linn krouthén

NU KÖR VI

Kategori: ALLMÄNT

Efter, kanske den sista grillningen för i år, ska jag in till Amanda och klassen för att tagga inför utgång. Trevlig fredag! /L.

MOBIL-inlägg

Kategori: ALLMÄNT

Jag hade en fin kväll igår med mina underbara vänner. Linus blev glad och jag åt alldeles för mycket gosaker. Nu ska jag åka iväg till skolan för fyra timmars design, sedan taggar vi för utgång med klassen!!! /L.

FÖRBEREDER

Kategori: ALLMÄNT

MOBIL-inlägg

Kategori: ALLMÄNT

Festar till torsdagen med kebabsallad. Åker till Rönnby för att fira födelsedagsmannen Linus ikväll. GRATTIS!! /L.

IT'S OKAY NOT TO BE OKAY

Kategori: ALLMÄNT

Dagen är schemalagd till fyra men slutar nu.
Tar mig ner på stan en stund innan jag åker hem och laddar inför
kvällens zumba och kanske lite födelsedagsfirande för Linus. /L.

LOVE AT THE FIRST SIGHT

Kategori: ALLMÄNT

Jag fick i alla fall en liten tur i den. Om den ändå vore min<3

FIKA PÅ FIKA

Kategori: ALLMÄNT

Fika efter skolan med Amanda och Emma igår. Fika efter skolan med några från klassen idag och fika med Evelina, Amanda och Ina efter det. Nu ekar plånboken och jag längtar till det efterlängtade studiebidraget. Min pojke gjorde min kväll igår framför Idol och så kanske även denna kväll kommer se ut. Imorgon fyller Linus år och det väntas eventuellt tårtbak. Mums!
Men nu ska jag ta tag i mitt liv och få lite gjort (som jag inte lyckats med det senaste dagarna...). /L.

MÅNDAG

Kategori: ALLMÄNT

Då är det måndag igen, skola och jag börjar tolv. Nytt schema och projektarbete och vetenskap gäller idag. Tar bilen till jobbet för att kunna åka till Erikslund med mammsen i eftermiddag för att strosa runt i gallerian, igen. Om ni tycker att det är mycket Erikslund nu för tiden är det pga. att min syster dansar där ute och då fördröjer vi tiden i affärer medans. Ikväll blir det myspys med pojken. Ciao♥ /L.

HÖST

Kategori: PÅ MIG

till en skinnjacka och ett par stövlar.
halsduk (gamal) indiska / t-shirt - från new york / shorts - hm.

KANTARELLER

Kategori: BILDER

Mamma och pappa kommer hem med en kasse + 2 korgar med kantareller. Då vet jag vilken sås som väntas till alla vara rätter här fram över. Mums! Åker snart till min kille för att äta middag och sedan blir det bio: Friends with benefits. /L.

LENARE ÄN NÅGONSIN, YES!

Kategori: ALLMÄNT

Är på jobbet och längtar ut till det fina höstvädret. Men slutar om en kvart så det är skönt. Kan inte riktigt sluta ta på mitt hår. Lent som sjutton. Phc:s hairmask gjorde ju underverk. Trots mitt uppfriskande hår tar jag en tripp förbi en hårsalong efter jobbet och ser om mitt presentkort från min födelsedag fortfarande gäller där. Vi får hålla tummarna och i såna fall väntas det massa gott för håret. /L.

TACK MAMMA♥

Kategori: INKÖP

1. Cubus 2. Cubus 3. Kicks 4. Bokia
Jag investerade i en kalender till nästa år då mycket saker händer i trean. Så får vi väl hoppas att världen inte går under...

FREDAG

Kategori: BILDER


Efter designen och biofilmen i skolan åkte jag in med mamma till Erikslund och det nya shoppingcentret. Slänger upp bilder på mina 5 fynd lite senare. Nu blir det Idol och dessa gosaker med familjen. /L.

KANSKE KOMMER DET SE UT SÅ HÄR:

Kategori: BILDER

Klar och trött. Sovmorgon till 12 så det känns bra. Är det här skolans nya Culturredaktion? Vi får la se.

CULTURREDAKTIONEN

Kategori: ALLMÄNT

Jag dricker lite kaffe och väntar på att kvällens zumba ska börja. Jag håller på med uppgiften i design som är att göra om vår culturredaktion i skolan. Det roliga är att culturredaktionen (en arbetsplats) i skolan ska göras om, på riktigt. Och designelevernas förslag på inredning kommer tas på allvar. Så, det gäller att få till det nu. /L.

