linn krouthén

SMINKMODELL

Kategori: BILDER

Det har varit en intensiv dag. Var på arbetsförmedlingen med skolan. Labbade på högskolan och sedan direkt vidare hem till min käre vän Louise för att vara sminkmodell tillsammans med Rebecca. Mer och bättre bilder kommer! /L.

MYSER I MITT RUM

Kategori: ALLMÄNT

1:A ADVENT

Kategori: ALLMÄNT

Äntligen är det första advent och ett steg närmare julafton. En heldag hos Max med film och godis. Nu ska jag äta mammas goda lasagne och sedan njuta av glögg och pepparkakor! /L.

6 NEW

Kategori: BILDER

njut av nya album i vintermörkret!

PART 1

Kategori: ALLMÄNT

Åker snart in till stan med min Max för att äta och sedan ska vi se Breaking Dawn på bio! Mysig lördag♥ /L.

EVERY END IS A NEW BEGINNING

Kategori: ALLMÄNT

Nu är praktikveckan slut på jobbet. Åker dit imorgon men får pengar för tiden jag tillbringar där istället, som alla andra lördagar. Jag har fikat varje dag tillsammans med söta Gudrun som kallar henne min mormor. Hon bjöd mig på lunch idag, så otroligt söt! Nu ska jag ha idol-mys-kväll med min käre vän Louise. Jag tror jag skippar att se utröstningen. Kan inte vi ha fyra vinnare i år? /L.

DON'T SEARCH FOR THINGS YOU DON'T WANT TO FIND

Kategori: ALLMÄNT

Min praktikvecka börjar lida mot sitt slut och den har varit otroligt nyttig för mig och min framtid i köksbutiken. Imorgon ska jag och Gudrun avsluta vår lilla praktikvecka med att gå ut och äta. Och snart ska det ätas pizza till en film med min Max. Seeu♥ /L.

TAGNING

Kategori: ALLMÄNT

FAREWELL

Kategori: MUSIK

DAG 1

Kategori: ALLMÄNT

Första dagen på praktiken har varit bra bortsett från min feber, hals och huvudvärk. Praktiserar på mitt jobb som en lärovecka. Så idag ritade vi en skiss på ett kök och en tvättstuga som vi ska skicka iväg till en kund imorgon. Ska laga omelett med min man nu och se klart på Bounty Hunter, finalen av Ensam mamma söker (uppskattas inte av honom) och danska serien Den som dräper. Det blir att vila upp sig inför morgondagen helt enkelt. /L.

21.40

Kategori: ALLMÄNT

Vad är det för fel? Feber och ont i halsen igen. Tror jag har varit sjuk mer eller mindre i tre veckor nu. Tröstar mig med mammas nybakta lussebullar och Beck. /L.

ANGELS FALL

Kategori: MUSIK

I couldn't tell you I'm sorry. I couldn't get the words out right
I had every chance to keep you by my side. Now I'm empty, like this bottle
Like this house is going to be. Packing your suitcase
Now I can see, what's right in front of me.


And I'm just drunk enough to tell you, exactly what I needed to say
I'm just drunk enough to tell you, I need you please stay
'cause I'm sober enough to know, maybe it's a little too late
'cause I'm sober enough to see you. Walking away

IBLAND KÄNNS DET NÄRMARE ÄN VAD DET ÄR

Kategori: ALLMÄNT

JULMARKNAD

Kategori: ALLMÄNT

Sitter framför tvn med kaffe och mitt favorit-tunnbröd från Skultunas julmarknad. Njuter av söndagen och praktikveckan framför mig. /L.

TURNING TABLES

Kategori: ALLMÄNT

Det tog emot att gå upp ur sängen idag efter nattens dansade. Nu är jag i alla fall på jobbet och njuter av en bulle som en snickare från verkstan bredvid kontoret kom hit med. Det börjar bli tradition nu och lördagens höjdpunkt. Åker och ser på innebandy-match med min man efter jobbet. Sedan blir det Skultunas julmarkand med mamma. Alltid lika mysigt! Förra året stod jag där med mitt UF-företag och det var flera decimeter snö. Ikväll ska jag mysa med Max och kolla inspelningen av Idol. Mina favoriter från start är kvar och jag kan inte riktigt säga vem jag vill ska knipa segern. /L.

