linn krouthén

KOMPIS, DET GÅR BRA NU

Kategori: ALLMÄNT

Ett av 2013 års mål ser väldigt lovande ut: bli starkare och leva hälsosammare! Är där och fortsätter i rätt spår. Känns så sjukt bra! Och söta Azra gör träning tusen gånger roligare och motiverande! /L.

BAKA KAKOR

Kategori: INKÖP

Efter jobbet tog jag en jättemysig fika med Emilia, Emma och Amanda på Gobal Living och åt en sjukt god sallad. Hann även titta förbi bokrean... /L.

NY FÄRGKLICK

Kategori: INKÖP

SMOOTH

Kategori: MUSIK

EMMA 20

Kategori: BILDER

SORBE PÅ ETT KICK

Kategori: ALLMÄNT

Mixa ihop frysta hallon och fryst, skivad banan med en liten skvätt naturell yoghurt. Få den lite sötare med ca en halv msk florsocker. Klar!

HM

Kategori: INKÖP

PITCH PERFECT

Kategori: BILDER

Thank you for such a wonderful night darling! Att underhållas av denna tjej via sms & mms förgyller mina jobbtimmar. Och idag hade vi en sån sjukt rolig kväll. Hann med världens snabbaste fika, bio och en sväng med bilen med house på högst volym. Kunde inte bli en bättre fredag. /L.

MUSIC SPEAKS WHEN WORDS CAN'T

Kategori: MUSIK

NYTT I BADRUMSSKÅPET

Kategori: INKÖP

NU JÄKLAR

Kategori: ALLMÄNT

Mördarmagpass med Azra idag!

JA, DET GÖR DEN!

Kategori: ALLMÄNT

LITE VÅR

Kategori: INKÖP

nytt från Lindex!

MÅNDAGTISDAG

Kategori: ALLMÄNT

Veckan börjar bra. Igår tog Emilia och jag en tripp till resebyrån igen och bokade ett nytt hotell precis vid stranden, resan i maj kommer bli underbara med henne och Carro. Längtar som bara den! Och idag åt jag middag med Ina och Amanda efter jobbet. Sånt där mysigt som piggar upp en och som man behöver mer av! Resten av veckan består av jobb och träning. Nu ska jag och Azra sätta fart igen efter min långvariga förkylning. /L.

ABC-GRUPPEN

Kategori: ALLMÄNT

Gänget från hösten 2012!
 
http://www.abcgruppen.se/nyheter/

INSTAGRAM

Kategori: BILDER

Min helg i bilder. I fredags åkte jag till Amanda Sundqvist med Emilia för att fira henne. Middag och vin med trevligt folk. Somnade sedan på direkten i Emilias säng. I lördags byggde jag och pappa ihop min huvudgavel. Jag var instruktions-läsaren och pappa musklerna. Sedan fick jag träffa min Louise. Spelade spel och åt massa onyttigheter. Sov sedan där. Och imorse kom tjejerna till Louise för att äta frukost. Supermysigt! Åkte sedan hem och inväntade Emilia och Carro. Vi har ändrat planer om vart vi ska resa, nu lutar det mot Grekland. Kommer bli superbra! Nu laddar jag för en ny jobbvecka framför tvn i min säng. Helgen har bara sprungit iväg. /L.

KÄRLEK PÅ JOBBET

Kategori: ALLMÄNT

Bygger ett hjärta av biskvier och fyller skål med gelehjärtan.

RESA

Kategori: ALLMÄNT

För att göra så det känns lite extra verkligt gick vi in på en resebyrå igår och reserverade en bokning på en resa till Agia Napa i maj. /L.

SLUTA LYSSNA NÄR DU TAPPAR BORT DIG

Kategori: MINA ORD

Har ni tänkt på hur mycket det finns på tv idag om kändisars liv. "Stjärnorna på slottet", "Så mycket bättre", "Mia på Grötö" m fl. Vi får höra om problem, om vad vi inte ska göra, vad vi borde göra, vad som är fel, vad som är rätt. Att visa sårbarhet blir något inne, men också något väldigt fint.

Vi måste vara så himla medvetna om oss själv idag. Vi ska vara säkra, ha allt - det där "perfekta livet".

Det blir som en lättnad för oss att få höra på tv att vi inte är ensamma. Att alla kan känna igen sig i någons uttalande om livets olika "hemligheter".
Vi vill vara den där personen alla tycker om. Ingen ska någonsin ha en dålig tanke om dig, du ska vara perfekt. Men här kommer problemet. Du kommer aldrig kunna anpassa dig till alla människor du träffar, alla personligheter och allas åsikter. Då kommer du tillslut tappa dig och du blir ingen.

