linn krouthén

PERFECT DAY

Kategori: ALLMÄNT

Första dagen på lovet har jag skrapat ihop lite pengar. Jobbat på Busborgen från 11-16 och det är inte annat än roligt! Mina fötter verker efter att att stått upp hela dagen. Så nu ska jag sitta ner och göra ytterliggare ett försök att bli klar med litteraturhemtentan. Igår misslyckades jag, men - ikväll! Då ska jag kämpa, lite till.
Imorgon åker jag till Emilia och har det mysigt med muggmålning! Kisses.
// L.

JAGHARFÅTTJOBB

Kategori: ALLMÄNT

Jag har fått jobb på Busborgen!!! Känns underbart att äntligen byta jobb och börja med något helt annat. Efter mitt provjobb idag, ska jag börja "på riktigt" redan på måndag. Hur roligt som helst.
Nej, nu ska jag flytta rumpan från datastolen och göra vettigare saker. Mina tjejer kommer sju, och sedan får jag somna med älsklingen inatt igen♥
Och jag måste ju uppmärksamma att det är: LOV!!!
// L.

LITE SPONTANT SÅDÄR...

Kategori: INKÖP

väska - h&m // ring - JC

NJU:Z

Kategori: ALLMÄNT

Jag måste ju tipsa om vår skoltidning på skolan som görs av 10 duktiga elever: http://issuu.com/njuz
Blir alltid lika sugen att vara med när nya nummer släpps!
// L.

4 TIMMAR

Kategori: ALLMÄNT

Något av det bästa som finns är att sova. Men det värsta som finns är att vakna upp och inse att man sovit för länge... 4 timmar försov jag mig idag. Skulle upp halv sex för att vara i skolan kvart över åtta. Men, istället vaknade jag av att rummet var ljust av solstrålarna. Klockan på TV:n blinkade halv tio. Kastade upp täcket. Stod ett tag mitt i mitt rum och tänkte vad jag skulle gör. Beslutade att komma till skolan tolv.
Igår morse bestämde jag att litteraturhemtentan skulle bli längre under eftermiddagen. Men, en fika på stan med Evelina, Ina och Amanda ändrade situationen. Och när jag träffade min älskling på bussen, ändrades eftermiddagen totalt. Det blev att baka bröd och äta det till filmen "Into the blue" istället. Fy skäms...
Men, när jag kommer hem idag. Då!!
Det absolut godaste brödet som finns!
// L.

TOLKNINGSFRÅGA, ELLER?

Kategori: ALLMÄNT

Om ens pappa ställer in hans gamla, vita Apple dator i ditt rum, ska man tolka det som att: "här - du får den"?. Hm, det är nog för bra för att vara sant. Eller? Det här har hänt mig, idag, och jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta...
Åkte hem från min sötnos tidigare idag för att börja med den otrolig roliga litteraturhemtentan - sa jag roliga? Men den måste bli klar, snart i alla fall. Vill ha lovet fritt och sedan åker jag ju till Helsingfors. Så, it's time to start.
Får skratta med min Max till Solsidan ikväll, och får även somna i hans famn. Sovmorgon imorgon. Me like.
// L.

JAG DRÖMMER OM SOMMARLOV

Kategori: ALLMÄNT

Idag vaknade jag upp, och trodde att det var sommarlov för ett ögonblick. Jag vaknade upp ur en Spaniendröm av solljuset från fönstret, hörde sedan mamma och pappa prata utanför dörren och jag kunde, om jag ville, somna om igen. Precis så som sommarlovsmornar brukar se ut. Men när jag klev ur sängen och öppnade dörren möttes jag av mamma "Det är -23 grader ute!!". Åh, solen lurade mig!
Jag ska hem till min älskling snart och ner i hans studio med Alex för att vara kreativa och försöka komma på något fyndigt. Adios!
// L.

