linn krouthén

SHUT UP AND DRIVE...

Kategori: ALLMÄNT

Tutat och kört med jämna mellanrum med vår automatbil. Tankar att "jag kan köra bil!" växer starkare och starkare för varje gång man sätter sig i bilen, trycker på gasen och bara svänger. Men... så finns det ju manuella bilar också. (tyvärr). De lite, eller ganska så mycket, svårare bilarna som gör allt mer komplicerande och får en att känna sig som Sveriges värsta bilförare. Typ. Idag var det första åkturen med mosters manuella, lilla bil sedan typ... december. Min första fråga; "var är kopplingen nu igen?!!!!". Hmm... tyder på viss oerfarenhet - eller kanske minnesluckor. Men, lite av kunskaperna om växelspaken och kopplingen hade fastnat i ryggmärgen. Jag kände mig faktiskt, tror det eller ej, ganska så bra idag ut på vägarna. Och jag ska klara körkortet till sommaren. That's my goal.
För att klara körkortet måste man vara pigg. Right? Så det är väl bäst att börja ladda energi till sommaren redan nu genom att låtsas glömma att plugga matte ikväll och istället hoppa i säng tidigt. Bortförklaring? Njaaee...
// L.

KOPP U RIGHT UF

Kategori: BILDER

Regionala UF mässan 25 mars 2011.

I WILL FOLLOW YOU AND CATCH YOU IF YOU FALL

Kategori: ALLMÄNT

Oj. Jag har slarvat med min blogg ser jag nu. Senaste i torsdags. Hm... Men den enda anledningen till det är att jag har haft fullt upp. Nu kan jag äntligen släppa andan, släppa lite kontroll över mitt liv och sätta mig framför tv:n ett tag på kvällen för att bara ta det lugnt.
I fredags. Den regionala mässan. Det gick ju fantastiskt. Sålde runt 35 muggar av 50 stycken. Inte illa. Men massa fika blev över. Dock gjorde det inget för allt fyllde Emmas, min och Emilias magar. Samt de som gick förbi och snodde åt sig en eller tre...
Firade sedan Sara med min döda kropp efter mässan och somnade sedan i min sköna säng innan väckarklockan ringde och det var dags för jobb. Busborgen, here I come! Pigg och alert. Eller inte.
Earth Hour. Hoppas ni satt med endast stearinljus mellan halv nio och halv tio. Det gjorde jag i Max hus tillsammans med hans familj. Det var den första tysta och lugna stunden jag fick under veckan. Säger mer än tusen ord. Vaknade sedan upp nio (åtta i mitt huvud) på morgonen och blev förvirrad av alla klockor som visade olika tider. Tillbaka till Busborgen igen. Jobbade och hade kul, och tog sedan slut på alla krafterna genom en springtur med min sötnos.
Söndagskvällen. Död.
Måndagsförmiddagen tog jag mig igenom halvsovandes. Laddade sedan krafterna med lunch för ett träningspass med 3 söta tjejer.
Nu. Helt slut. Soon: TV.
// L.

TOMORROW

Kategori: ALLMÄNT

Puhh säger jag bara. Det har gått i ett hela dagen. Men nu är vår monter inne i Aros Congress Center så gått som klar, och den blev superfin. Kom förbi imorgon hellan tolv och fyra. Ligger i sängen och halvsover. Försöker tänka på allt som ska med imorgon till mässan så att inget glömms. Ljuvbörjade på vofflor ikväll. Mamma gräddade perfekta sådana tillsammans med grädde och sylt. Så, jag sköt fram voffeldagen en dag. Ibland blir det så, särskilt när man inte har tid att grädda vofflor imorgon. UF-mässan och direkt till Sara för födelsedagsfirande.
// L.

1+1=PENGAR

Kategori: ALLMÄNT

Två löner på en och samma dag. Nu börjar det rassla lite i semesterkassan och snart även i det kommande sparkontot.
Snart: mot sötnosen!
// L.

THE STREETS WILL MAKE YOU FEEL BRAND NEW

Kategori: ALLMÄNT

Klassen fick sluta en och en halv timme tidigare idag efter en heldag med bara föreläsningar om olika ideologier. Intressant, men huvudet är dött när klockan börjar passera två...
Satt och drömde mig bort till New York dit jag verkligen vill tillbaks. Önskade att jag fick plats i en resväska, för då kunde jag följt med mina lärare som var där förra veckan och besökte skolor. Vilket lärar-resemål alltså!!
Nu ska jag baka till mässan som är om två dagar, vila upp mig och mitt tunga huvud och samla krafter hemma hos min pojke senare ikväll där jag kommer få somna så gott i hans famn.
// L.

WRAP MY WORDS AROUND YOU

Kategori: MUSIK

TIPS

Kategori: ALLMÄNT

Nyttigare val. Godare val. Blanda med t.ex. vaniljyoghurt och njut!
Längtan till sommaren uppstår. En varm sommardag med iskall smoothie = en toppen kombination.