2009

Kategori: BILDER

APRIL 2009

ÅRSLÖFTE KIRRAT

Kategori: ALLMÄNT

Jag uppskattar att ta sig tid för att göra saker. Okej. Göra saker gör man ju hela tiden. Men att kanske bryta rutiner, som att åka till skolan och sedan direkt åka hem. Jag vill spontant hitta på saker. Ta vara på vardagen. Som idag. Tog en fika med mina mysig tjejer (åt bl.a. stans godaste kaka). Såna saker menar jag. Det ska bli mitt årslöfte; att ta vara på varenda minut så gott det går.
Studentkryssningen är bokad. Whio! A-hytt med Amanda, Emilia och Emma. Kommer bli g-r-y-m-t. För övrigt börjar ett sämre schema nästa period med sista lektionen till 4 fyra dagar i veckan. Men, jag ska inte klaga. Mitt schema första veckorna i skolan har varit ren lyx. Som igår. Gick kvart i tre till fyra. Och som imorgon. Slutar tolv och får jobba hemma. Så till fyra kommer jag kanske inte gå till varje dag ändå de kommande veckorna, tack vare mina sköna lärare.
Nu ska jag ta mitt pick och pack och kila hem till min man för att sova där. Tar vara fullt ut på denna dag. Det ser ljust ut för mitt årslöfte. /L.

HEJ TISDAG

Kategori: BILDER

Nu kommer min pojke och gör mig sällskap framför idol. Imorgon bokar vi studenkryssning, wiho!

LOVELY OBJEKTIIIV

Kategori: BILDER

KUR FÖR HÅRET - BEHÖVS

Kategori: INKÖP

Åhlens.

MOA

Kategori: MUSIK

Nu syns denna tjej i Idol!

MITT SISTA SKOLFOTO

Kategori: BILDER

sep-11

JAG HOPPAS ATT DITT VIN BLIR TILL VATTEN

Kategori: ALLMÄNT

Jag är hemma och snuvar idag. Gör lite nytta och piggar upp mig. /L.

MOBILINLÄGG

Kategori: ALLMÄNT

Det blev en sen kväll inatt igen. Trotsade min förkylning och trötthet kilade jag runt på stan med folk från klassen. Hamnade inne i ett kyrka med fin gospel och kände mig frisk och trygg för ett tag. Tog sedan bilen och drog nattkäk på stenby donken med Amanda, Emma och Linus. Nu ligger jag och halvsover, hoppas på att må bättre imorgon. Goodnight. /L.

YESTERDAY

Kategori: BILDER

Kim, Emma, Ronja, Emilia, Olivia och jag. Galet bra!

DET KÄNNS, OM JAG SÄGER SÅ

Kategori: ALLMÄNT

Jag mår som jag förtjänar. En sjuk fest igår med KG folk som jag förutspådde (bilder: http://ellene.bubbleroom.se/ ). Förkylningen har inte blivit bättre, och det förväntar jag mig inte att den ska ha blivit heller. Ska lägga mig i sängen, piggna till med kaffe och se hur jag mår om några timmar. Antigen ska jag in på Kulturnatten med mina tjejer eller så blir det en lugn hemmakväll. NU måste jag lyssna på kroppen. /L.

SJUK-T

Kategori: ALLMÄNT

Jag är sjuk, men jag vill inte missa en sjuk fest med sjukt bra folk. KG-fester slutar alltid sjukt bra. I alla fall ibland. /L.

SICK

Kategori: ALLMÄNT

Jag är sjuk. Förskyld. Febrig. Hängig. Trött. Allt på samma gång. Kroppen säger ifrån. Mina tidiga mornar, sena kvällar och hetiska vardagar kanske inte är det bästa receptet för att hålla sig frisk och pigg. Så, nu slår den ifrån. Men, jag kan inte hålla mig ifrån att göra saker. Så, imorgon är det klassfest. Nollning kan man också kalla det. Och på lördag (om jag inte mår...sämre) ska jag in till stan och Kulturnatten med alla mina sötnosar som har tid för det. Försöker kurera mig och tagga mig själv med dunka-dunka musik i mina Porta Pro lurar. Sedan är ju tv, tee och popcorn ett annat alternativ som jag ska testa snart.
Imorgon pluggar jag hemifrån och tar det lugnt. Värt att säga är att jag hade en go och mysig kväll/natt/morgon hos Emma igår. Det blev sent, och det satte sina spår under engelskalektionen halv nio på morgonen... /L.

