linn krouthén

SÖNDAG

Kategori: ALLMÄNT

Vaknar upp med ont i halsen så idag har min bästa vän varit tabletter som ska motverka förkylning. Antingen inbillar jag mig, eller så har det blivit bättre. Jag och mamma åkte iväg till min kusin och satt i solen och åt glass. Hur vårigt och mysigt som helst! Fick jättefina 20-års presenter! Snart ska jag söndagsmysa med Emilia och Amanda. /L.

PÅSKAFTON

Kategori: BILDER

Jag har haft en sån mysig påskafton med allt ifrån påskmat till jordgubbar och glass till mängder av choklad där mina egengjorda chokladtryfflar blev njutning för munnen. Nu ska jag sova och ta igen några timmars sömn efter gårdagen utgång. Och även sova in timmen som vi missar imorgon bitti. Men, inte ska jag klaga på det. Flytta fram klockan betyder ju ändå sommartid och att vi faktiskt är ett steg närmare sommar, värme och sol som jag för övrigt längtar till så väldigt mycket. Nu ska jag sova mig fram till sommartiden. Godnatt. /L.

IGÅR I MIN KÄLLARE

Kategori: BILDER

Mina mysiga torsdagskväll med gott att äta, massa prat och en väldigt uppskattande och söt påskpresent av Emma i form av gula trosor. "Nu kan vi se likadana ut!!" Hur nu vi ska visa världen det.. Haha. /L.

NU BÄRJAR LÅNGHELGEN

Kategori: BILDER

Skinnjackan är på, det är sol och snart väntas en springtur med Azra. Ikväll blir det familjemiddag och sedan kommer Emilia, Emma och Amanda för att fira in helgen med mys och film. /L.

SING AND DANCE AND SING AGAIN

Kategori: MUSIK

I LOVE THIS ONE

Kategori: ALLMÄNT

MY LOVE

Kategori: ALLMÄNT

Tisdag och myskväll med mina fina. /L.

VÅFFELDAGEN

Kategori: BILDER

Min eftermiddag och kväll spenderades hos Emma tillsammans med Emilia och Amanda. Mös med kaffe, kaka och såklart våfflor med alla olika tillbehör. Lyxmåndag och bra start på veckan med andra ord! /L.

CHASING MAVERICKS

Kategori: BILDER

Mamma och jag var ute och power walkade i en och en halv timme idag i världens finaste väder! Ätit frukost i sängen och kollat på en sån SJUKT fin film: Chasing Mavericks. Ni måste se! /L.

MINA FINA

Kategori: BILDER

Jag har haft en sån underbar och mysig kväll hemma hos Sara med dessa tjejer. Bilden är ifrån 2009 och efter fyra år är vi fortfarande vi - och det är något som jag är så stolt över och något som betyder så fruktansvärt mycket! /L.

BLANDAT MYS

Kategori: MUSIK

HAPPY 'CAUSE IT'S FRIDAY

Kategori: ALLMÄNT

Det är fredag. Bara jag som tycker att veckorna går så otroligt fort? Nästan lite skrämmande fort. Och när äldre säger att "men det går bara fortare och fortare ju äldre man blir!". Då får man ju nästan en liten livspanik-känsla. Och för ett tag kommer inställningen "lev i nuet" in, men andra sekunden sitter man och planerar inför framtiden.
Det är lugnt på jobbet och jag jag skrivit ut massa goda recept. Imorgon har jag bestämt mig för att testa på chokladtryfflar inför när släkten ska fira mig på kvällen. Och ikväll firas förra veckans 20-åring, Sara, med middag, myskläder och no make up. Det längtar jag till. /L.

KALLT MEN FINT

Kategori: BILDER

ONSDAG

Kategori: INKÖP

Dagarna går så fort när man tar tag i stora projekt. Som idag, då blev det en spontan om-möblering på jobbet. Och dagen gick så fort när man behövde tänka smart, göra om och testa olika lösningar. Vi lyckades väldigt bra i alla fall! Jag ska få byta rum snart vilket känns väldigt bra. Kommer inte längre behöva kolla in i en vägg utan snart kommer jag få se ut genom ett fönster.
Efter jobbet köpte jag en klänning på hm och en skål från Second hand som var superfin och väldigt indisk. Fikade sedan på Kalle på spången men Emilia, Amanda och Emma, så som vi gjorde några onsdagar nu. /L.

HEJ TISDAG

Kategori: INKÖP

Träffade Louise efter jobbet och gick förbi Myrorna. Hittade bl.a. jättehäftiga glas! De ska inte packas ner utan får stå på min hylla tillsammans med alla drickbara presenter. Vi fikade sedan på Kajen tillsammans med Evelina och Carro och tog som vanligt deras goda sallad! /L.