22

Kategori: PÅ MIG

väst + transparant skjorta - h&m

WONDERFUL TUESDAY

Kategori: ALLMÄNT

Bra dag som gått fort!! Härligt vårväder. Härliga människor. Mindre och mindre stressigt inför fredagens UF mässa. Ja, helt enkelt en bra tisdag. Vi har börjat med nytt tema i skolan: ideologi. Roligt pga. superlärare som gör lektionerna roligare. Tog en sväng ner på stan med Emilia och Emma, och avslutade trippen hos vår rådgivare. Där hade vi ställt ut 6 stycken muggar för några veckor sedan, och 3 stod kvar. + att vår rådgivare köpte två så endast 1 mugg av 6 stycken fick vi med oss hem. Allt annat än dåligt, utan bara underbart att få med sig en slant till företaget.
// L.

22 MARS

Kategori: BILDER

Håltimme... Roar mig med camen medan jag väntar på Emilia som borde komma snart. Fixa inför mässan, lunch och sedan slutar jag fyra.

TIME TO RUN

Kategori: ALLMÄNT

Mina armar är tunga och sladdriga. Mina ben lika så. Mitt huvud vill dunsa ner på första, bästa, mjuka föremål samtidigt som jag mår bra i hela kroppen. Allt pga. min lång springtur jag kämpade mig igenom när jag kom hem. Det kändes underbart att klara en lång sträcka efter veckors vila från träningen. Så, nu är jag igång!!
Tv med mammi och lite te får avsluta kvällen.
// L.

TIME AFTER TIME

Kategori: ALLMÄNT

Efter en lång natt och seg morgon med frukost i sängen till "Prison Break" med Max ska jag snart iväg igen. Är aldrig hemma känns det som. Dock är det inget fartfyllt som ska hända, utan jag ska på släktmiddag hos Max farmor. Ett lagom avslut på en lång vilovecka.  Imorgon börjar- som mamma alltid säger: allvaret (=skolan) igen. Denna vecka kommer bli stressig då allt måste fixas till min, Emilias och Emmas företagsmonter. Väntar med att bita ihop tills imorgon, andas så mycket som det bara går, sen kör vi...
// L.

HELSINGFORS SHOPPING

Kategori: BILDER

HELSINGFORS

Kategori: BILDER

15-18 mars 2011♥

HOME!

Kategori: ALLMÄNT

Jag är hemma i Sverige. Blev välkomnade av den vita, helt onödiga, snön!
Jag har haft en helt underbart mysig och härlig weekendresa med min söta pojke i Helsingfors. Shoppat loss båda två, utforskat staden och ätit massor av onyttigheter. Men det hör till när man är borta sådär. Maroon 5:s konsert var inställd fick vi reda på när vi kom till Finland. Det var lite surt, men vi nöjde oss med det überfinaa hotellrummet och en mysig Mex restaurang som blev vår tisdagskväll istället.
Jag har kommit hem från Emilia där jag, Emilia och Emma målat de sista muggarna inför den Regionala UF mässan på fredag. Känns underbart!
Ikväll blir det nog min första krogenrunda med 4 killar. Vi får se hur det slutar...
// L.

MAROON 5

Kategori: MUSIK

HELSINGFORS, HERE WE COME

Kategori: ALLMÄNT

Med kryssning tar jag och Max oss till Helsingfors i eftermiddag. Det ska bli så sjukt underbart! Maroon 5 kommer underhålla oss på onsdagskvällen. 5 stjärnigt hotell och allt har min sötnos fixat till oss. Han är underbar. Nu ska jag packa det sista och sedan är vi påväg!! Ses på fredag.
// L.

HANG WITH ME

Kategori: ALLMÄNT

Jag är helt, totalt slut i kroppen. 2 dagar på Busborgen är superkul, men tar på krafterna. Och denna dag på jobbet var jag seg pga. sen kväll igår med mina söta vänner, som förövrigt gjorde mitt födelsedagsfirande perfekt!
Nu ska jag lägga mig i sängen och tagga inför en nya skoldag i mina drömmar. Och varför inte skolvecka?!! Nej, för att jag reser iväg med min kära kille till Helsingfors och bli borta till på fredag. Jag längtar sjukt mycket.
//L.

12 MARS

Kategori: BILDER

Tråkigt med oredigerade bilder, jag vet. Men det viktigaste av allt på en bild är ju trots allt motivet. I detta inlägg, motivet på världens undeerbaraste vänner♥

18 ÅRS PRESENTER AV MINA FINA VÄNNER

Kategori: BILDER

LÖRDAGS SHOPPING

Kategori: BILDER

lindex
bikbok
second hand
second hand

DETTA KALLAR VI SÖNDAGSGÖRA

Kategori: BILDER

Eller skönhetsgöra kanske. Det är i alla fall underbart för huden.

