linn krouthén

GOTT NYTT ÅR

Kategori: ALLMÄNT

CORNETTO

Kategori: ALLMÄNT

Sitter och planerar in morgondagen på Cornetto med Emilia och Olivia. /L.

ANVÄNDS JUST NU

Kategori: ALLMÄNT

1. Maroccanoil - jag har inte ens använt den i en veckan och jag älskar den redan. Gör håret supermjukt och piggar upp det! 2. Aussies Shampoo - verkligen prisvärd och de luktar ljuvligt. 3. Goldwell Rich Repair - den reparerar och jag har den som min lilla anti-friss kräm. 4. Matrix schampoo + balsam - man känner att de är bra produkter man använder för ett bra pris. 5. phc hair repair inpackning - fungerar bra och priset ligger under 100. Dock så får man inte den långvariga, mjuka känslan. Som ett balsam fast med bättre behandling. 6. Schwarzkopf inpackning - jättebra och min favorit just nu! Det känns att håret mår bättre av den. 7. Loréals playball - värmeskydd som luktar gott och lämnar håret lent.

I'M NOT READY

Kategori: MUSIK

Att jobba till musik är ju underbart! Nu har jag åtta timmars jobb framför mig. /L.

ONSDAG

Kategori: BILDER

Jag och goa Junie - nu ska jag ta plats framför tvn för att se på det andra och avslutade avsnittet av Arne Dahl - Misterioso. Imorgon väntas jobb igen. /L.

26 DECEMBER

Kategori: BILDER

Annandagen hemma hos oss med släkten på mammas sida. Traditionen med kalkon hänger fortfarande kvar!

27 DECEMBER - MAMMA OCH DOTTER

Kategori: BILDER

Louise och jag stod för kockandet!

JOBBAR HEMIFRÅN

Kategori: ALLMÄNT

PÅ JOBBET

Kategori: ALLMÄNT

Det här är köket jag designade i somras. Som ni ser är det inte klart ännu. /L.

KÄRLEK TILL VÅRA MAMMOR

Kategori: ALLMÄNT

En trevlig kväll med våra mammor! Imorgon ska jag upp tidigt, jobb som väntar. Godnatt! /L.

MAMMA-DOTTER-DAG

Kategori: ALLMÄNT

Startade morgonen med att åka och simma med Max. Nu har Louise och min mamma och dotter dag börjat. Tagit en tripp i affärer, slappnat av i massagestolar och nu återstår handling inför kvällens matlagning. /L.

SLÄKT

Kategori: ALLMÄNT

Nu är släkten på mamma sida påväg hem till oss! Långbord i vardagsrummet och världens godaste mat väntar. /L.

25

Kategori: BILDER

MOBILINLÄGG

Kategori: ALLMÄNT

Morgonen började med en pw med
bästa Louise. Nu ska jag snart äta rester från julmaten igår och sedan börja fixa inför morgondagen då massa släkt kommer hit. Slänger upp en bild på min favorit just nu, en högtalare som är så liten men som ger så mycket ljud! /L.

JULKLAPPAR 2011

Kategori: BILDER

jag fick så otroligt fina julklappar♥

JULAFTON 2011

Kategori: BILDER

23 DECEMBER

Kategori: BILDER

JULAFTON

Kategori: ALLMÄNT

Julafton börjar lida mot sitt slut. Jag har haft en supermysig julafton och fått jättefina presenter, bland annat en ny iPhone 4S. Sitter och laddar ner nya appar tillsammans med min syster som också fick en ny. Nu ska jag njuta av de sista timmar på en av årets mysigaste dagar. /L.

UPPESITTARKVÄLL

Kategori: ALLMÄNT

Nu kör jag och familjen på en uppesittarkväll med knäck, chips och andra godsaker. Senare blir det att lägga alla paket under granen, alltid lika kul! /L.

23 DEC - JULGRÖTSFRUKOST

Kategori: BILDER

Fler bilder: itbyme.blogg.se
Jag hade en sån mysig morgon tillsammans med mina fina vänner. Var på ica klockan 8 och sedan åkte vi till Caroline för att äta julfrukost framför brasan. Hade sedan julklappsbyte och jag fick en coconut lip butter från The body shop. Nu ska jag klä julgranen, städa och hinna ifatt alla julkalenderavsnitt tills imorgon då det ska ätas julskinkemacka framför sista avsnittet av Tjuvarnas jul vid brasan. /L.

