linn krouthén

20 JULI

Kategori: BILDER

Sötnosarna Amanda och Caroline firades!

JAG GÖR DET MED KÄRLEK

Kategori: ALLMÄNT

Jag har umgåtts med härliga människor de senaste dagarna och gjort härliga saker. I fredags mös jag, Louise och Evelina tillsammans med Ina i hennes hus. Efter mycket tjat från min sida om att vi skulle gasa iväg till Mc Donald's för att klämma i oss något gott dök en ny idée upp: natt-dopp. Jag satt och småfrös i Inas uterum så det var inget som lockade, men med övertalningen satte vi oss i bilen och åkte iväg till Björnön. Näck sprang vi i det varma vattnet, och jag fick som jag ville så det blev en tripp till Donken därefter. En sen men rolig natt blev det.
Igår blev det grillning hos Ina med tjejerna och därefter en liten hemmafest hos Max med trevligt folk. Somnade till röster utifrån. Så rolig var jag! Haha. Och så vaknade jag i sötnosens säng och det blev en städdag kombinerat med vila, kladdkakeglass och prat i solen. Perfekt slapp-söndag.
Imorgon åker jag och familjen till Stockholm för ytterliggare en mysdag.
// L.

DETTA HAR HÄNT

Kategori: ALLMÄNT

Nu har jag landat hemma i mitt hus igen. Allt är upp-packat från mina resor och många, men inte alla, bilder har jag delat med mig av från mina äventyr. I tisdags gick jag upp tidigt för att ta mitt efterlängtade körkort. Åkte sedan och överraskade alla mina nära och kära runt i stan och i Skultuna. Började med mamma och syster och sedan åkte jag hem till Louise. Med tårar kramades vi av både lycka för mitt körkort och att vi äntligen träffades efter tre veckor. Sedan satt hon i passagerarsätet hela dagen medan vi åkte runt till släktningar och vänner, gick på stan och drog en klassisk Drive Through på Mc Donald's!
Igår åkte jag, Louise, Sanna och Jessica iväg till Monsols för att bada. Men moln täckte solen när vi väl var framme, så det blev en kort bad och soldag. När vi kom hem tog jag och Louise en misslyckad springtur då det slutade med att vi GICK i snigelfart runt i Skultuna. Värme och springa går inte alltid ihop...
Nu har jag precis städat bilen, tagit en powerwalk med Louise och ska snart sätta fart med att göra glass och ett nytt fotoalbum. Ikväll kommer min sötnos och äter här med min familj. Och om vädret ger oss sol imorgon åker jag med familjen till vår huvudstad för en mysdag.
// L.

26 JULI

Kategori: ALLMÄNT

JAG TOG KÖRKORT I TISDAGS. KÄNNS OTROLIGT OVERKLIGT MEN SAMTIDIGT KÄNNER JAG MIG SÅ FRI.ÄNTLIGEN!!!

GOTLAND - DEL 2

Kategori: BILDER

Gotland med fina tjejer 21-25 juli!

GOTLAND - DEL 1

Kategori: BILDER

GOTLANDBILDER FRÅN EMILIA

VI KOM OCH VI ÅKTE OCH DÄR EMELLAN VAR DET UNDERBART

Kategori: ALLMÄNT

Hemma från Gotland. Trött. Helt slut. Död. Men fylld med lycka, glädje, minnen, upplevelser och skratt. Underbar resa och vi har nog inte gjort annat än myst, upplevt och Ä-T-I-T. Vi kör bilder när jag är pigg, utvilad och umgåtts med de saknade här hemma. Puss!
// L.

"NÅT SÅ SÖTT"

Kategori: BILDER

Säger hejdå till Västerås imorgon! Jag kommer drömma om dessa underbart söta liv. Jag är käär!

BIRTHDAY PARTY

Kategori: BILDER

Snart åker jag med min håruppsättning till Caroline. Ibland är det bra att ha lockigt hår.

IMORGON IMORGON IMORGON

Kategori: ALLMÄNT

Dagarna bara rinner på och det kändes som om det var igår när jag, Emma och Emilia bestämde oss för att åka till Gotland sommaren 2011. Med våra ihopskrapade företagspengar bokade vi buss och färja. Imorgon åker vi dit, och med oss tar vi Amanda. Det ska bli så sjukt roligt och jag bara längtar till att få ha fem underbara dagar med 3 av mina favorittjejer. Jag höjer volymen till max och packar väskan nu, för det blir en tidig avgång från Västerås imorgon.
Ikväll ska jag träffa resten av mina favorittjejer. Underbara Amanda och Caroline blev hela 18 somrar för några dagar sedan. Med dunder och brak ska vi fira dom och dit ska man komma i en håruppsättning. Fick panik när jag hörde det. "Hur gör man sådant?". Men med någon timme framför spegeln ska jag väl försöka hitta på något fint.
// L.