SEE YOU ON THE DANCEFLOOR

Kategori: BILDER


Då kör vi utgång med mina fina på pluto! /L

BEAUTIFUL SOUL

Kategori: ALLMÄNT

Gick iväg och fikade med mamma hos Max farmor. Fick med mig ett par mysiga ankel-sockor hem. Var sedan bekväm och beställde en kebbabsallad. Nu ska jag lägga mig framför en film och njuta av min en och en halv timmes lektion imorgon och sedan helg. Puss! /L.

CLOSE YOUR EYES, MAKE A WISH

Kategori: ALLMÄNT

Känner mig ungefär såhär efter svenska nationella provet. Tog inte med mig datorn idag till skolan
och så fick man såklart använda den. Men det finns väl både positiva och negativa saker med att
skriva för hand eller använda datorn. Slutade 11. Nu blir det matte C plugg. Ett tag i alla fall. /L.

NATIONELLA

Kategori: ALLMÄNT

Måste säga att jag skämt bort mig själv genom att sova ihopkrupen med min man tre nätter i rad nu. Inatt skulle jag behövt honom som mest då nationella provet i svenska imorgon bara ger mig nervositet på ett negativt sätt. Aja, ska göra ett försök att inte tänka på det mer. För jag dör ju inte om det skulle gå åt skogen... Godnatt! /L.

FÖRBEREDER MIG FÖR SNÖ

Kategori: INKÖP

ny, vinröd från rut ml.f

DO YOU WANNA SEE MY VIEW?

Kategori: BILDER

esny

DREAMS

Kategori: BILDER

esny

FRAMTID

Kategori: BILDER

Det är mycket tal om framtid just nu. Temat "drömyrke" i skolan ger oss möjligheten att lära oss skriva CV+personligt brev. Gör att vi får drömma oss bort i framtiden. Stoppar våra begränsningar. För vi, 93:or, blir ju faktiskt fria och utkastade från tryggheten om ett halvår. Framtiden ligger i våra händer. Det känns läskigt, obehagligt men ändå så otroligt spännande. När tankarna och drömmarna nu börjar växa, startar planer på något stort. Min dröm liknar Emmas och vi börjar sikta mot stjärnorna tillsammans. Dit vill vi, dit ska vi. Föreläsningar vi fått denna vecka från fackförbund om våra rättigheter som vi har på arbetsplatser. Och från gamla Kopparlundare som startat egna företag och lyckats så bra ger mig motivation. Sitter just nu och drömmer mig bort på esny.se. Ändrar lite och säger "friskt tänkt, hälften vunnet". /L.

KEDJOR, SYROR, ATOMER = STORT FRÅGETECKEN

Kategori: BILDER

Natur B är inget för mig känner jag vi...

LOV3

Kategori: BILDER

'Cause you know love, it's too hard to break. Love, aint nothing you can take. It's a little thing we make.

33

Kategori: ALLMÄNT

Helgerna går så otroligt fort, likadant som resten av dagarna i och för sig. 33 månader tillsammans med min man igår. Vi gjorde ett försök att baka liknande pizza vi fick på Malta (som var den godaste pizzan jag ätit). Lyckades sådär. Åt frukost på sängen till en film imorse och nu ligger jag och zappar på tvn samtidigt som jag går igenom skolkatalogen. Att man aldrig fastnar på skolfoton är konstigt. Firar farsdag med tusen mils avstånd från pappa som kommer vara borta i tre veckor. Slänger iväg kärlek till dig i Kina♥ /L.

HEMMA FRÅN JOBBET

Kategori: ALLMÄNT

Möts alltid av söta meddelanden i butiken på lördagar. Nu ska jag skjutsa pappa till arlanda och jag får som tur är sällskap i bilen och hjälp att hitta tillbaka av min man. /L.