2 BLOMMIGT

Kategori: INKÖP


bikini - h&m / termos - åhléns

FRIDAY NIGHT AND THE LIGHTS ARE LOW

Kategori: ALLMÄNT

Åh. Älskade fredagar! Efter en dag i skolan som startade med filmen Die Hard 3 och fortsatte med matte och sedan nästan två timmar kortare lektion, satte jag mig på Igors underbart mysiga café (lyckas alltid glömma namnet) med Emilia och Emma i några timmar. En stor och fet chokladkaka lyckades jag klämma i mig! Och när jag kom hem, klämde jag i mig tacos. = en full magsäck.
Mamma och pappa får underhålla mig ikväll. Eller jag kanske borde börja med mitt fotoalbum. Över 300 bilder lär ta lång tid att fixa...
// L.

BJÖRNÖN 17/2

Kategori: BILDER

dessa underbara personer gjorde min dag igår!

IGÅR

Kategori: BILDER

0
Jag hade en toppendag igår i pulkabacken på björnön tillsammans med dessa tjejer + Emil, Joppe och Christoffer. Långfärdsskridskor, grillade hamburgare, tävling i pulkabacken och mulning. Termobyxorna var inte ivägen. Fler bilder kommer sen!
(bild ifrån http://cutitoff.blogg.se)
// L.

FRÅN GAMMALT TILL LITE NYARE

Kategori: ALLMÄNT

Pappa byter upp sig från en Iphone 3 till en Iphone 4. Och jag byter upp mig från en skruttig Sony Eriksson till hans gamla Iphone. Man bugar och bockar!
// L.

OUTSIDE, I'M FREEZING

Kategori: ALLMÄNT

Litteratur är i full gång i skolan. Jag håller mina litteraturpapper och anteckningar vid mig tjugiofyra-sju i hopp om att jag snart ska börja med hemtemtan för att inte ha den kvar sista veckan på projektet. För den veckan är jag i Helsingfors med min älskling, och då vill jag inget annant än att tänka på honom. Och inte den krångliga litteraturen. Men, ännu en kväll utan ett klick på ett nytt Word dokument med rubriken "Litteratur hemtena".
Imorgon har vi frilufsdag. Björnön från 10-14. Hm, i dessa minusgrader... Vad ska jag börja packa ner?! Duntäcke, tre termos med varm choklad eller kanske ett element...
// L.

VALENTINE'S DAY

Kategori: ALLMÄNT

2 timmars skoldag är ingenting att klaga på. 12-14 liksom! Traskade ner på stan med Emilia hoppfulla att hitta perfekta alla hjärtans dag presenter. Men klockan halv fyra gav vi upp. Så, jag satte mig på bussen med 0 kassar. Men, lilla orten Skultuna har inte mycket - men har det man behöver. Denna dag är Skultunas konditori räddaren i nöden. 4 sockerbullar. Hoppas min familj blir glad.
Och Max och jag hade vår alla hjärtans dag igår. Lindor choklad i en röd hjärtformad burk kommer fylla min sötnos mage full med choklad och kärlek. Love you♥
/ L.

Kategori: ALLMÄNT

12 februari 2011♥

MIN HELG = ENERGI FÖR EN VECKA

Kategori: ALLMÄNT

Jag är taggad till 100 för en ny skolvecka tack vare helgen. Jag har haft det grymt sedan fredag.
Okej, ska ska försöka gör det kortfattat. I fredag slutade jag elva. Hem, fixade mig och fixad annat och sedan gick jag ut. Placerade två av de tre breven min älskling skulle hitta för att sedan hitta mig. När han läst alla brev som han hittade olika tider med hjälp av ledtrådar och förklaringar på sms, fann han mig ute. Iskalla kramade vi om varandra efter en stor längtan till dagen. Utan att han hade någon aning om vad kvällen skulle bjuda på, ledde jag honom ner till Skultuna Spa. 90 minuter av ren avslappning och mys. Kom sedan hem varma med dofter av oljorna och satte oss till ett dukat bord där det serverades oxfilé.
Lördagskväll samlades några vänner till oss hemma hos Max för att fira vår två års dag. Underbara vänner. Men innan det, hade jag fixat tre rätters hemma hos mig. Och min hemlighetsfulla sötnos gav mig hans present till mig: en kryssning plus 2 dagar i Helsingfors. Hur underbart?! Jag längtar i hjäl mig. 15 mars bär det av!
Och söndag. Målade först koppar med sötnosarna Emma och Emilia som alltid är lika mysigt, och när jag kom hem på kvällen kom Max till mig och sov här. Solsidan + glass.
Ni kan ju förstå varför min energi är full.
// L.

