linn krouthén

FÖRSTA

Kategori: ALLMÄNT

Godmorgon! Om en timme läggs min allra första hemtenta upp. Det är förväntan och spänning i luften hemma hos Emilia och mig. Men någonstans ska det bli kul att få en utmaning. Tänkte att jag ska försöka lämna dålig energi på gymmet för att sedan bara ha bra energi kvar till tentan. Så jag ska börja morgonen med att svettats med Azra. Väcka hjärnan och kroppen lite från gårdagens, allt annat än aktiva, dag. /L.


GIRLSNIGHTOUT

Kategori: BILDER









Intog BMB med våra girlpowerfeelings igår och hade en galet bra kväll. Idag mår jag sämre med någon form av magsjuka/yrsel/sjuk-variant i kroppen så jag har inte lyft mig från sängen ännu. Det är väl här jag kommer få tagga till  till hemtentan i marknadsföring som kommer ut imorgon. Ja, lite ångest kanske! /L.

WHAT NOW

Kategori: ALLMÄNT



Idag började morgonen med ett svettigt spinningpass. Morgonen började inte så bra då jag hamnade mitt i regnskuren på cykeln påväg till SATS. Hängde in min blöta dunväst och intog spinningcykeln längst bak närmast fönstret. Där fick jag en helt annan upplevelse - cyklade i solen en timme och blev blöt av allt annat än regn. Och det här var det skönaste och roligaste spinningpasset so far. Fick spinna till en remixad version av min favoritlåt just nu. Blev grymt taggad till kvällens utgång med mina favorittjejer vilket säkert gjorde att timmen på cykeln kändes väldigt kort. Nu ska jag tagga om till plugg i någon timme med min iskaffe, men efter det fortsätta tagga till middagen och utgången. Imorgon ses vi på IKEA. /L.
 

UPDATES

Kategori: ALLMÄNT

Ett av gårdagens jobb såg ut såhär. Nu kan jag installera IOS 7 i sömmen! Och som jag sagt tidigare älskar jag min arbetsplats. Familjär och härlig, precis som det ska vara. /L.

FÅNGAR MORGONKYLAN

Kategori: ALLMÄNT

Utrustad med underställ, mössa och vantar. Det finns ingen dåligt väder va? Morgonpasset i P3 får vara underhållningen för min morgonpw. Jag hoppas på att Hanna sitter med i studion. Trevlig helg! /L.

SLÄNG VÅGEN VA?

Kategori: INSPIRATION


Bara en siffra.

UNDERBARA VÄN

Kategori: BILDER


Min lilla solstråle i höstmörkret!

HÖST

Kategori: ALLMÄNT

Älskar kombination höst och värmeljus för att mysfaktorn blir enorm. Och en varm kopp te bidrar till den värmande delen i kylan. Sitter med min marknadsföringsbok och tar mig igenom den sakta men säkert. Avbrott ifrån skolan får jag imorgon då det står jobb på schemat. /L.


LOLLO

Kategori: BILDER

Precis sagt hejdå till min pingla som åker hem till London imorgon. Fick bland annat åka med henne på en Västerås-roadtrip då hon tog körkort för någon dag sen. Plockade upp Ina och hamnade ett tag ute på en brygga på Enhagen. Skumt men härligt mitt ute i mörkret. Vid vattnet ska jag väl bo, någon gång. Natti. /L.



GODASTE LAGRET

Kategori: ALLMÄNT



Oxfilépizza hemma i Skultuna à la mamma och pappa. Idag bortser jag lite från nya kostschemat. /L.

UNAPOLOGETIC

Kategori: MUSIK

GOODMORNING

Kategori: ALLMÄNT



SUPERHANDKRÄMEN

Kategori: INKÖP

Nu kan jag inte klaga längre på att jag inte "kan" plugga. Skolböcker har anlänt och jag är en hel bok efter. Förutom mobilen som distraherar min konsentrationsförmåga distraherar denna handkräm min mage; vill just nu ha en påse godis i samma smak som denna luktar. Perfekt nu till hösten att ha i väskan eller om du bara känner för att reta näsan (svårt att låta handen vara någon annan stans än just där). /L.


FRUKOST I GLAS

Kategori: FOOD


Dagens frukost: kvarg i två olika smaker.
Smak 1: kvarg, mosad banan, vaniljpulver, 1-2 msk chiafrön + sötning (stevia/agave). Mängd bestämmer du själv. Rör ihop och låt chiafröna svälla, helst i kylen under natten. 
Smak 2: kvarg med kakao + sötning.

Varva de olika smakerna tillsammans med hallon, kokos och hasselnötter. En klicka jordnötssmör sätter pricken över i:et. MUMS!!

WAIT FOR ME

Kategori: MUSIK

SLUTA ALDRIG AVICII

Kategori: MUSIK

 
 

HELLO NEW WORLD

Kategori: ALLMÄNT

Jag börjar med att säga Hej. Så man brukar starta efter ett litet uppehåll. Min mobil vill inte samarbeta med mig vilket just nu betyder att jag inte kan ta kort med den eller använda bilder vidare bra. Men så länge jag kan använda den till att ringa och messa så jag ska väl vara nöjd - för det är väl det viktigaste antar jag?! FB och allt annat bra är väl bara plus i kanten. Haha jag skoja, idag kan man ju faktiskt knappt leva utan den. Helt sjukt!
Skolan går bra. Jag har haft tre förläsningar nu och imorgon går jag in på den fjärde. Jag har använt min första PT-tid på SATS och la även till hjälp med kost så nu är jag extra taggad.
Veckans slut ser ut att innehålla en hel del kul. Imorgon får jag träffa min fina Louise som är hemma och det väntas bio. På fredag ser jag fram emot lite vin med trevligt folk, och på lördag vankas det en personalfest på Ikea. Och på söndag får jag förhoppningsvis mitt kostschema och det ska jag väl försöka följa till punkt och pricka så inhandling av mat kommer väl få avsluta den bra helgen.
Känn ingen sorg. För andra gången på bio idag. Vilken film.
Sleep tight. /L.

UPPROP

Kategori: ALLMÄNT

Banankake-time med min syster stod på schemat igår. Och mina pannkakor gick hem! Efter lunchen med tjejerna och en fika med mamma tog jag mig igenom ett spinningpass med Azra och Ina. Avslutade dagen på ett bra sätt tillsammans med Emilia framför Idol.
Och imorgon kastar jag mig in i ett helt nytt äventyr - högskolan. Spännande men skrämmande på en och samma gång. Men någon gång måste vara den första. Och jag är redo. Eller vi ska jag säga - Emilia och jag + företagsekonomi = en rolig höst. /L.

HÖST

Kategori: ALLMÄNT

Älskar att starta mornar såhär, med en powerwalk! Och så älskar jag ju hösten så lite löv på marken och lite kyla i luften är bara skönt. Kunde inte pricka en timme bättre: stannade Runkeepern på 1:00:44, 8,2 km.
Nu ska jag duscha och göra mig redo för lunch på stan med tjejerna. /L.

BLACK AND WHITE

Kategori: PÅ MIG