linn krouthén

PILATES

Kategori: ALLMÄNT

Igår var jag ute och åt med fina Frida och Emma. Gränden fick stå för maten. Och det har kommit snö. Äntligen lite ljusare! Idag började jag morgonen med ett grymt Pilatespass av Frida som hållit i Pilatescenter i Västerås. Träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade. Imorgon ställer jag klockan för att inta position på IKEA i sex timmar. Kom och prova sängar imorgon vettja! /L.

SOULMATE

Kategori: ALLMÄNT

One year ago. One week left. ♥
 
 
 

2010

Kategori: BILDER

same same but different

SO BEAUTIFUL

Kategori: ALLMÄNT

Nya, svenska Beyonce! Och jag såg hennes audition.

SKA DU INTE KÄNNA DIG SJÄLV BÄST?

Kategori: ALLMÄNT

Kan ni bli förvirrade ibland? Jag kan bli det för en timme, för en dag, för en vecka. Då tappar jag mig själv. Jag blir ofokuserad. Lyssnar halvdant. Pratar halvdant. Tänker halvdant. Som att jag inte är jag. Jag vet inte varför. För om jag hade vetat, hade jag stoppat det.

GAMLA GODINGAR

Kategori: ALLMÄNT

Ikväll har jag varit hos min saknade Emilia. Ätit maränger och bara myst. Fick med mig en kasse hem full av gamla godingar och gamla filmer jag ännu inte sett. Mina rastlösa dagar framöver är räddade! /L.

LUSSEBULLAR Å SÅNT

Kategori: BILDER

Tjuvstartar julen!

STEFAN OCH KICKI

Kategori: ALLMÄNT

Jag hade en sån himla bra kväll igår. Kom till Vaxholm redan i fredags för att träna in en låt som jag och några i Max släkt skulle överraska med på festen. Jag och Camilla stod för låttexten. Igår kl fyra klingade klockorna för fina Stefan och Kicki. Rös till Gladys del Pilars röst under bröllopet som var helt underbar. Sedan tog vi buss till festlokalen där vi först minglade runt och sedan inväntade brudparet till lokalen som gjorde en jättehäftig entré. Jag hamna med jättetrevligt sällskap vid bordet, bl.a. Alina Devecerski (som är tillsammans med Camillas kusin). Dansade sedan enda in på natten till gamla godingar. Superkväll. /L.

TODAY IS NOT FOREVER

Kategori: ALLMÄNT

Efter en jobbdag på IKEA ska jag nu in till stan för att äta kvällsmat på nåt mysigt ställe med Emma. Och sen är det bara att börja packa, fixa naglarna och allt vad det är för sen till helgen väntas bröllop i Waxholm. /L.

BASEMENT PROJECT

Kategori: BILDER

Jag älskar att inreda! Därför har källaren varit mitt lilla projekt som börjar bli klart.

EN TANKEVÄCKANDE HÄNDELSE RIKARE

Kategori: ALLMÄNT

En kvinna i 50-års åldern går fram till mig idag och frågar om hjälp med sängar. ”Jag säger det på en gång så att du inte ska tycka att han är konstig. Min man är handikappad…”. Och så drar hon den långa historien kort. Han kommer fram och jag bemöter honom så som jag gör mot alla andra. Inget mer med det. Jag hjälper detta par och de verkar uppskatta min hjälp bland valet av sängar och emellanåt skrattar vi med varandra så som man kan göra med lättsamma kunder.

 

När de är nöjda och vet exakt vad de ska ha går jag till datorn för att klicka i beställningen. När jag kommer tillbaka får jag höra något som värmde så djupt in i hjärtat samtidigt som det väckte starka känslor inom mig. ”Jag sa just det till min man; vilken otroligt trevlig tjej du är. Och sen har jag börjat tänka på senare tiden att; man ska inte hålla det man tycker för sig själv. Så då berättar jag det för dig också”.

 

Just dessa ord av detta par tog extra mycket. Hon sa det åter igen när jag tackat och hennes man satt och skratta bredvid som hans sätt att visa tacksamheten på. Det som gjorde hela grejen så speciell var att hon, mitt i allt prat, blev rörd och fällde några tårar. Och det konstiga var att jag inte visste vad jag egentligen gjort, förutom att bemöta dom på ett positivt sätt.

 

Mellan raderna kunde jag tyda att alla inte bemöter honom på ett bra sätt. Att det är svårt att vara anhörig till någon med handikapp. Och det väckte de starka känslorna inom mig. Något jag lärt mig av mamma och pappa är att bemöta alla människor på lika sätt, att ta varje personen så som den är. Och det skrämmer mig lite att det inte är lika självklart för alla.

 

Hon ville sätta ett plus i kanten för mig, men inget plus betyder mer än responsen jag fick av dessa två personer. Att jobba på sängavdelningen på IKEA är det roligaste jobb jag har haft. Och det är kunder som dessa som är anledningen varför.

 

MY LOVE

Kategori: ALLMÄNT

Gårdagens mys hemma hos Sara. Åt Saras goda mat, pratade, mös och skypade med  Louise. Bättre får man leta efter.

ABC:s AVSLUTNINGSKVÄLL

Kategori: BILDER

Kaknästornet / Collage - 9 november. 
 
 

FARSDAG

Kategori: BILDER

Grattis min fina pappa!

ABC

Kategori: ALLMÄNT

Idag var det min absolut sista dag på ABC-gruppen. Det har varit ett väldigt intensivt jobb med tidiga mornar, sena kvällar och en hel del risifrutti (snabbt och smidigt). Men emellan detta har jag mött superbra människor, superglada studenter, jobbat med en superbra tjej och åkt en superbra bil. Jag har växt som människa, min envishet har stärkts så som mitt tålamod och om ni vill veta något om studentmössor kan jag svara i sömnen. Imorgon är det sista återträffen med alla utprovare och säljare. Vi ska upp till Kaknästornet för middag och så fortsätter kvällen på Stureplan. Det är white and silver tema imorgon så tar fram min vita sommarkavaj! /L.

LOVE SKYPE

Kategori: ALLMÄNT

Blir alltid lika glad av att prata med min otroligt saknade solstråle!!

HÄR VAR DET CLOWNER

Kategori: BILDER

Kvällen igår var grym ute på Anna halloweenfest. Våra röda näsor blev populära, men jag lyckades behålla min trots det. Träffade massor av gamla klasskompisar. Alltid lika kul.
Nu ska jag baka inför kvällens familjemiddag. /L.

PERFEKT. STRYK ÖVER DET

Kategori: ALLMÄNT

 
Så klokt. Så bra. Så sant.

IDAG

Kategori: BILDER

Ellen, Ida, Sanna, Maria och jag.

HÖSTLOV

Kategori: ALLMÄNT

Mitt höstlov har rullat på i full fart. Jag har varit iväg varje dag. Gått på stan med mamma, med Emilia och idag med Sanna. Myst hemma hos Emma där vi bakade småkakor. Idag träffade jag min fina kusin Maria med hennes barn. Väldigt kul och supermysigt. Fikade och bowlade, men jag mindes inte att jag var så där dålig... Vi åkte även till kyrkogårn och tände ljus. Sjukt mysigt och avkopplande. Imorgon är det dags för Annas halloweenfest. Emilia och jag förväntas se likadana ut. Vi får se hur det slutar! /L.

JAGSOMSKULLESPARA

Kategori: INKÖP