TWO YEARS

Kategori: BILDER

Jag är så otroligt lycklig! Jag lever som en prinsessa som har sin prins. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna beskriva hur mycket du betyder för mig. Jag vaknar upp med dig i mitt huvud, och önskar att du vore bredvid mig när jag somnar. Jag visste inte vad kärlek var, för än jag träffade dig. Mitt hjärta tillhör dig, och jag är så glad att det får göra det också. Du är allt för mig.
Nu och föralltid, kommer du ha en plats i mitt hjärta. Jag vet att du vet att jag älskar dig♥

GRATTIS SYSTER

Kategori: BILDER

grattis min söta, kära syster. 15 år och du är lika söt nu som för flera år sedan. du är bäst, och jag ska göra din dag lite extra goda genom att göra din favoritglass. jag älskar dig♥

FORREST GUMP

Kategori: ALLMÄNT

Sitter i skolan, har paus från filmen "Forrest Gump". Men att sluta efter filmen känns underbart!
Ännu mer underbart när jag vet att jag får träffa min älskling lite senare.

// L.

SNOOOOOOOOOOW... NOOOOOOOOO!!!

Kategori: ALLMÄNT

Alltså - detta väder!? Behöver jag säga något mer?! Snö är mysigt till jul, i december. Men nu, när jag fick hopp om att våren började krypa fram, kommer det 2 dm snö. Försökte påskynda våren med att använda Coverse förra veckan, men mitt försök att hjälpa till resluterade i noll - och stövlarna är framtagna igen. Tråkigt värre...
Slutade kvart i tre. Gick hem kvart i fem pga. extrauppgifter i matte för högre betyg. Jag hoppas att timmarna extra i skolan ger reslutat i betyget.
Nytt tema i skolan: litteratur. Inte det roligaste, men... jag ska börja plugga lite nu så jag inte halkar efter.
Imorgon eftermiddag tar jag ledigt från skolan, för en överraskning till min söta kille. Firar två år på lördag ♥
// L.

= 90

Kategori: INKÖP

byxdress + kuvertväska + skjorta = 50 kr / second hand. sidenpyjamas = 40 kr / kappahl = 90!!!!

WHEN YOU'RE WRONG, YOU'RE RIGHT

Kategori: ALLMÄNT

Dagarna bara försvinner iväg och nu är det kväll igen. Sängen ska snart få sällskap av mig, en stor kopp te, Glee och sedan Mean Girls. Kicks tidningen har även dunsat ner i brevlådan, så det blir att kika lite snabbt i den också.
Idag har jag, Emilia och Emma varit hos vår rådgivare hela eftermiddagen. Hjälpt till med priser på tapeter/tyger, fikat med semlor och muffins och även ställt ut våra nya vårmuggar i hennes skyltfönster.
Jag känner att spontanshopping, eller "snabbshopping" på stan är min grej. Hittat någonting fint varje gång jag strosat runt på stan i väntan på bussen, eller pappa, denna vecka. Idag blev det 4 grejer för endast 90 spänn. Älskar billigt.
Jag saknar min kärlek. En vecka utan honom, känns som en evighet...
// L.