FREDAG I CAROLINES STALL

Kategori: ALLMÄNT

De är fredag och jag har haft världens kortaste dag i skolan. Sånna dagar man egentligen borde älska men lägger i kategorin "ovärt". Louise, Evelina, Caroline och jag på var sin hästrygg i mörkret med industrilampor som vägledning. Så såg min fredags eftermiddag/kväll ut. Att hitta lugnet, flyga iväg från verkligheten och njuta av stunden var enkelt att göra när man travade iväg. Må-bra terapi. Ovanligt mysig fredag. Ögonen och kroppen är lika trötta som mitt huvud. Ska göra ett försök att sätta på en film, så får vi se om jag är vaken i slutet av den. Jobb imorgon så det blir upp i hyffsad tid. Godnatt! /L.

10 NOVEMBER

Kategori: INKÖP

Var det bara jag som såg de få snöflingorna inne i Västerås idag runt kvart i åtta?
hm.

ALLT ANNAT FÖRUTOM DET

Kategori: ALLMÄNT

Jag vet inte vad jag gjort idag men tiden har gått fort och jag har hunnit med allt annat än att plugga. Nu fortsätter jag att ta de lugnt framför tvn med te och apelsin. Imorgon är de skola som gäller. /L.

BURN IT DOWN

Kategori: ALLMÄNT

Jag ser i kors tror jag. Somnade fem inatt. Bortsett från att jag nästan svimmade på konserten så var den sjukt bra! Nu ska jag hem och öppna för sotaren och plugga lite svenska. /L.

JUST NU

Kategori: ALLMÄNT

Om ett halvtimme börjar de! Magen är helt full av allt godis i bilen så jag klara mig nog under bilresan hem inatt! /L.

IKVÄLL IKVÄLL IKVÄLL

Kategori: ALLMÄNT

Om en timme åker jag till Göteborg tillsammans med Max, Camilla och Max kompis. Jag ska sjunga till Black Stone Cherry och Alter Bridge hela kvällen lång. Jag har längtat så mycket så det inte känns som det är ikväll.
Beställde min studentmössa idag. Kändes overkligt, roligt, sorgligt och svårt. Man velar ju tusen gånger om. Redan ångrat mig på designen. Får ändra det nästa vecka.
Nej, snart kommer dom och jag måste byta om! Ciao♥ /L.

DAGEN

Kategori: ALLMÄNT

Jag kom nyligen hem efter en tripp på stan. Nu ska jag äta lite mat och placera mig framför tv. Dagen startade med första lektionen av drömyrke där vi kommer få drömma och tänka över vad vi vill göra efter gymnasiet. Behövligt enligt mig! Skolan firade 10 år idag. Tårta, kaffe, show, musik från lärarna. De va trevligt. /L.

SENAPSGUL

Kategori: INKÖP

är det någon som älskar nya halsduken mer än jag??

3 NEW

Kategori: INKÖP

new yorker / gina / second hand

- I LOVE YOU

Kategori: ALLMÄNT

Somnar efter att ha släppt mängder av tårar av den otroligt fina filmen "A Little Bit Of Heaven". /L.

NU

Kategori: ALLMÄNT

LOVETS SISTA TIMMAR

Kategori: ALLMÄNT

Sitter i vardagsrummet och kollar på film med mamma och pappa. Äter mammas nybakta aprikosbröd och nybakta sockerkaka. Imorgon går jag i skolan 12-14. Skönt med en kort dag då jag antagligen fortfarande är sjuk imorgon. Kan inte missa första lektionen på nya perioden. Bara att bita ihop. Ciao! /L.

