linn krouthén

TODAY

Kategori: PÅ MIG

FREDAGS

Kategori: BILDER

I fredags åkte jag hem till Emilia efter jobbet. Mös, lagade mat och kikade på film. Perfekt fredag!

I CANT GET ENOUGH OF THIS

Kategori: BILDER

Älskade choklad. Älskade kaffe.

LÖRDAGSMIDDAG

Kategori: BILDER

Underbart med lite ledighet hemma ikväll och imorgon. Mysmiddag börjar vi med. / L.

IKEA

Kategori: BILDER

Öppnar på sovrum!

KULTURNATTEN

Kategori: BILDER

3 från i lördags.

MIN TOK

Kategori: BILDER

Jag fick äntligen prata med denna tjej idag. Så en väldigt bra kväll som blev sen för att vara dagen innan en ny jobbvecka. Idag jobbade jag även på Ikea. Det var grymt kul och kanske min roligaste dag där pga att jag fick helt andra arbetsuppgifter. Imorgon är det utprovning i Eskilstuna. Schemat visar att dagen slutar redan vid lunch. Underbart! /L.

DIFFERENT FEELING

Kategori: BILDER

FREDAGEN

Kategori: BILDER

Jag hade en jättebra kväll igår! Träffade bl.a. gamla klasskompisar.

HEEEELG

Kategori: BILDER

Veckan har bestått av sena kvällar och tidiga mornar. Ibland önskar jag att det hade varit tidiga kvällar och sena mornar istället. I onsdags var team Västerås och team Karlstad på Lundsbergsskolan, där Onskan utspelar sig. Ganska speciellt men häftigt att uppleva. Jag kan slå vad om att vi aldrig mer kommer få ha en utprovning i ett sånt här fint rum nån mer gång.
Ikväll ska jag iväg tillsammans med tjejerna. Träffa gamla klassen på en pub och sedan kanske vidare. Kvällen får bestämma det! Helg<3 /L.

3 PICS AV LYCKA

Kategori: BILDER

Idag saknar jag dig lite extra.

TO MY VERY BEST

Kategori: ALLMÄNT

The truth is everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for.

THE HELP

Kategori: ALLMÄNT

Så sjukt bra. Lollo och jag laddade hem den när vi såg på film sist och så tyckte jag att jag kände igen den. Hittade den nu bland alla hundra filmer pappa kommit hem med från Kina. Sevärd. SEVÄRD! /L.

BILDBOMB FRÅN FREDAG TILL SÖNDAG

Kategori: BILDER

7-9 sep 2012 - en helt underbar helg!♥
 

CUPCAKES

Kategori: ALLMÄNT

Idag har jag gått på stan med Emilia. Mysigt som vanligt. Hittade en efterlängtad långkjol att ha till stickade tröjor bland annat nu i höst. Valde en heltäckande före en med slits. Det kändes lite mer användbart nu till hösten. Åkte sedan hem till Emilia för att baka och hämtade sedan upp Emma. Vi hade en väldigt mysig kväll med middag här hemma, promenad och en massa prat tills de åkte för ett tag sen. Hittade en jättegammal bild på oss på Emmas mobil. Var bara tvungen att visa!! /L.

GIFT CARD

Kategori: ALLMÄNT

Present från försäljningsansvarige för att ha dragit in mest beställning tillsammans med team Gävle!

UNDICI

Kategori: BILDER

Nu är jag hemma från Stockholm. Jag och Jennifer bestämde oss för att inte sova över på hotell imorgon. Den goda hotellfrukosten får jag fixa själv imorgon bitti. Det var tur att hotellet ligger i ett shoppingcenter. Det var bara att åka hissen ner och sen börja leta efter kläder att ha till kvällen. Lyckades hitta en black and gold outfit på en timme! Bra jobbat för att vara mig. Undici blev sedan kvällens uteställe. Pga förkylning åkte vi hem efter middagen. Så nu ska jag sova. Natti!

