil. Ikväll lever jag på motton "man lever ju bara en gång" då tidig morgon och lång dag på Ikea väntats både imorgon och på söndag. En kanna kaffe och en myskväll hos mamma och pappa imorgon får bli räddningen för en natt med lite sömn. För som sagt känns tid med mina vänner mer betydande än sömn - för det är väl det vi lever för? Relationerna i livet och hur vi tar hand om dom och varandra. För det är utifrån dom vi mår bra och kan bygga vårt liv ifrån. Som en grund för allt. Det får sätta punkt för ikväll, kvällen där jag fick bygga min grund ännu stadigare. /L.


VÄLKOMMEN

Kategori: ALLMÄNT


Jag har sett fram emot dig!