DE SER INTE LJUST UT

Kategori: BILDER

Det var en trevlig kväll igår i Tottes nya lägenhet. Åt mat från pizzerian & köpte godis från karamell-farbrorn.
Vaknade upp hos min pojke yr, hängig och värk i halsen. Så, it's back... Det blir att proppa kroppen med vitaminer idag och köra en sängdag så jag orkar upp till skolan imorgon. Lovet gilder mot sitt slut... /L.
solbilder från malta i augusti♥

LOVIKA

Kategori: BILDER

idag vaknade jag med frukost till idol. Säger bara Moa. Jag rös! Nu ska jag ta bilen in till erikslund för att hämta min pojke från jobbet. Och jag läste precis min mail: "Grattis Linn! VG på provet!" från min matte C lärare. Om jag blev förvånad. Glad. Lättad. Räknade med omprov.
Ikväll åker skultunatjejerna med pojkvänner in till västerås och tottes nya lägenhet för en pizzakväll. /L.
igår fick jag lovikavantar av morbror. användbara i vinter!

IGÅR

Kategori: BILDER

Igår kom Tupperware-kicki & stefan, morbror göran & frun susanne och VLT-christer & lena förbi. Trevligt!

MAMMAS EFTERRÄTT

Kategori: BILDER

Ibland undrar jag varför mamma inte startar ett bageri, efterrätts-fik eller liknande...

THEY'RE COMING SOON

Kategori: PÅ MIG

Snart kommer det blir folk hem till oss. Magen kurrar, men de är bra för de väntas god mat! seeu
skjorta-kappahl, halsring-pearlsofanca.se, ring-från carro

STAYPOSITIVE

Kategori: ALLMÄNT

"Today is tomorrow you worried about yesterday".

2011-11-04

Kategori: BILDER

Hade klockan på ringning för att hjälpa mamma att städa inför kvällen då det kommer lite folk hem till oss. Tar en liten paus just nu. Ska försöka hinna med att läsa lite i designboken så att man är lite förberedd när provet är efter lovet. Om 5 dagar sjunger jag till två härliga rockband i Göteborg. Wiho! Men nu ska jag sluta längta för ett tag och börja göra nytta igen. Adios♥ /L.
tänker på loisen och önskar henne all lycka idag och imorgon. jag håller hårt i alla tummar jag har!

TRO INTE DINA ÖGON

Kategori: ALLMÄNT

Sjukt intressant och värt att se om ni skulle ha tid:
http://svtplay.se/v/2587388/dokumentarfilm/tro_inte_dina_ogon

RIKTIG LOVDAG

Kategori: ALLMÄNT

Japp. Gjorde som jag skrev. Har inte rört en fena sedan förra inlägget. Gick in på kategorin "nordik" på viasat och spelade upp "I rymden finns inga känslor" och "Bröderna Karlsson". Lättsamma och bra filmer när huvudet inte orkar jobba så hårt. Höstlovet fick en riktigt vilo-dag, precis som jag ville ha. Och precis en sådan dag mamma tycker att alla mina lovdagar ska se ut... /L.

SICK

Kategori: BILDER

Kul. Blev sjuk. Lite feber, ont i huvuet och allmänt hängig. Snor mammas chips och lägger mig och kollar på film från viasat play. /L.

JUST NU

Kategori: BILDER


Just nu; med datorn i famnen och tvn påslagen kurar jag ner mig med vitaminer och hoppas på att det gör skillnad till imorgon. Ha en bra onsdagskväll! /L.

ZERO

Kategori: ALLMÄNT

Idag körde jag, mamma och syster en dag på Erikslund. Hittade min vinterjacka och beställde precis hem en halsduk. Nu kan vintern komma! Det blev inget firande för Evelina idag på krogen, så det blir en mysig hemmakväll. Min hals börjar värka så de kanske är bra. Jag hoppas att det inte är en förkylning på g... En krypa-ner-i-sängen-dag imorgon med film från viasat play som pappa har fixat kanske är det som behövs för att motverka den. Man kan ju alltid hoppas, haha. /L.

DEAR JOHN

Kategori: BILDER

TISDAG

Kategori: ALLMÄNT

Nyss hemkommen från stan där det blev en fika, tripp på stan och sallad på Cornetto med några ifrån klassen. Nu väntas mys med Max och en kopp te. /L.