NYBAKAT BRÖD

Kategori: ALLMÄNT

Avslutade kvällen igår efter min och Louise pw med mammas nybakta bröd, och startade morgonen med mammas nybakta bröd. Så nu är jag full med nötter, torkade aprikoser osv. Skola till två och sedan åker jag hem till Emma för att sova där och lägga energi på vår idrottsplanering, matte C. Och sedan göra av med energi på en skön höstpromenad. Mysigt. Men nu ska jag kila till bussen. Ha en bra dag! /L.

SEN FÖRSTA LEKTION

Kategori: ALLMÄNT

Vaknade upp med min pojke idag, tidigare än jag hade behövt. För min snälla lärare låter mig vara hemma ifrån första lektionen idag pga. att jag är klar med artikeln som ska lämnas in. Så, sticker till skolan för att ha matte C vid tre och sedan hem igen vid fyra. Så otroligt skönt! /L.

PAPPA

Kategori: ALLMÄNT

Jag hade en hemsk natt. En hemsk, hemsk natt. Så hemsk att jag vaknade hundraelva gånger med tusen tårar i ögonen, en blöt kudde och en svettig Linn. Och konstigt nog uppfattade jag aldrig att "jag drömmer bara" när jag vaknade till snyftande en gång var femte minut. Nej, konstigt nog somnar jag om lika snabbt och drömmer om samma sak, om och om igen. Allt kändes så verkligt. Och jag insåg då och jag inser nu hur det kan känns utan min pappa. Jag upplevde det i en mardröm, som kändes mer än verklig. Jag kan inte säga att "jag vet hur det känns", för min pappa är vid liv i verkligheten. Men jag kan säga halvt att "jag vet hur det känns", för i mardrömmen ställdes jag inför ett liv utan pappa. Ställdes framför mördaren i hallen. Och nu har jag fått en tankeställare som jag kommer lära mig av. Att ta hand om varandra, varje dag. Uppskatta, varje minut. Och inse hur mycket jag behöver min pappa♥ /L.

31

Kategori: MUSIK

31 månader med min man idag♥

MÅNDAGAR

Kategori: ALLMÄNT

Nu åker jag till skolan med min rostbiffmacka och har två lektioner, och slutar sedan vid två. Måndagar är allt annat än sega. /L.

SÖNDAGSMIDDAG

Kategori: BILDER

Åker till Louise efter denna söndagsmiddag för att småplugga lite till Idol. Vi säger hejdå till den braiga helgen.

"MIN STUDENTLÄGENHET" 25 KVM

Kategori: BILDER

Hela dagen. Halva fredagen. Äntligen klar (fast det har bara varit kul). In med den i designmappen på skolan.

11 SEPTEMBER

Kategori: BILDER


Just nu!

SATURDAY

Kategori: BILDER


Utanför tomten i lördags!

INDIGO

Kategori: BILDER

Bilder från igår, från itbyme.blogg.se! Det kändes som att jag skulle vara mätt för resten av året igår. Magen stod ut 4 meter, men dock var det värt det då småplocket var såå gott.
Nu ska jag ut och gör av med helgens onyttigheter på en powerwalk med louise. Det har för övrigt varit en supermysig helg med världens bästa vänner. ♥ /L.

JAG KÄNNER MED DOM

Kategori: VIDEO

Okej. Jag försökte hålla tillbaka tårarna men det gick tillslut inte. ( http://itbyme.blogg.se )

VÄNNER

Kategori: ALLMÄNT

Nu är jag hemma ifrån jobbet och ska sätta mig i Google SketchUp eftersom jag "glömde" det igår. Eller jag hann inte rättare sagt. Hade en supermysig kväll igår med Amanda, Frida, Emma, Evelina och Olivia. Det blev ganska sent, så jag är ganska trött. Och ikväll kan det kanske bli sent igen för då ska jag in till stan med mina Skultuna-tjejer för att äta tapas på den nyöppnade restaurangen i stan. Men, nu ska jag designa min studentlägenhet med Idol-repris i bakgrunden. /L.

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS

Kategori: ALLMÄNT

Nu väntar jag på Amanda, Olivia och Emma medan jag fixar mig lite smått. Det väntas pizza och prat vid mitt köksbord ikväll. Det är fredag och det är underbart. ♥ /L.