22 DEC

Kategori: BILDER

bilder från itbyme.blogg.se

L + L

Kategori: BILDER

Av Louise;
Dessa bilder är fyllda av minnen med min underbaraste! ♥♥

JULKLAPPAR

Kategori: ALLMÄNT

Nu är alla julklappar inslagna! Det blev mer än jag trodde. Älskar att ge saker så det blir extra kul i år då paketen är extra många! Nu ska jag till min älskling för att julbaka med Camilla och Alex. /L.

JULSHOPPING

Kategori: ALLMÄNT

Stanna till på Ikea för lite fika! /L.

18 ÅRS FIRANDE

Kategori: BILDER

Då kör vi en krogendebut för Emilia med lite classmates!♥

EMILIA

Kategori: BILDER

Det är änligen jullov. Uppträdde igår på KG-partyt. Sjöng "Sober" med Loreen. Efter ett års uppehåll med musiken tror jag det gick helt okej. Åkte sedan iväg med Gudrun för att fika och kolla på en kökskunds färdiga kök. Superfint var det! Sedan köre hon hem mig till Louise där jag var hela kvällen. Myste framför en film med apelsin och mörk choklad. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka iväg till Erikslund för att inhandla de abslout sista julklapparna med mamma.
Ikväll ska jag fira Emilia som fyller 18 år idag och vara med hennes första krogenrunda. Stort grattis tjejen♥ /L.

SKÖNA HEM

Kategori: BILDER

Känner mig 20 år äldre när Sköna hem dimpte ner i brevlådan och det stod Linn på baksidan. Det läskiga är att jag själv beställt den, och jag blev överraskad då jag helt glömt bort min beställning! Men jag älskar inredning, så denna blir min kära vän att bläddra i kring jul. /L.

JULGODIS

Kategori: BILDER

Jag steg upp vid tio idag för att ställa mig framför spisen och kliva in i rollen som julmor för ett tag. Fixade ihop brända mandlar doppade i choklad. Tänkte att "Detta år ska jag göra mina alldelse egna" efter att ha fått dessa mandlar i en påse två år i rad av en arbetskollega på pappas jobb. Så nu är, mina egna, redo för att ätas upp! /L.

LAST DAY IN SCHOOL BEFORE CHRISTMAS

Kategori: ALLMÄNT

Imorgon är det sista skoldagen innan jul. Börjar halv nio, julbord med skolan halv ett och avslutar dagen med uppträdanden på KG-partyt/julavslutningen. Sedan bär det av med Gudrun på jobbet till en kökskund för att se på deras färdigmonterade kök. Och sedan ska jag träffa Louise. Morgondagen är fullspäckad så det är bara att ladda energi nu genom att sova. Ciao! /L.

ME, 2011-11-29

Kategori: BILDER

makeup och foto: itbyme.blogg.se

IF WE COULD SEE THEN WE'D UNDERSTAND

Kategori: ALLMÄNT

Hittade nästan alla julkappar jag hade kvar att köpa idag i Uppsala. Vi får väl se var jag hamnar efter studenten, men Uppsala är definitivt inte uteslutet - snarare tvärtom! Syster och alla andra var så duktiga idag i Uppsala på danshowen i det gigantiska konserthus. Västerås konserthus kändes plötsligt väldigt, väldigt litet...
Tackar pappa för nattkrämen! Nu ska jag kila iväg till min älskling och se på Jägarna 1 för att sedan kunna se på Jägarna 2 som pappa köpte hem igår. Börjar 12 imorgon så det blir en sån där mysig, lång morgon med min älskade!! /L.

EDGE

Kategori: ALLMÄNT

UPPSALA

Kategori: ALLMÄNT

Snart börjar Sannas julshow! Sitter högst upp i konserthuset och kollar ut över Pelle Svanslös tornen. /L.