MOT HUVUDKONTORET I HUVUDSTADEN

Kategori: BILDER

Jag är förkyld och hängig men biter ihop och åker på träff i Stockholm med alla säljteam runt om i Sverige. Ikväll är temat black and gold för utekvällen på det nyöppnade Undici på Östermalm. Hoppas på att friskna till under dagen! /L,

KONSERT

Kategori: BILDER

Det var så himla bra igår. Daughtry och Nickelback i ett fullsatt Globen. Att sjunga med till en av mina favoritlåtar gav rysningar över hela kroppen så som det gjorde när flera tusen personer stod upp och dansade i takt. /L.

DESTINATION GÄVLE

Kategori: ALLMÄNT

Nu till Gävle. Ikväll till Stockholm och Nickelback.

MIN LOUISE

Kategori: ALLMÄNT

Jag har aldrig mått såhär. Aldrig känt den här sorgen förut. Den är speciell och får mig att släppa tårar så fort jag blir sysslolös. Att förlora sin bästa vän i vardagen gör ont. Det svider så som jag faktiskt aldrig kunde föreställa mig att det kunde svida. Jag har haft så svårt att inse det. Jag har inte velat inse det, att ett avstånd mellan varandra snart skulle ske. Igår när jag var där för sista kvällen, hos min Louise, brast jag i tårar när hon sa: "Snart måste vi säga hejdå". Ordet Hejdå ekade i huvudet och inte för än då började jag föreställa mig vardagen utan henne. Lika så gjorde hon och sen grät vi ikapp.
Känslan är en farväl-känsla. Den värsta känslan enligt mig. Även fast det inte är ett riktigt farväl (vi kommer ju ses som tur är) så är det ändå en vana, en trygghet, en del av min vardag, som försvinner. En av de bästa delarna dessutom. Bästa vännen.
Idag kramades vi för sista gången på några månader på Västerås flygplats. Tårar föll åter igen. Men någonstans bland Louise tårar, hennes familjs tårar, mina tårar, Rebeccas tårar, så fanns även lycka, glädje och hopp i oss. Att den stora staden London väntade där hennes drömmar kommer bli verklighet.
Jag älskar dig.

HELHELG MED BÄSTA VÄNNER

Kategori: BILDER

Hela kvällen igår, hela dagen idag, hela kvällen idag kommer gå åt till mina bästa vänner. Ikväll blir det utgång efter grillning hos Louise. /L.

I WILL BE FINE, BUT I WILL MISS YOU

Kategori: ALLMÄNT

 
Min vardag ser för tillfället ungefär likadan ut. Går upp väldigt tidigt på mornarna, dunkar musik i bilen påväg till jobbet med Jennifer och har utprovningar med glada, blivande studenter. Idag var vi i Uppsala, där vi kommer att hålla hus hela veckan. Jag har tänkte på det, hur roligt det faktiskt är att hjälpa till inför en av de största dagarna för många studenter! I söndags jobbade jag förresten på Ikea, det var otroligt kul. 
Försöker även att tillbringa så mycket tid jag bara kan med min kära Lollo. Mindre än en vecka kvar nu. Svider lite. Nej, ganska mycket. Igår åt vi och mös hos henne. Från fredag till söndag blir det non-stop time med henne tillsammans med tjejerna. Det behövs. Love. /L.

TISDAG KVÄLL

Kategori: BILDER

Myser hos min bästa vän. Planerar inför tjejhelgens roligheter! /L.

LÖRDAG II

Kategori: BILDER

Kvällen fortsatte med bubbel på Happy Island där tre glada tjejer väntade.

LÖRDAG I

Kategori: BILDER

I lördags hade jag en heldag med min bästa vän. Överraskade med lunch på Oli Odeli tillsammans med Jessica och Alexandra. Vidare gick vi till Glassbaren för att prova på deras otroliga glass! Fika på Systrarna Ericsson, bara för att testa på något annat. /L.