HELSINGBORG - DAG 2+3

Kategori: BILDER

DAG 2
DAG 3

HELSINGBORG - DAG 1

Kategori: BILDER

12 juli

HELSINGBORG-KÖP

Kategori: INKÖP

h&m
bh - h&m + gina tricot / bikinitrosor - lindex / tröja - h&m
Granit
Cubus
Bikbok

PLUGGAR TILL BRA MUSIK

Kategori: MUSIK

Min pojke kan hitta bra musik. // Black Stone Cherry

VI ÄLSKAR DIG

Kategori: ALLMÄNT

Ett farväl är alltid ett farväl, och alltid jobbigt. Men det känns skönt med ett avslut. Jag gör som prästen sa och minns alla fina stunder och allt du gett mig.
Bilder kommer (kanske) imorgon. Tiden drog iväg mer än jag trodde och prioriterar körkortsteori nu. Såg ni förresten den verklighetsbaserade filmen Zodiac igår på femman? Värd att se!
// L.

VI LÄNGTAR

Kategori: BILDER

Resan är bokad. Malta i Augusti med min pojke♥

HOME, SWEET HOME

Kategori: ALLMÄNT

Jag är hemma efter fyra regniga och en solig dag i härliga Helsingborg. Pga vädret blev det mycket shopping och jag är fortfarande lika vit. Men, vi hade det kanon! Åt på en supermysig restaurang ute på landet där farmor och farfar bjöd oss på lunch. Firade farmor i förskott med deras grannar och vänner. Åt, åt och åt allt för mycket gosaker. Och sista dagen njöt vi av de enda soltimmarna vi fick på hela resan nere på stranden. Tänkte på Spanien och trodde att jag var där för en stund. Dock ändrades det när jag doppade tårna i det iskalla vattnet... Körde halva vägen ner och en bit hem. Och imorgon laddar jag upp så många bilder jag hinner innan jag ska på begravning.
Nu blir det en promenad och sedan får jag kramas med min sötnos.
// L.

ORIGINALET ELLER COVERN - VAD SÄGER NI?

Kategori: MUSIK

Next To You - Chris Brown ft. Justin Beiber

GLÄDJANDE POST

Kategori: BILDER

Och jag nämnde lycka i förra inlägget. Vad gör en mer lycklig än underbara vänner? Sötnosen Emilia skrev ihop ett brev som landade i brevlådan idag. Sjukt söt är hon och sjukt mycket glass ska vi baka. Och som pricken över i:et kom mina beställda skivor i rättan tid och även lönen på det. Kan det bli en bättre måndag?

IMORGON

Kategori: ALLMÄNT

Packar till hög musik och ska snart ut och plocka våra underbart, goda hallon. Det väntas regn nästa vecka men jag ber till gud att det ändras! Hoppas på att stöta ihop med Montazami-familjen i min favoritstad. Men chansen på den lyckostunden är liten...

men någon som gör mig lycklig är denna tjej. du är för bra!
// L.

1-2-3

Kategori: BILDER

ATT BESTÄMMA OCH BOKA

Kategori: ALLMÄNT

Äter mig mätt på hallon från trädgården. Det finns nog inget godare! Åker snart in till stan för att möta upp Max, och sedan bär det vidare till hans farbror för att leta resa för femtioelfte gången. Denna gång hoppas jag på att få något bokat...
// L.

9 JULI

Kategori: BILDER

Och det blev åter igen ett kvällsdopp igår. Denna gång med Sanna, Max, Caroline och Totte. Sedan förbi Mc Donald's för lite kvällskäk.

SMULTRON♥

Kategori: BILDER

Titta vad jag hittade bakom buskarna!! Inte skålen då men de goda, röda i.
Legat och gassat i solen idag, pluggat körkortsteori och varit en sväng till tippen. Nu ska jag snart äta grillad lax och sedan ta ett kvällsdopp med Max, Lukas och Sanna. Perfekt dag!

YESTERDAY

Kategori: BILDER

picknick!

6 JULI

Kategori: PÅ MIG

tröja - second hand // byxdress - gina tricot // örhänge - h&m

5:e

Kategori: INKÖP

h&m
second hand
lindex
new yorker
second hand
guldfynd

MYSIG MÅNDAG

Kategori: ALLMÄNT

Är det sommar? Eller är det höst? Hm. Sveriges väder förvirrar än lite grann sådär.
Jag hade en dundermysig ikväll igår med Emilia, Emma, Amanda och Evelina. Klämde i oss pizza, massa godis och kollade på film. Bl.a. Livet enligt Rosa. Nostalgi på hög nivå! Kände igen mig i Rosas fall 9 av 10 gånger. Det var inte lätt att vara liten... Alla somnade på madrasser i min källare och vaknade upp trötta vid tio.
Åkte sedan till stan och inhandlade lite prylar och sedan blev det att tuta och köra när körlektionen satte igång. Backa runt gatuhörn är rätt klurigt...
Nu ska jag iväg till min älskling. Myspys och letande av en billig å bra utlandsresa.
// L.

ÅT FÖR HELA ÅRET

Kategori: BILDER

Jag har precis kommit hem från en låång powerwalk med Louise. Sitter och äter två toaster med parmaskinka och grillad kyckling som jag gjorde i vår nya toaster. Mums!
Besökte Cityfestivalen igår med Emma, Amanda och Emilia, och åt för hela året. Ben n' Jerrys, popcorn, remmar, mjukglass, brända mandlar... Farligt att gå bland alla stånd. Hittade även ett superfint silverhalsband.
Nu ska jag städa, plugga teori och tagga inför kvällen. Petter och September, och sedan utgång med Emma och Ina.
1 juli. bilder från myranhanson.blogg.se
// L.