linn krouthén

KÄRLEK

Kategori: BILDER

Det roliga med bilden från bordet var att de helt ovetande att jag tog kort satt och pillade varandra på hakan. Och så kan det här paret vara några av de sötaste.

MYSFREDAG

Kategori: ALLMÄNT

Nog för att jag älskar att bo i stan, ha mitt eget. Men det lugna och fridfulla med att bo i villa, ha trädgård och naturen utanför dörren, är svår att slå.
Ikväll ska jag äta tre-rätters med familjen och Jonas och sova i min alldeles egna säng. Välkommen fredag. /L.

DE FINASTE MÄNNISKORNA

Kategori: ALLMÄNT

Jag har haft en sån här kväll som jag alltid drömt om att kunna ha. Som jag sett fram emot sedan jag fick mina första framtidsdrömmar. Sånna här lite mindre drömmar men desto mer betydande och värdefulla. När man kan spontant bjuda över några vänner på en mysig kvällsfika bara sådär. Sitta och prata med allt mellan himmel och jord. Diska emellanåt. Se charmen i att ta hand om sig själv. Inte behöva ta hänsyn till andra med ljudnivån eller tiden på dygnet. Bara vara, uppskatta varandras tid. Det är det som är livet. Ikväll fylldes kroppen med livsglädjen. Inte för att den saknades, utan för att jag påmindes om hur bra livet kan vara av så fina och okomplicerade saker som att bara vara med några av de finaste människorna på jorden. Sina vänner.

CYPERN - VI

Kategori: BILDER

Åkte hem med en väska som vägde exakt 20 kilo. Precis de måttet man max fick ha. Sen hoppas vi på att städerskan fick en rolig kväll efter Päron-drycken. /L.

CYPERN - V

Kategori: BILDER

CYPERN - IV

Kategori: BILDER

CYPERN - III

Kategori: BILDER

CYPERN - II

Kategori: BILDER

CYPERN - I

Kategori: BILDER

CYPERN

Kategori: ALLMÄNT

Jag är hemma från Cypern. Jag har haft en sån sjukt bra, härlig, rolig och skön semester i en vecka med Emilia och Carro. Åkt till Ayia Napa, kommit hem halv sju, festat med tre killar från Sverige både fredag och lördag, åkt "soffa" bakom en motorbåt, ätit god mat, snyltat på "Free WiFi", badat i det finaste havsvattnet, haft havet 0 meter från hotellet, guppat på luftmadrasser i poolen, skapat nya citat och bara haft det så himla bra!!

WE GOT THE POWER

Kategori: MUSIK

PLUSPOÄNG

Kategori: ALLMÄNT

Igår gjorde jag identiska matlådor av kyckling i ugn, mathavre och broccoli. Gott blev det också. Glömde plattan på och höll på att skapa brand med nätter och hushållspapper i närheten. Vana att laga mat med induktion kan bli farligt. Tur att jag har Emilia som ser efter mig och kände av värmen. Bränna upp vårt nya hem är inget jag vill framkalla. /L.

BREAKFAST

Kategori: ALLMÄNT

Laddar upp med en rejäl frukost inför resan mot Arlanda och Cypern. Hejdå regn-Sverige. /L.

LÖRDAG

Kategori: ALLMÄNT

Nu kan jag och Emilia powerwalka tillsammans. Nu när vi bor under samma tak. Så idag tog vi tillfället en ledig morgon. Gick ner till hamnen i hettan, gick förbi stan och marknaden och städade sedan hela lägenheten så att man verkligen kunde känna doften av nystädat. Skurat golv.
Ikväll har Amanda och Emma varit över. Bakat pizza, ätit gott och kollat ESC. En sån där perfekt kväll, såna kvällar som vi kommer få i massor hädan efter.
Imorgon ska det tvättas. Packas. För på måndag tidigt bär det av. Till Cypern. Fy vad underbart. /L.

TVÅ VECKOR AV VARJE

Kategori: ALLMÄNT

Godmorgon alla vakna! För min del är det back to work igen efter semestern. Jobbveckan har dock gått väldigt fort och jag trivs med att ha kunnat cykla till jobbet. Lika mycket som jag trivs i lägenheten med min Emilia. Igår jobbade jag från kvart över sju på morgonen till åtta på kvällen. Jo, det är sant! Direkt från NDT till Ikea och fick sedan pusta ut på restaurang Å där Ikea hade after work för min avdelning. Bjöds på god mat och öl. Synd bara att jag inte gillar öl. Och på måndag blir det back to vacation för min del igen. Haha, back to - back to. Jag växlar verkligen mellan vila och slit. Cypern och semester på måndag med Emilia och Carro. Min kropp blir verkligen bombad med D-vitamin i form av sol denna månad. Men jag gillar det - ganska mycket. /L.