Tv-programmen blir som en trygg guidning till våra liv, och råd till vår framtid - för att inte behöva göra samma fel som dom på tv. Vi ska vara bättre. Göra om göra rätt, fast vi inte hunnit göra fel.

Det är skönt att lyssna och lära av andra, men frågan är om det sätter mer press än vad det hjälper? Hur blir jag den där älskvärda personen? Det blir ofta mer fokus på vad man inte ska göra, och då blir man helt plötsligt rädd för att göra fel vilket leder till att man inte vågar slappna av, vilket leder till att man inte kan vara sig själv. Ändå.

5

Kategori: MUSIK

4 ÅR♥

Kategori: ALLMÄNT

(februari 2009). Vi har inte druckit någon kärleksdryck och kysst varandra efteråt (som jag såg att dom gjorde i Shrek och efter det skulle leva ihop ever after). Nej, jag vet inte vad hemligheten är till detta långa förhållande. Att kunna kompromissa kanske. Eller att våga bli besviken. Våga vara sig själv med varandra. Men det viktigaste av allt är nog att vara nära vänner. Att inte kärleken är det enda som håller två samman. För om den minskar, finns det inget annat mellan varandra. Men om man har ett starkt band, finns det mer att ge och ta än bara kärlek. i love you.

HÅLL HÅRT I DOM

Kategori: ALLMÄNT

Det är svårt att ge, det är svårt att tänka klart när man måste fokusera så mycket på sitt eget välmående. "Vad gör mig glad?" "Vad är det som tynger mig?" "Varför tänker jag så mycket när jag ska få ut en enda mening?" "Varför dömer jag mig själv?" "Varför känner jag mig otillräcklig och tråkig?" "Varför?". Varför kan jag inte vara den personen jag vet att jag är, varje dag. Varje sekund. Och mitt i allt tappar man taget om dom man älskar. Om dom som brukar förstå en men inte kan hjälpa för att man själv inte vet vilken hjälp man behöver. Vad problemet är. Jag blir tyst, ler utan glädje, lyssnar utan att tänka - som att vara i en annan värld. Och jag har varit här förut, tagit mig ur - men hur, och varför detta. Som en berg- och dalbana. Så som livet är uppbyggt. Att det finns bra stunder och dåliga stunder med allt. Men om en själv är problemet. Det är där man måste börja. Då tror jag någonstans att man kan göra de bra stunderna fler. Minska överanalyserandet, osäkerheten - och börja lyssna med hjärtat.
Klockan kom när jag insåg att jag sårad en person som finns så djup inne i mitt hjärta. Så djup inne att jag nästa försökt förträngt det. För att göra det lättare. Men här har jag redan hittat ett fel.

17

Kategori: ALLMÄNT

Grattis världens finaste tjej på 17 årsdagen! Jag är så stolt över dig, och jag älskar dig!

HELLO DANCEFLOOR

Kategori: VIDEO

 

Video från i lördags med Amanda, Frida, Emma och Emilia♥

WHY DIDN'T YOU TEACH HIM A THING OR TWO

Kategori: BILDER

Idag har jag jobbat på det blå-gula företaget, och nu mår jag inte som fisken i vattnet direkt. Ont överallt, hostar och har feber. Verkar som att en förkylning är på väg. Inte lägligt. Men det är det väl aldrig. Som virus på datorn. Det är aldrig någonsin lägligt. Men som tur var, var det bara att stänga av datorn när en popup-ruta dök upp på skärmen som sa att jag hade infekterade filer av ett av de värsta virusen. Panik. Kallsvettningar. Men när jag startade datorn igen var allt puts veck! Dumma anti-virusprogram som luras för att man ska köpa deras virusskydd. Men trots allt, tack för en bra vecka. /L.

TACOKVÄLL OCH SPONTANUTGÅNG

Kategori: BILDER

OPS!

Kategori: INKÖP

PUT ON REPEAT

Kategori: MUSIK

VERO MODA

Kategori: INKÖP

TISDAGSLYX

Kategori: ALLMÄNT

Efter jobbet blev det ett träningspass med mer skratt än styrka med Azra följt av filmkväll. /L.

I'M IN LOVE

Kategori: INKÖP

GREAT SUNDAY

Kategori: BILDER

V 15

Kategori: BILDER

Jan har kommit från Schweiz. Min gudfar, min farbror, pappas enäggstvilling. Efter en bra jobbvecka, löneförhöjning, träning med Azra och fika efter jobbet, både med Jennifer och Emilia, känns fet otroligt bra med helg! Igår hade vi finmiddag och igår fick jag äntligen träffa min kärlek efter över en och en halv vecka ifrån varandra. /L.