HJÄRNGYMPA

Kategori: ALLMÄNT

Janne på jobbet kommer med detta en måndagsmorgon. Hjälp mig om ni kan! /L.

SÖNDAG OCH TJEJKVÄLL

Kategori: ALLMÄNT

Ina, Amanda och Carro var över på söndagsmys. Bjöd på gino med kladdkake-bitar, mango och vaniljglass. Perfekt avslut på denna veckan och laddning för måndag och en ny jobbvecka! Imorgon kommer Louise hem. Lycka. /L.

LYCKAN I BILDEN

Kategori: BILDER

Midsommar - Ellen & Sanna

HÖSTEN 2012

Kategori: ALLMÄNT

20

Kategori: ALLMÄNT

Min 20-årsdag från Louise mobil (Och ja, Louise kom hem till Sverige för att fira mig. Det var så underbart!!). Åt tårta i sängen, åkte till systemet och fick ett grattis från tjejen i kassan och sedan var det lokal-fix på schemat. Jag, Emilia, Louise och Amanda vände på bord, inredde i Black & White och sedan kom mina fina vänner. Pappa hade hyrt ett ljud- och ljussystem så dansgolvet var som gjort för att stå där hela kvällen! En nagel fattigare och svarta, smutsiga fötter - men jag fyllde ju ändå 20! 

NEW BLACK

Kategori: INKÖP

BANANPANNKAKOR

Kategori: ALLMÄNT

MARS

Kategori: MUSIK

SOLEN FORTFARANDE UPPE

Kategori: ALLMÄNT

Det bästa med att ha ett jobb där man slutar på eftermiddan är att dagarna blir så mycket längre, och att man hinner med saker som dethär. /L.

KAFFE PÅ JOBBET

Kategori: ALLMÄNT

LIFE

Kategori: ALLMÄNT

Jag älskar att fika. Lätta på hjärtat. Skratta. Umgås. Mysa. Som ikväll på Kajen med Amanda, Emilia och Emma. Det är vardagslyx. En del av vad som är meningen med livet - att dela och göra saker med människor man mår bra av. /L.

HELLO TUESDAY

Kategori: PÅ MIG

LAGER 157

Kategori: INKÖP

MÅNDAG OCH NY VECKA

Kategori: PÅ MIG

TACK ALLIHOPA

Kategori: ALLMÄNT

Jag har haft en sån sjukt bra födelsedag! Jag fick massa fina presenter och hade en jättebra kväll igår. /L.

VÄNTAN INFÖR MORGONDAGEN

Kategori: ALLMÄNT

Efter jobbet gjorde jag mig en skönhets-insats och gick till Kristina för att göra mina naglar fina till min födelsedag. Och så överraskade hon med att bjuda på allt detta! Hon är ju för go! Och så fina dom blev. Ätit stenugnsbakad pizza med oxfilé och tårta tillsammans med familjen och Emilia nyss. Födelsedagsfirande med familjen fick bli idag istället. Och nu kommer Louise till mig för att fortsätta myset och så väntas deep-talk i min säng hela natten.
OCH IMORGON BLIR DET SYSTEMET! (känner mig ärligt lite nervös). Ha en bra helg! /L.

LIFE GOES ON

Kategori: ALLMÄNT

Imorgon är jag 20 och idag är jag singel!

-

Kategori: ALLMÄNT

Den här dagen vill jag bara spola igenom. Kanske dagarna framåt också.

MIN HELG

Kategori: BILDER

Jag har haft en sån sjukt bra helg. Den började i fredags hemma hos Emilia med Amanda, Ellen och Hanna. Vi tog och sedan ner på stan och gick ut på krogen. På bussen från krogen hem till Emilia bestämde vi oss för att ta bort instagram. Så nu är appen borta för både henne och mig. Känns så sjukt bra efter att jag är så trött på alla "likes". Alla snygga bilder. Alla perfekta liv.
Vaknade upp i Emilias säng och åt en mysig frukost innan jag begav mig hem för en powerwalk. Kort där efter umgicks jag hela eftermiddagen med Emilia i min säng. Jag har nog aldrig skrattat så mycket. Jag undrar om det är träningen eller skrattanfallen som gett mig träningsvärk i magen!
Idag har jag jobbat på Ikea. Tog mig ann en ny avdelning idag, garderober. Så snart är jag expert på det också, haha. Nu väntas kvällsmat och kvällsträning med Azra. /L.

PW

Kategori: PÅ MIG

ÖNSKELISTA 20 ÅR

Kategori: ALLMÄNT

rosa pajform// shaker och spel från Lagerhaus// väska från hm// liten ostronskål från Mateus// drinkbok// bak- & kokböcker// andra matues-porslin// upplevelser o.s.v.

misslyckad harlem shake

Kategori: videor

PERFEKT START

Kategori: ALLMÄNT

P3 live förgyller mina mornar!