linn krouthén

BAD LUCK

Kategori: ALLMÄNT

Det var min tur igår. Min tur att ha otur.
Det började igår morse. Jag ska träna på SATS innan jobbet och inser tjugo i sex att: jag har glömt gymkortet. En kvart på morgonen, när stan är död och med kläder för tunna för morgonkylan, kändes mer som en timme. Utan kortet fick jag vänta på att SATS skulle öppna klockan sex, och i väntan smsar mamma mig: "Älskling, du har glömt dina matlådor!" (som jag alltså hade tagit ut från kylen och ställt redo att tas med i en plastpåse)...
Det gick bra att träna, det flöt på, tills jag stod i duschen och insåg att jag tagit med mig hudlotion istället för duschkräm...
Väl redo att sminka mig inser jag att jag glömt min primer för sminket. Min favoritbas som jag aldrig får glömma. Fan! Okej, fortsätter sminka mig och vips går min puderborste sönder. Jag står där på gymmet med en borste i ena handen och "skaftet". Det är inte sant! Den har hållit i tre år och just idag går den sönder. Det var väl på tiden antar jag. Fortsätter sminkningen och inser att jag även glömt ögonfransböjaren. Ingen big deal men just idag blev det det för att allt hade gått fel och tre "standard-sminksaker" gick snett.
Pappa plockade upp mig och jag förvarnade honom för att det här inte var min dag.
Gick till Lidl och handla något till lunchen. När jag kommer ut från affären börjar det spöööregna. Kul. Blöt som en katt.
Tre tjejer skulle få vända denna dag. Så jag satte mig i bilen för att köra till Emilia. Påvägen dit KÖR JAG PÅ EN GRÄVLING!!!!! Alltså, är det sant???
Jag körde hem i vääääärldens dimma. 50 km/h. Började inbilla mig det värsta sakerna för jag väntade mig mer otur och tillslut blev jag så paranoid att jag trodde att det skulle dyka upp mördare efter vägen och att älgar stod bakom var och varannan buske.
Idag har varit en bättre dag. En bra dag. Man måste väl ha lite nedgångar för att uppskatta uppgångarna, eller?


FEBRUARI

Kategori: MUSIK

EMMSI

Kategori: ALLMÄNT


Helgens födelsedagsbarn. Ett väldigt fint sådant, en med ett stort hjärta och massa humor. Du är verkligen en hjälpande hand i alla lägen och du betyder så mycket för mig bästa du!
21-åringen fyllde i söndags så även jag fick vakna till av födelsedagssång och te  i sängen. Vi hade en slapp-morgon med brunch och is-hockey. Tänk att ens födelsedagsfirande blir och känns mindre för varje år. Antar att relationer och att umgås blir viktigare än vilket paket som väger tyngst. Tänk om man kunde slå in ett paket med kärlek, tror ni inte det skulle väga tyngre än alla? /L.

BLÅ

Kategori: INKÖP


Sprang in på h&m innan feminist homepartyt med Gudrun Schyman idag med Amanda och Frida och fann denna fina marinblåa klänning. Gud vad jag gillar marinblått! 

MÅNDAG MORGON

Kategori: ALLMÄNT


Skyller på att det är måndag, på helgens utgång och på en allt för skön säng. Att försova sig är inte min grej riktigt. Jag vet faktiskt inte hur man ska bära sig åt. Vissa kanske skippar att duscha men jag kan inte. Samma sak med frukosten, så idag slängde jag i mig ägget och åt yoghurt i farten. Att försova sig för mig innebär inte att skita i morgonrutinerna, nej istället sätter jag speeden på max och springer runt som en duracellkanin (morgonträning på köpet).
Ikväll kommer pappa hem som tog sig igenom Vasaloppet (Öppna spåret) igår på en sån bra tid. Första delen av Den Svenska Klassikern är nu avklarad! /L.


James Arthur - Certain Things

Kategori: videor

James Arthur - Hold On, We're Going Home

Kategori: videor

 

James Arthur - Recovery

Kategori: videor

 

James Arthur - Get Down

Kategori: videor

 

James Arthur - Is This Love? / Supposed

Kategori: videor

 

11-14

Kategori: ALLMÄNT

Nu har jag klämt i mig två ägg, en fullkornsmacka, proteingröt och kaffe och är nu redo för ett triathlon på SATS. Det är kompishelg och jag och Azra ska träna hela förmiddagen. Vi får se hur detta kommer gå! /L.


FRIII DAG

Kategori: ALLMÄNT

Imorse gjorde jag något jättemysigt på min lediga fredag. Åkte till Sportköket med Azra och Ina för att äta frukost innan vi åkte till SATS för att svettas lite. Så himla skönt med morgonträning. Jag och Azra råkade se likadana ut idag också. Sånt händer ibland när vi både har två par likadana skor och träningskläder. 
Om ett tag åker jag in till stan för att sedan åka bil med Amanda till Stockholm för att se fantastiska James Arthur! Så sjukt taggad. /L.


I DON'T WANNA WALK WHEN I JUST LEARNED HOW TO RUN

Kategori: MUSIK

QUESTBARS

Kategori: FOOD

I Västerås finns dom både på Gymgrossisten och Hälsokraft.