MAKES ME WONDER

Kategori: ALLMÄNT

Fredag igen och denna veckar har gått sjukt fort. Kan vara för att min vecka började i onsdags. Eller min skolvecka rättare sagt. Det luktar hembakad pizza ifrån köket, men lukten får fresta mig ett tag till då jag väntar på min älskling som slutar jobbet sju. Det blir en mysig hemmakväll framför TV:n med popcorn!
Håller även på att fixa inför morgondagen. Jobbar först på Busborgen till halv fyra, och sedan ska jag bli firad av mina käraste vänner här hemma. Så, mycket att göra, men lite tid...
// L.

ARTON ÅRS PRESENTER

Kategori: BILDER


Jag hade en underbar födelsedag! Firade på stan med Emilia, Emma och Amanda med en lunch+fika. Och sedan kom lite släkt, & Max och Camilla hem till mig för att fira.
/ L.

18

Kategori: ALLMÄNT

Vaknade på morgonen med en otroligt glad känsla! "Idag blir jag 18!!".
Till frukost satt jag och kollade på en bild på mig när jag var runt 10 år. Satt i min och min systers lådbild. Och över lådbilden hade pappa klistrat  in en övningskörningsskylt. Haha. Då kändes det ännu mer att jag är ett år äldre. Och att sedan, för första gången på min födelsedag, få köra in till stan var något stort. "Klart att du ska köra på din 18 års dag!".
Nu ska jag bara njuta av denna dag, längtandes efter mina paket där hemma.
// L.

PRACTISE MAKES PERFECT

Kategori: ALLMÄNT

Sista lovdagen och det suger! Fast, jag borde egentligen längta som tusan. Blir nämligen 18 år imorgon! Känns ganska underbart då jag blir så gott som fri.
Jobbade även igår kväll på VIK matchen med Max och Erik. Att stå och försöka sälja VIK tröjor när Västeråslaget förlorade matchen var omöjligt. Sura miner på varenda Västeråsare...
Nu ska jag ta tag i städningen, plugg och sång. Ikväll ska jag och Andreas uppträda på Amandas och Evelinas välgörenhetsevent med typ sju låtar. Så, time to practise.

// L.

I'M READY

Kategori: ALLMÄNT

Jag ska snart iväg och jobba på VIK shoppen tillsammans med Alex. Ställer upp för min älskling som behövde 2 extrajobbare. Ledig imorgon och på tisdag. Känns underbart att lovet fortsätter.
// L.

IF YOU'RE GONNA LEAVE

Kategori: MUSIK

SKUMMAT

Kategori: BILDER

Precis gjort en underbar latte smidigt och bra från expressomaskinen. Det godaste som finns är ju att trö över lite socker på mjökskummet och bara njuta av den söta men milda smaken!
Väntar på att sötnosen ska ringa. Far nog sedan till honom för en myskväll och där blir det att heja på Västerås tjejen i kvällens andra chansen.
// L.

NATALIA VODIANOVA

Kategori: BILDER

STOP STANDING THERE

Kategori: ALLMÄNT

Jag har världens bästa vänner, så är det bara! Min fredag blev bättre än bäst tack vare Ina, Louise och Amanda.
Nu ska jag, observera, GÖR KLART litteratur hemtan. Efter två och en halv dag sittande med den hemska uppgiften, så är jag 99 % säker på att jag kan lämna den på hyllan denna dag för att skicka in den om någon vecka. Känns helt underbart!
// L.

THIS IS THE SONG

Kategori: MUSIK

Imorgon hejar vi på denna tjej som ska ta hem hela tävlingen!!

RISK 1

Kategori: ALLMÄNT

Risk 1 är avklarad. Och ärligt talat trodde jag att de tre timmarna skulle kännas som flera tusen år. Men, det var intressant och tiden gick ganska fort. Släppte tankarna att klockan var nio och att under denna tid kunde jag ha legat och sova. Men fokuserade istället på den pumpade faktan om droger och trötthet. Mer detaljerad information lärde jag mig. Och så blev jag ännu mer motiverad att ta körkort och bli en utmärkt förare i trafiken, när det nu kommer bli...
Ikväll får jag träffa tre söta tjejer och kanske även fyra, inte lika söta, killar. Haha! Men fredagskvällen är planerad och kommer bli mysig.
// L.

LIFE IS TOO SHORT

Kategori: BILDER

MY HEART IS REFUSING ME

Kategori: ALLMÄNT

Jag har precis kört vår stora bil en bit för att lämna Sanna hos en kompis. Och gud vad lätt den var att köra! Kändes som att jag redan hade haft körkort i evigheter. Varför har inte alla bilar automat? Eller variomat, som vi har. Fråga mig inte vad skillnaden är. Haha. Men för pappa är det viktigt att säga rätt...
Jobbat hela dagen idag på pappas jobb. Helt sluut i kroppen. Benen går ju av efter en dag i stående position. Ska i alla fall äta nu, och sedan kommer min sötnos hit efter jobbet. Bara mys och vila.
// L.

EASY

Kategori: MUSIK