BACKBURN

Kategori: ALLMÄNT

Nu ska jag iväg till Decemberrocken! Min älskling och hans band BackBurn har sin första spelning ikväll. Camilla kommer snart och hämtar mig och sedan åker vi in med några! Jag står för filmningen. Imorgon ska jag upp tidigt för att gå på stan i Uppsala och sedan se min systers dansshow. Ha det bra sålänge! /L.

KÖK

Kategori: ALLMÄNT

Kom hem för ett tag sedan. Jobbat till två och sedan gjorde jag ett försök att hitta julklappar. Åkte till Erikslund. Det skulle jag inte gjort då tydligen alla tänkte som jag. Kö överallt! Men jag kom in i en affär, där jag hittade massor av saker. Men jag har mycket kvar i alla fall.
Bilderna tog jag idag på jobbet. Det första köket satta upp för några dagar sedan, så det är inte klart ännu. /L.

BARNVAKT

Kategori: ALLMÄNT

Äntligen fredag igen!! Jag sitter barnvakt till världens sötaste tjej. Louise är i Stockholm på StylebyTyra modevisningen som mina pengar och min tid inte räckte till... Nu ska jag ladda för jobb imorgon med mango och godis och dyka ner bland leksaker. Ciao! /L.

JULKONSERT

Kategori: BILDER

Nu ska jag på julkonsert i Konserthuset med mamma, moster och mormor. Slänger upp en bild från Albas kamera från lussevakan i måndags natt. Fortfarande trött efter den galna kvällen!

NEW YEAR

Kategori: INKÖP

min nyårsklänning har äntligen dykt ner i brevlådan. den satt helt perfekt!

14 DECEMBER

Kategori: INKÖP

min nya temugg från indiska!

2011-12-12

Kategori: BILDER

bilder från myranhanson.blogg.se / lussevakan

VAKEN I 28 TIMMAR

Kategori: ALLMÄNT

Än så länge har jag varit vaken i 28 timmar i sträck, men det har varit mer än värt det; jag fick en supernatt tillsammans med världens bästa klass. På morgonen idag gjorde vi vår luciashow för skolan och efter det satte vi igång att städa lokalen. Nu är jag hemma, precis klämt i mig bästa dagen-efter-fest-maten som är macka med stekt ägg. Ska lägga mig i soffan nu och kolla på julkalenderavsnitt och så ska jag inte vända på dygnet genom att somna nu... /L.

34

Kategori: BILDER

Just nu tar vi det lugnt i min säng framför tvn. Idag firar vi 34 månader tillsammans!!♥
Max är snäll och skjutsar in mig till stan vid elva för att börja lussevakan med klassen. Redan trött så jag kan nog räkna med att somna mitt i festen. Så nu är det väl hög tid för att dricka kaffe och tagga till. /L.

FIRAR IN LUCIA MED LUSSEVAKA

Kategori: ALLMÄNT

Jag måste bara uppmärksamma att jag haft en kanonhelg. Säger som söta gubbar och tanter över 70; "det här kommer jag leva på länge". Eller minnas kanske är ett bättre ord. Firat Louise hela helgen och somnat i Max famn både fredag natt och lördag natt och morgonen idag kunde inte blivit mysigare. Vaknade, kokade te och satte oss och kollade på julkalendern i våra duntäcken.
Helgen har bjutit på ganska lite sömn, men ingenting emot vad måndagsnatten kommer bjuda på. Bästa treor, klass 09, ska ha lussevaka hela natten lång. Vi kommer gå dirket från festen till skolan och sedan starta vår luciashow för skolan klockan nio. Jag själv ska vara Maria Montazami. Så om jag ska klara detta är det dags för mig att sova nu. Godnatt! /L.
lagom fint sådär.

LOUISE 18-ÅRSDAG

Kategori: BILDER

kvällen blev mer än lyckad! firade världens bästa vän med alla mina favorittjejer♥ 2011-12-09

LUCIA

Kategori: BILDER

2011-12-10. Skultunas luciatåg♥

VINTERNS TRÖJA

Kategori: INKÖP

ny favorittröja från seconhand!