HÖSTEN

Kategori: ALLMÄNT

Jag vet inte vad det är med hösten. Men det är något. Jag har först och främst insett att jag älskar den. Mest den tidiga hösten då solen fortfarande visar sig tillsammans med det smått kyla vindarna. Var det under hösten jag upplevde och gjorde alla saker som liten? För på något konstigt vis är alla min starkaste minnen från hösten. Som idag, när jag tog min morgonpromenad, gick jag och fick flashbacks och för ett tag längtade jag tillbaka till min tid som liten. Och det är bara under hösten detta händer. Det är konstigt. Är det förändringen från den varma sommaren till den kyla hösten som gör det. När den extra tröjan åker på, när glass i solen byts ut mot godis framför tv:n, när vattenspridaren byts ut mot bus i löv. Och betyder det i såna fall att jag, omedveten, föredrar hösten mer? /L.

MIN STUDENTLÄGENHET

Kategori: ALLMÄNT

Jag laddar med hallonkeso inför zumban just nu. Jag kom hem nyss, när jag kunde ha kommit hem redan vi halv ett då vi fick sluta redan vid tolv för att jobba hemifrån. Men, jag satt kvar - fastnade i det roliga programmet där vi designar vår studentlägenhet. Bilder kommer. Så, imorgon kör jag en heldag hemma med designprogrammet, städning och träning. Senare imorgon kommer söta tjejer till mig. Och ikväll har jag paxat min älskling. Allt känns så bra just nu! /L.

TISDAGSMYS

Kategori: BILDER

Det blir en myskväll med min sötnos framför Idol. /L.

MITT, EGET, PROJEKT

Kategori: ALLMÄNT

Jag har börjat mitt eget projektarbete. Mitt helt egna projektarbete.
Jag ville utmana mig, göra något eget - kunna säga att jag gjort mitt arbete
helt på egen hand och inte begränsas av andra. Nu gäller mina åsikter,
mina val och mina idéer. Mina tider och min prestation. /L.

MOONLIGHT

Kategori: BILDER

Malta 11-18 augusti!♥

HEARTBEATS

Kategori: ALLMÄNT

Nu ska jag värma upp lite äppelpaj från igår och glo på säsongsstarten av idol och någon bra film efter det./L.

MALTA - 4

Kategori: BILDER

NO MORE

Kategori: MUSIK

Min pojke kan hitta han!♥

VI KÖR EN BROTTNING, HMM

Kategori: ALLMÄNT

Nu ska jag snart hem till min kille och ge han en match i brottning (??) eftersom jag "glömde" min promenad imorse... Och kanske en film sen när jag gjort av med min hans energi. Adios♥ /L.

MICHAELS KOREOGRAF

Kategori: ALLMÄNT

Inte visste jag att det var en av Michael Jacksons gamla koreograf jag skulle titta på ute i Sura. Oj, vad det gick... Och oj vad jag ville hoppa på dansgolvet jag med... Min plånbok svek mig bara. /L.

SEPTEMBER

Kategori: ALLMÄNT

Jag sitter på jobbet och slutar om en kvart. Hinner bara komma hem innan jag ska skjutsa moster till Sura för att se på zumba med henne. Om det spritter för mycket i benen kommer jag hoppa på dansgolvet och bli ledd av internationella zumbainstruktörer. Haha.
Min lediga dag igår blev supermysig. Först en fika på stan med fina människor från klassen. Och sedan forsatte några av oss hem till Olivia för en myskväll. Hösten hoppas jag kommer bjuda på många sådana dagar och kvällar. /L.

PEOPLE CHANGE AND I LIKE IT

Kategori: ALLMÄNT

Jag laddar mina batterier med kaffe, ägg och keso+äpple inför kvällen zumba. Kliar på mina allt för många myggbett jag fick igår hemma hos Caroline. Är väldigt glad över att min designlärare lät oss gå redan klockan tolv idag när vi egentligen slutar fyra och låter oss vara hemma imorgon hela dagen mot att vi visar upp vårt skapande i Google Sketch-up som vi håller på att leka med just nu. Och skolfotot idag gick som det gick. Att stå på enfotot var något nytt? Och att jag fick stå på tredje raden på klassfotot blev min första och sista gång...
Kvällen bjuder på mys med min pojke och kanske en bra film. Det visar sig. /L.