linn krouthén

INTE REGN

Kategori: ALLMÄNT

Bevis på förra inlägget! Såhär svettig är jag efter ett Crosstraining-pass. /L.

SVETT VS REGN

Kategori: ALLMÄNT

Hej! Vi har inte hörts på länge men jag mår bra. Och idag hamnade jag i jordens spöregn. Fast det skulle lika gärna kunna vara svett för ungefär såhär ser jag ut efter ett pass på Sats. Haha. /L.

SOL

Kategori: ALLMÄNT

Tagit vara på dagen och tagit vara på kvällen på bästa sätt. En solig dag på Björnön med Amanda följt av bio (World War Z) med Amanda och Emma. Njuter av lite ledighet och frihet och somnar gott i mitt om-möblerade rum. Imorgon ska nyblivna 20-åringen Carro firas, men för att orka det behövs sömn. Godnatt kära! /L.

SKÅNE-KÄRLEK

Kategori: BILDER

Vi hyrde en stuga lite utanför Helsingborg och tänk så bra det blev! Den var så himla fin och fräsch och dom vi hyrde av var så omhändertagna och omtänksamma. Kunde inte bli bättre. Tuppar på gården, kattungar i huset och ägg från gården. Ja, lite landet-känsla men ändå var stan 10 minuter bort. Ganska perfekt!
 

PW+CELSIUS

Kategori: ALLMÄNT

ÄLSKAR REA

Kategori: INKÖP

SKÅNE

Kategori: BILDER

Vi bor i en liten drömstuga precis vid stora shoppingcentret Väla lite utanför Helsingborg. Klappar kattungar, vaknar till höns och imorse tog jag en powerwalk i den perfekta miljön för det.
Tog glass och kaffe i den fina hamnen idag och njöt av solen på eftermiddagen med familjen och mina kusiners familj som är här från Schweiz. Ikväll ska vi äta hos farmor och farfar igen. Njuter av semester!! /L.

SOMMARVÄRME

Kategori: ALLMÄNT

Igår jobbade jag hemifrån, njöt i solen och på kvällen tog jag en glass i hamnen med Amanda och Ina och senare fick vi även sällskap av Emma, Frida och Kingston.
Nu slutar dagen på Ikea och ska direkt ta mig ut på en promenad för att ta tillvara på sommarvärmen. Och ikväll får jag umgås med Emilia som kommer hem efter att ha varit borta några dagar borta.
Jobb på Ikea imorgon med men sen tar jag min efterlängtade semestervecka! /L.

EMMSI

Kategori: ALLMÄNT

En kväll med min finafina vän. Nuet, framtidsplaner och allt där emellan. Godis vid hamnen och kaffe i kvällssolen. Underbar torsdag. /L.

JULIKVÄLL

Kategori: ALLMÄNT

Igår mös jag hemma hos min kusin. Drack gott vin, grillade och spelade spel. Växlade mellan att vara med mina sötnosar Ida och Ellen som är de goaste tjejerna jag vet.
Ikväll ska jag hem till Emma och förhoppningsvis fortsätta njuta av solen. /L.

WORDS TO FOLLOW

Kategori: INSPIRATION

SKULTUNA

Kategori: BILDER

En kväll hemma i Skultuna med grillad lax, kortspel och testkörning med mammas el-cykel. Passade även på att pussa lite extra på min favoritkille. /L.

FUCK CANCER

Kategori: INKÖP

1. Ett "Fuck cancer" armband låg och väntade på mig på köksbordet idag. Emilia ligger bakom den fina överraskningen. 2. Nytt i garderoben. Den gula träningströjan som Emilia har har jag varit så avundsjuk på, och äntligen har hm fått in dom så jag haffade en på än gång. 3. Sommar-läsning köpt från Adlibris. 4. Reaskor för 100 spänn.

GRATTIS CARRO

Kategori: ALLMÄNT

Firade in Carros 20-års dag igår. En sväng förbi Pluto för att dansa till David och Robins 20 minuter av DJ-ande. Vi fortsatte mot BMB och hade det asbra. Inget snack om saken vilken färg som gällde igår.
Nu är jag påväg till Ikea för att jobba. Ja, jag har varit piggare. Men man lever bara en gång. Ha en bra solig dag. /L.

FREEDOM

Kategori: ALLMÄNT

Ikväll satte vi fart på frihetskänslan. Lämnade naturgodiset och all mat runt vårt köksbord och begav oss på en tur ut med Carros bil. E18 blev räddningen för att inte hamna i kö bakom alla "powermeetare".
Det bästa jag vet upplevde jag ikväll. Att åka runt med en bil med musik på högsta volym. Det är frihet. Att känna att man lever. Och att låta vinden rufsa till till hår är ju bara plus-poäng. Och såklart att bilen är fylld med galet bra tjejer. Lyckoruset kan inte bli större. /L.

LINDEX

Kategori: INKÖP

FESTIVALBILDER

Kategori: BILDER

MÅNDAGSLEDIGT

Kategori: ALLMÄNT

Att ta vara på en ledig dag: morgonpass på Sats. Storhandling med Azra. Eftermiddagssol på balkongen och matlagning med min sambo. Kvällsmys med glass vid hamnen. Och kvar av veckan väntas jobb varje dag. NDT blandat med Ikea. Nu kör vi. /L.