LOUISE 18

Kategori: ALLMÄNT

Den här helgen har jag firat min underbara Louise som fyller år idag. Igår var jag med på hennes första krogenrunda med härliga människor efter en underbar middag och just nu sitter jag i hennes soffa med Evelina och Max. Caroline och Amanda åkte precis.
Vi har även hunnit med att se på Skultunas luciatåg ikväll. Årlig tradition! Min syster är så otroligt dukig. Och att gå från kyrkan bland marschaller kan ju inte bli mysigare. /L.

SNART HELG

Kategori: ALLMÄNT

Jag kom precis hem efter att ha suttit kvar i skolan och tagit en fika+en tripp på stan med underbara tjejer. Nyss ringde min andra halva så mina planer om att plugga ikväll ändrades fort. /L.

I'M GONNA MISS YOU

Kategori: ALLMÄNT

Jag älskar trean. Så mycket att jag glömt vad man egentligen gör i skolan. Dagarna ser likadana ut; man kommer till skolan, kramas, startar lektionen och går ut från klassrummet efter uppropet. Sedan fikas det, pratas det och skrattas det tills sista lektionen på dagen är slut. Jag försöker njuta fullt ut av dagarna just nu, då jag vet att jag kommer sakna allt och alla från Kopparlunden. Men, det skolan är till för egentligen - att lära sig, plugga o.s.v. kommer ju lite på eftertjälken tyvärr. Som tur är, är våra lärare snälla med deadlines och inlämningar och att inte ge allt för mycket plugg.
Nog med mitt skolprat. Försov mig hos min älskling imorse så att jag bara hade 1 timme på mig. 1 timme mindre än vanligt. Men jag hann! Hade bokat möte med en av våra studievägledare idag som gav mig tips och råd om kurser och program. Och hur jag ska lägga upp mina tankar på papper. Men nu blev det ju skolprat igen?! Det går bra. Aja, puss. /L.

DET SNÖAR

Kategori: ALLMÄNT

Precis kommit hem från Louise efter att ha blivit sminkad av henne tillsammans med Malin. Nu ser jag på tv med Max och imorgon ska vi upp tidigt för att simma. /L.

BLOCKET

Kategori: ALLMÄNT

Fotointresserad och inget att önska dig?

LIPS

Kategori: BILDER

2011-11-29

2

Kategori: INKÖP

hm // cubus (rea, 49 spänn!)

3

Kategori: BILDER

Det här är bland annat det jag och Louise stoppade i oss igår kväll. Det jämnade vi ut med en pw idag klockan tio på morgonen. Åkte sedan in till Erikslund med mamma och Sanna lite spontant. Nu ska jag börja gå igenom högen av papper och kataloger från SACO-mässan. /L.

IGÅR I BREVLÅDAN

Kategori: INKÖP

2011-11-29

Kategori: BILDER

Naturlektionen på högskolan. Olivia, Amanda, jag och Emilia.

29 NOVEMBER

Kategori: BILDER

Ikväll ska jag mysa med den här underbara tjejen och vara chaufför till familjen. Kiss!

PAPPA

Kategori: ALLMÄNT

Pappa är hemma efter 3 veckor i Kina. Som vanligt när han kommer hem; massa filmer och en mysig familjemiddag. /L.

LOVELY DAY

Kategori: ALLMÄNT

Nu blev det mycket bilder inom några minuter tack vare min och mammas kväll på Erikslund från fem till halv tio igår. Tjuvstartade med vörtbröd och smygåt lösgodis.
Kom nyss hem från Louise efter att ha tillbringat kvällen där. Såg när Amanda och Evelina fick en make-over, lagade tacos och sedan placerade vi oss framför tvn med pepparkakor. Uppskattar sånna här kvällar i vardagen.
Imorgon ska jag åka till Stockholm med klassen för att gå på SACO-mässan. Jag hoppas den ger en klarare bild vad jag vill syssla med efter gymnasiet. Så, time to sleep. /L.

2011-11-30

Kategori: INKÖP

gina tricot.

JAG BLEV REKOMMENDERAD & JAG REKOMMENDERAR

Kategori: INKÖP

EN NY VIT

Kategori: INKÖP

NYTT TILLSKOTT I MINA FLYTTA-HEMIFRÅN-LÅDOR

Kategori: INKÖP

pickaboo - 15 kronor styck, galet!!