FÖRBEREDER FÖR FREDAG VA?

Kategori: MUSIK

SATURDAY

Kategori: BILDER

Min helg och lördag kunde inte bli bättre tack vare dessa tjejer. En sån rolig och underbar kväll och krogenrunda. /L.

MAJ SHOPPING

Kategori: INKÖP

Nya träningskläder, ljusa jeans, långkjol och sommarklänning. Allting blir så mycket bättre med sol och värme!

NIKE AIR

Kategori: PÅ MIG

Igår premiäranvände jag mina vänner!

TURKIETSHOPPING

Kategori: INKÖP

MUSIK VID HAVET

Kategori: videor

Cover av svenska killar vid havet i Turkiet.

TURKIET - IIIIII

Kategori: BILDER

 

TURKIET - ITALIENSK RESTAURANG

Kategori: BILDER

TURKIET - IIIII

Kategori: BILDER

TURKIET - IIII

Kategori: BILDER

TURKIET - III

Kategori: BILDER

TURKIET - II

Kategori: BILDER

TURKIET - I

Kategori: BILDER

ÅRET ÄR 2013

Kategori: ALLMÄNT

Året som får alla andra år att kännas ganska ohändelserika. Året som känns lite för bra för att vara sant. Trots många motgångar inom mig, tankar som jag haft och känslor som uppstår titt som tätt. Min andra halva som jag lämnade för att göra det bästa för mig.
Men det här året får mig att skutta glädjehopp ändå. Bara för att jag äntligen kan känna efter studenten att "nu börjar livet!". Jag jobbar på ett jobb där vi känner oss som en liten familj. Som mellan kontorsplatserna och alla jobbhögar skrattar, fikar och har det gött. Träning har äntligen blivit en naturlig del i mitt liv tack vare min inställning till träning och att Azra vill förändra lika mycket som jag. 2013 levererar god hälsa och återupptagande av en fin vänskap.
Jag längtar efter att ta hand om mig själv. Känna mig självständig till tusen. Ha ett eget bo. Längtan är nu verklighet. Jag och Emilia har nu en egen lägenhet. Flytta ihop med en bästa vän. Det pirrar i magen. Som jag väntat och nu har vi en perfekt två mitt i stan. Denna sommar kommer inte bli bättre. Vin på balkongen. Cykel till jobbet. 2013 leverera det jag längtat efter som mest - en lägenhet. Frihet.
Jag är precis hemkommen från Turkiet. En sån skön och mysig sol och bad semester med familjen. Precis så som den ska vara. Buffé till frukost, lunch och middag. Kommer nog sätta sina spår på magen, men tack vare min inställning till träning är nog det extra kilot snart väck lagom till Cypern dit jag åker med Emilia och Caroline om en vecka. Mot sol och bad igen. In i dimman i Agia Napa och tillbaka till stranden utanför hotellet. Kommer bli så underbart. Och så väntas bilfärd ner till en favoritstad, Helsingborg. Till farmor och farfar. Till hotellnätter. Hotellfrukost. Bara för att min farbror med familj från Schweiz intar Helsingborg och farmor och farfars sängar innan oss. Sol och bad och släktträff mitt i juli. 2013 levererar massa sol och bad.
Jag kommer sjunga mig hes, dansa tills skavsår uppstår och få lyckorus på lyckorus under Summerburst i Stockholm med Emilia och Amanda. Likadant när Oscar Linnros intar Cityfestivalen i vår stad. Och så ska jag få sjunga med till en av mina gamla favorit-houselåtar "Made Of". Längst fram. Längst fram vill jag stå. Och samma dag som Oscar ska stå på scen ska jag på bröllop. En arbetskollega på Ikea ska gifta sig! 2013 levererar glädje, lycka och musik i festivalform och vigselform.
Och så har jag två obokade resor. Två oplanerade men som jag hoppas kommer planeras. 2013 bjuder på lite spontanitet. En till London till min Louise, en till Bosnien med självaste bosnierna själv, Azra.
Och förutom alla livsglädjehändelser så sätter jag lite allvar på tillvaron också. Jag sökte in till högskolan i höst. Några kurser. Två minuters cykeltur till skolan. Perfekt. Perfekt om jag bestämmer mig för att jag inte vill fortsätta jobba. För jobb och pengar behöver jag. För 2014 kommer leverera upplevelser och resor. Men där är vi inte än, så nu ska jag fortsätta njuta av det bra året 2013.
Jag och Emilia har det så bra i vår två. Den är perfekt. Jag är lycklig och nu ska vi se på film. Adios.

JODA JA LEVER

Kategori: BILDER