IF I LOSE YOU, I'LL LOSE MYSELF

Kategori: BILDER

jag saknar dig♥

I'M IN LOVE

Kategori: INKÖP

armband - bikbok

NATALIA VODIANOVA

Kategori: BILDER

HUR FIN?! // weheartit.com

11

Kategori: ALLMÄNT

Åh. Denna dag fick jag sluta elva pga. fel i schemat. Man tackar och bockar för det misstaget som schemaläggaren hade gjort. Åt lunch i skolan för att sedan gå en pyttestund på stan med Emilia innan bussen gick. På den pyttestunden hann jag köpa ett underbart flätat skärp ifrån H&M. Blev så avis när Emilia hade köpt ett, att jag själv ville ha ett likadant i min egen garderob. Nu ska jag skriva på en uppgift vi fick idag, och sedan iväg och fira min - ja, vad kan man säga - halvmorfar. Mysigt.
// L.

KLADDKAKA

Kategori: ALLMÄNT

Jag har laddat hela denna dag inför en ny skolvecka med kladdkaka. Haha. Har nämligen gått och tjuvätit ur den från morgon till nu. En tugga hit och dit kan väl inte göra så mycket tänkte jag... Men jodå, insåg nyss att jag ätit hur mycket som helst. Så, ops! Inte så bra.
Har förövrigt övningskört idag. Det kändes att jag inte hade kört sedan i början av vintern. Och så har jag varit hos Andreas och tränat på låtar. Så denna söndag har jag hunnit med att göra värda saker. Och jag ska fortsätta med det. Målet för kvällen är att läsa ut körteoriboken. Wish me good luck!
// L.

JUSTIFY ME

Kategori: ALLMÄNT

Det har varit fredag, det har varit lördag och nu startar söndagen. Mina underbara vänner gjorde min helg. Kladdkaka till melodifestivalen (som för övrigt blir sämre och sämre år för år) och massa prat å mys. Louise visade upp sina fin fräknar på näsan efter en vecka på Gran Canaria. Smått avis.
Vilofaktor på max denna söndag. Ska dock till Andreas i eftermiddag och träna på lite låtar inför Amandas och Evelinas välgörenhetsevent.
// L.

DYK IN I VÅRT GIGANTISKA SKAFFERI

Kategori: ALLMÄNT

Det är fredag och det är härligt! Fixat legg med pappsen så nu är det bara att vänta tills det är klart att hämta ut. Tipsar alla 93:or att fixa legg snart, om ni är som mig och är sen med det. För när du fyllt 18, kostar det 500 kr! Inte roligt för plånbloken...
Under eftermiddagen har jag gjort mamma glad genom att dammsuga hela övervåningen och även tömt ut hela skafferiet som var en stor röra. Men nu är det organiserat med bak-, mat- och "övrigt"hylla. Dagen i skolan bjöd på fika, då vi avslutade vårt On stage projekt, och så fick vi även headset hörlurar till våra datorer. Nödvändigt för dagar som denna då man inte hade något att göra på lektionen och Spotify i hörlurarna blir då räddningen.

JAG INVÄNTAR VÅREN MED DETTA

Kategori: INKÖP

kavaj - second hand
röd, liten väska - second hand. / leopardväska - h&m
ring - h&m

TANKAR HIT OCH TANKAR DIT - MEN NU FINNS DE HÄR

Kategori: ALLMÄNT

Mina tankar är på olika ställen just nu. Men jag ska försöka samla dom och skriva något roligt. Vi kan ju börja med något roligt som att jag kom ihåg alla mina repliker igår (2 meningar), och att jag inte snubblade på scenen, under engelska pjäs vi satt upp i skolan för både föräldrar och elever. School of terror. Sen kan jag ju fortsätta med att jag och halva tvåan på Kopparlunden tillslut fick ett bord på Spicy igår efter typ en halvtimmes väntan. Och det bästa av allt är att jag fick vakna upp bredvid min älskling idag. Alla goda tankar är samlade.
Men de mindre bra. Hm.. det kanske inte finns några mindre bra tankar att samla! Men min kurrande mage styr mitt huvud just nu, så jag kan inte tänka klart. Och att vi har matte under eftermiddagen gör inte mitt huvud mindre trassligt.
Nej, men jag ska sluta med något positivt. Det är torsdag. Det betyder: helg imorgon.
// L.