MINA HJÄRTAN

Kategori: ALLMÄNT


Alla hjärtans-dag brunch med min fina och underbara syster. Bakade nyttiga scones och mös av kärleksdagen! Så glad att ha en syster som dig och en förevig vän än att dela livet och framtiden med.
Alla hjärtans-dag firande med middag på Indigo med två av de mest fantastiska personerna jag vet. Så himla glad över att få dela tankar, minnen, sorg och glädje med mina fina tjejer Amanda och Emma. Vi hade det så mysigt och insåg att äkta vänskap gör en lyckligare än mycket annat. /L.




Bilder från Londonresan.

KÄRLEKSDAGEN

Kategori: ALLMÄNT

Det här är kärlek för mig. Någon som lagt märke till vad man brukar använda på morgonen. Små gester som betyder att någon bryr sig om en och observerar varenda liten detalj i någon annans rutiner. Det är kärlek för mig när man vill lära sig allt om någon annan. Det är osjälviskt och fint för att det är att flytta fokuset från sig själv till någon annan. Det är fint för att det är vardaglig kärlek och inte påklistrad och enkel kärlek. Som att gå till affären och köpa en chokladask med chokladhjärtan för att det är Alla Hjärtans-dag och någon man brukar eller borde göra. Kärlek är så mycket men bland det finaste måste nog vara engagemanget man lägger i en annan person. Att ha observerat de små detaljerna. De visar någonstans att någon kollar även när du inte tror att någon ser.
Idag fick jag en dos kärlek till frukost. Min mamma som velat lära sig mina frukostvanor även fast vi nästan aldrig hinner äta frukost tillsammans. Det är kärlek och den här handlingen är bland det finaste man kan få på Alla Hjärtans-dag. Det behöver inte vara svårare.

THREE DAYS

Kategori: PÅ MIG


I förrgår blev jag hängig och fick ont i halsen. Igår var jag hemma och nös och kände mig förkyld. Idag är jag på jobbet och känner att jag är på bättringsvägen. Tänk vad livet kan vända fort! 
Ikväll får jag träffa Louise igen och en myskväll väntas. Kärlek till det! /L.

FOREVER AND ALWAYS

Kategori: BILDER

Idag fyller en fin och underbar person 18 år! Tiden har gått så fort sen vi bråkade om vem som skulle ha den finaste barbien. Jag är så glad att få ha en syster att kunna dela allt med och att i framtiden kunna fortsätta med det. En syster är en bästa vän du alltid kommer ha. Det känna tryggt och mysigt! Jag älskar dig gumman!



Jag och Sanna.



Sanna.





Jag.


LONDONKÖP

Kategori: INKÖP









SÖNDAG

Kategori: ALLMÄNT


Söndagsträning med Azra och jag har fått hem Strawberry- och Vanilla White Chocolate från Fitnessguru. Nu börjar en nyttig vardag igen efter Londons alla onyttigheter. Idag har jag till exempel bakat nyttigt bröd. Mums! /L.

TA HAND OM DIG!

Kategori: INKÖP

Mitt hår har älskat fuktsprayen och värmeskyddet från Hårologi. Nu köpte jag schampoo och balsam också. Finns på Made By där jag klipper mig och de blandar i det de tycker du behöver för ditt hår. 
Idag köpte jag produkter för mitt ansikte också. Naturligt och bra!!


LONDON

Kategori: ALLMÄNT

Jag är hemkommen efter fem helt fantastiska dagar i London med mina fina tjejer! Vi har haft det så sjukt bra och hunnit med så mycket. Ätit jättegod mat på olika ställen som Louise hittat (bland annat godaste sushistället någonsin), shoppat, testa två klubbar/pubbar på en kväll, haft myskväll med chokladtårta i sängen, haft mysfrukost hos Lollo och massa annat skoj. Riktig girlpower-weekend med massa skratt och prat så nu mår jag extra bra.
Möttes av söta blommor från mammsen när jag kom hem igår. Så sött och värmande! Ikväll har vi myskväll i soffan. Idag har vi haft en dag med sängköp på IKEA med familjen. Tar igen lite tid tillsammans. Ha en bra helg!! /L.


LIVETS STUNDER

Kategori: ALLMÄNT


Började min morgon med frukost och filmen Frost i sängen med mamma.

MY ROOM

Kategori: BILDER

Har fått iordning mitt rum och kan äntligen börja på mitt nya liv tillbaka hos M & P. Klagar inte på doften av god mat och känslan av att kunna zappa på tvn efter att i ett halvår bara haft tre kanaler. Ikväll ska jag dock ta plats i källaren med några favoriter. Den är mysig den också. Det här ska jag nog kunna vänja mig med. /L.




LONDON SNART

Kategori: ALLMÄNT

Idag har jag varit ledig. Otroligt skönt. Det som tagit på mitt mentala sista dagarna har varit mitt rum. Jo, det är sant! Att leta efter strumpor och lipsyl i kartonger har inte varit någon höjdare. Så idag har jag plockat och städat hela dagen och har nu ett städat rum där alla saker är på sin plats. Nu kan jag börja leva igen och ta tag i roligare saker. 
Igår släppte jag städningen och tog en fika med min Emma på stan. Ikväll roade vi oss i telefon för att bland annat prata om resan till London på måndag dit vi ska tillsammans med Amanda och Emilia. Inte alls kul kommer det bli. Haha skoja. London-snacket får fortsätta imorgon hemma hos mig då Mello-mys väntas. Ha en bra helg!! /L.