linn krouthén

MORSDAGMIDDAGEN

Kategori: FOOD

En hemmagjord planka!


MÖNSTRAT

Kategori: INKÖP


Fick hem dessa otroligt sköna brallor idag! Nu har jag tre par att glida runt medi i sommar. Kanske sova i också för dom är ju underbart sköna! /L.

MAMMA

Kategori: ALLMÄNT

En av få jag tro att jag knappt skulle klara mig utan. Min mamma. Är så tacksam över att du alltid finns vid min sida var jag än befinner mig. Att jag vet att du skulle göra vad som helst för mig. Att du, hur tuff din dag än varit, alltid möter mig med det varmaste leendet när du kommer hem. Du är underbar och jag älskar dig!


GIRLSNIGHT

Kategori: ALLMÄNT



Jag hade en himla bra kväll igår i mina nya byxor. Tog några glas hos Emma tillsammans med Ina, Emilia och Amanda och fortsatte sedan kvällen på stan. Gud vad jag älskar sommar, allt får en härligare ton och dagarna blir mycket längre. Att ta vara på fina dagar gör att vi umgås mer och hittar på saker vilket gör oss mer sociala och glada på någe vis. Tänkt vad solstrålar kan värma! /L.

VÅR RUSET

Kategori: BILDER



En himla bra kväll med laget Hurtbullarna som Emilia så fint döpte oss till. Sprang in på en tid jag blev väldigt nöjd med då jag nästan inte tränat någon löpning alls pga min knäskada. Vi blev sex personer och därmed en picknick-korg, så vi satt framför Blossom och mös på en filt i kvällssolen. Jag, Emma, Emilia och Amanda avslutade kvällen på Bill och Bob och tog vara på lill-lördagen. Supertrevligt!
Idag har jag jobbat 10-20 på vardagsrum på IKEA. Varmt och fuktigt som sjutton. Det väntas jobb hela helgen, så njut av solen för mig! /L.

SOL

Kategori: ALLMÄNT

Helgens soliga dagar har gett mig mer fräknar och en lite lätt solbränna. Håller tummarna och hoppas att värmen är här för att stanna! Imorgon får jag träffa Emilia som har solat på annat håll i en vecka, så veckan kommer börja bra. /L.


MALLIS

Kategori: BILDER

 

GÅRDAGEN I BILDER

Kategori: BILDER




HÄRLIG TORSDAG

Kategori: ALLMÄNT

Hade en jättemysig förmiddag på stan igår med Ina, Evelina och Amanda. Åt på Gobal Living och gick runt på stan. Åkte sedan hem för att byta om och sedan åkte jag in igen för att träffa kollegorna från IKEA. Hade en sån trevlig kväll och åt god tapas på Tabasco. En av de bättre torsdagarna helt klart! /L.


SOME SHOPPING

Kategori: INKÖP

Hm
Imso
Gina Tricot
Ralph Lauren / Second Hand

Tunika och Odd Molly / Second hand

LINN

Kategori: ALLMÄNT


Möts av söta saker på min säng när jag kommer hem från en jobbdag på IKEA från mamma, pappa och moster. Får telefonsamtal från farmor och farfar nere i Helsningborg och får söta sms under dagen. Denna namnsdag kändes mer speciell än vanligt. Tänk vad tankar ändå värmer! /L.

GRILLSPETT

Kategori: FOOD

Grillspett med vitlökspotatis, äppeltzatziki, nobissås och mangold stekt i vitlök och olivolja. Att mat kan vara så gott!


IKEA

Kategori: ALLMÄNT


Det har stått jobb på schemat hela veckan. Gud vad roligt det är när man verkligen kommer in i det. Har varit ledig onsdag och fredag men sen har jag jobbat heldagar hela veckan på IKEA. Jag har blivit upplärd på vardagsrum i veckan och det har varit superkul att få lära sig nya saker och nu kunna vara på fler avdelningar i varuhuset. /L.

PALMA (KATEDRALEN)

Kategori: BILDER

 

PORTO PETRO

Kategori: BILDER

 
 

ES TRENC

Kategori: BILDER

 
 

MALLIS

Kategori: BILDER

 
 

LOVE VINTAGE

Kategori: INKÖP




VALBORG

Kategori: ALLMÄNT




Firande in våren hemma hos Emilia och Robin tillsammans med Emma, Linus och Simon. Typiskt Valborgväder va!? Men snö hade jag inte riktigt räknat med när jag drog på mig skinnjackan när jag gick hemifrån. Så vädret gjorde att det blev tre taxiresor runt i Västerås. Hamnade tillsist nere i hamnen med Emma och Linus. Åt pizza i soffan innan vi somnade. När vi vaknade på morgonen tog jag och Emma på oss badtofflorna för att gå ner till Kajen och köpa mat. Snyggast i stan, haha! Men sånt måste man kunna bjuda på! /L.

CALA D'OR

Kategori: BILDER

 

MAGALUF/VALLDEMOSSA

Kategori: BILDER