linn krouthén

EVIGHET

Kategori: ALLMÄNT

Ja, nu räknar jag ner timmar istället för dagar. Pratar om bröllopet. Det är på lördag eftermiddag. Det jag, Sanna och Max ska sjunga på. Det ska bli superkul. Kommer dock ha svetthänder och ett dunkande hjärta under vigsen. Men det tillhör. Och det brukar oftast gå bra då. Man är liksom på hugget under hela låten då och gör inget fel.

Snart kommer Max och hämtar mig och min gitarr. Sedan bär det av till honom för att testa om den fungerar när man kopplar in den, vilket den borde göra. Träning där tills låtarna sitter. Och det är ju inte bara vigsel låtarna, utan vi ska även sjunga på festen. Så det är mycket att lära. Men musik är livet, så det är ju bara kul.

Åker tidigt imorgon bitti till Alingsås. Så ha det så bra så länge. Puss!





the wedding songs

WATCH OVER YOU

Kategori: MUSIK



delar med mig av Max favoritlåt. kan ju inte annat än hålla med att den är bra...

28 JULI;

Kategori: INKÖP


mysig, stickad tröja - JC

transparant skjorta - h&m

halsband - indiska

örhängen - bik bok

trosor - gina

tröja - cubus

IN THE CITY

Kategori: PÅ MIG


klänning - second hand / halsband - ur&penn

I'VE FOUND THE PROBLEM

Kategori: ALLMÄNT

Tagit del av solen i den timmen den tittade fram. Hämtat notställ på Mariagården till bröllopet, duschat och nu ska jag bara fixa till mig lite. Sedan ska jag träffa min baby. Lite småstressad nu inför bröllopet då det är om några dagar och vi har inte tittat på alla låtar ännu. Men det får väl vi ägna vår tid åt de dagar som är kvar.



Nu vet jag problemet varför jag oftast inte kan ladda upp bilder. När jag redigerar dom i photoshop fungerar de flesta inte. Så jag måste testa installera om photoshop så hoppas jag på att det fungerar och därmed mer bilder att se för er!

// L.

FOR YOU

Kategori: ALLMÄNT

Det blev en mysig hemmakväll med familjen. Kollade på Snabba Cash - som jag dock sett på bio med Max - åt choklad, hallon och massa nötter. Och så har jag precis skrivit klart en låt jag började på förra veckan. För första gången blev det en kärlekslåt. Den heter "For You", och ni kan nog ana vem den är till... ♥ nu ska jag lägga mig och kolla på Sex And The City.



// L.

I'M STUCK

Kategori: ALLMÄNT

I'm stuck - i O.C. Haha. Började redan i Ystad när Louise satt på det allra första avsnittet. Och nu har jag 2 säsonger i min garderob väntandes på att bli kikade på. Kan knapp hålla mig. Men nu har jag fått min älskling att titta också. Så jag kan inte kolla själv på dom, för då ligger han efter. Vi ägnade faktiskt både hela kvällen igår och hela morgonen idag till serien. Illa, illa...

Nu ska jag ta tag i en låt i det här fula och osomriga vädret.



// L.

REGN = FILM

Kategori: ALLMÄNT

Det blev en mysig kväll igår hemma hos Louise. Popcorn, prat och regn. Brände O.C. också, så jag hoppas på att min älskling snart vaknar och ringer. För idag är det en perfekt dag att ligga och kolla på film, vila och äta popcorn.


// L.

3 FRÅN UR&PENN

Kategori: INKÖP


REA; 30 kr st.

I'M FREEZING

Kategori: ALLMÄNT

Idag har jag varit på Erikslund med älskling, Camilla, Stefan och lilla Arvid. Åt på Mc Donald's och sedan gjorde vi ett försök att hitta skor till Max, men hittade inga...

Nu har jag  precis klämt i mig massa kebab, har min morbror och hans fru här och snart ska jag iväg till Louise för att träffa mina favorit tjejer. Jag får sätta på mig varma kläder, för vad är det här för väder?! Man fryser ju så fort man går ut.


// L.

KÖP I YSTAD

Kategori: INKÖP














väska - från en marknad i ystad // nagelack - depend // tröja - JC // linne + trosor - lindex // sjal + underkläder + halsband + ringar - h&m // ljuslyktor + stenar + ram + ringar - småbutiker i ystad // tröja - JC // tröjor - zhara

I'M STARTING HERE

Kategori: ALLMÄNT

Ja, nu börjar jag om från början. Jag har haft problem att ladda upp bilder på min förra blogg så nu har jag gjort en ny, så jag hoppas att denna blogg vill samarbeta med mig. Förhoppningsvis ser ni snart alla bilder från Ystad och det jag köpte där borta.

Nu ska jag kila in till stan med mamma och pappa. Sedan går jag och träffar Max på hans jobb innan vi går tillbaka till stan för att hitta lite bröllopskläder till honom och fira hans sista dag på jobbet.

// L.

BAK I TIDEN

Kategori: FÖRRA BLOGGEN