linn krouthén

JAG VILL HA DIG

Kategori: ALLMÄNT

It's friiiiday. Jag är lycklig. Det är fint väder. Jag är mätt. Haha.
Igår var jag hemma hos Emma med Emilia och pluggade, solade och åt sommarens godaste sallad tillagad av oss. Fortsatte sedan in till stan med Max, Erik och Sara. Kollade när Thomas Thörnholm och Oscar Linros styvpappa pratade om låtskriveri. Pappa har alltid sagt att jag ska göra en modernare tappning av hans favoritlåt från när han var ung. Det roliga är att det är just det som kommer hända då vi fick höra på låten igår. Längtar efter att få se hans min när han kommer hem ikväll från Rom.
Redovisning i UF snart. Ganska oförberedda är vi, men spontanitet är alltid bra.
// L.

BEAUTIFUL DAY

Kategori: PÅ MIG

shorts - vero moda // skjorta - gina tricot (gammal)

2 KM

Kategori: ALLMÄNT

Pappa är i varma Rom. Avis. Grymt avis. Tänk om mitt framtida jobb kommer ta mig till sådana ställen, då skulle jag vara överlycklig! Men jag borde väl inte klaga så mycket, redan sommarvärme i april. Jag får väl leka att jag är utomlands på något sätt...
Dagarna bara rinner på och imorgon är det redan torsdag. I skolan är vi just nu i slutet av alla teman och projekt, så det är ganska hektiskt. Men igår lyckades klassen flytta upp matteprovet två veckor, så det var skönt. Även tyskaprovet lyckades vi skjuta upp en vecka. Så att man får lite space mellan alla inlämningar och sånt. Idag hade jag 2 km testet på idrotten. Under fem veckor har jag fått tid att träna till det, so today was the big day. Typ. Förbättrade mig med 1 minut. Härligt att resultat syns efter några träningspass i veckan i alla fall. Belönade mig med en sallad på Cornetto Bar med Amanda, Evelina, Emilia och Emma till lunch.
Hade även ett seminarium ("prat-prov") idag i ideologi. Ganska oförberedd kom jag, men jag tror och hoppas att det gick bra! Och det är alltid skönt att få sluta tidigare. Hela två timmar tidigare idag faktiskt. Nicenice.
Snart ska det sjungas och tränas till musikdagen med min söta pojke som är den 14:e maj. Inte börjat än, så det är dags att sätta igång nu om vi inte vill improvisera ihop något.
// L.

WITHEVERYHEARTBEAT

Kategori: BILDER

'

SOMMAR, SOL OCH MASSA GLASS

Kategori: ALLMÄNT

Jag hade en urmysig dag/kväll igår med Emma och Emilia. Jag cyklade in till Emma på Rönnby där även Emilia var och vi tog oss vidare till Djäkneberget där vi tillbringade vår eftermiddag med solning, glass och prat. Hamnade till sist hos Emilias mormor och morfar, efter middag hos Emma, där vi satte oss i soffan framför en film med en glass (till). Jag hade tänkt att cykla tillbaka i bäcksvarta och kalla natten men min pojke kom som en räddare i nöden och hämtade mig. Somnade i hans famn hos hans farmor.
Idag står det plugg på schemat. Och imorgon står det skola. Skit. Adios.
// L.

PÅSKAFTON

Kategori: BILDER

23 april.

I MARIA MONTAZAMI GAMLA HEMKVARTER BOR JAG

Kategori: ALLMÄNT

Det finns bara tre hus i min lilla ort som står radade efter varandra och ser exakt likadana ut, kallade De tre vise männen. I ett av dem har den mysiga Hollywoodfrun Maria Montazami bott i, hon jag diggar stort! I ett av dem bor jag. Ville dela med mig av den lilla nyheten som är stor för mig. Haha.
// L.

FIT FOR FIGHT

Kategori: INKÖP

nya asics skor! här ska det tränas // team sportia
tröja för kalla sommarkvällar // vero moda
shorts // vero moda

GRILL-TIME

Kategori: PÅ MIG

Shorts och väst från älskade h&m.
Nu ska jag iväg till Erik för lite grillning.

INA

Kategori: BILDER

22/4-2011. Min första solning för i år. Dock i jeans och linne, men ändå!

HUSVAKT

Kategori: ALLMÄNT

Igår startade min vecka som husvakt. Jag och Max ska sköta om hans farmors hus. Och det tackar jag inte nej till då hennes säng var underbar att sova i!
Beger mig till Ina snart i det soliga vädret. Adios.
// L.

WE, ALL, HEART IT

Kategori: ALLMÄNT

http://weheartit.com ♥

OM MAN ÄNDÅ KUNDE SJUNGA SOM DENNA KVINNA

Kategori: MUSIK

SOONER OR LATER

Kategori: BILDER

Jag är glad över att jag kan sitta ute i linne utan att behöva frysa, att jag får spela så hög musik jag bara kan då huset är tomt och över min lediga och mina kommande lediga dagar.
Vaknade upp halv åtta. Kollade snett på klockan och trodde att jag drömde. Men när man gått upp vid halv sex flera dagar i sträck nu vill nog min hjärna gå upp men min kropp vill ligga kvar... Hur som helst vann hjärna och jag steg upp och tog en power-walk. Wow! Inte likt mig, men härdan efter kommer det vara min grej. För gud så skönt det var!
Efter jobbet igår åkte jag, mamma och pappa till Ikea. Jag har fått uppdraget att inreda hallen. Så, jag gick runt där och slängde i lite prylar i vagnen. Nu ska bara hyllor, tavlor och sådant upp och smågrejer ska köpas. Sen är vår hall klar. Vid nio på kvällen övningskörde jag med Camilla och Max satt i baksätet. Det går framåt, eller rullar framåt kanske.
Och övningsköra ska jag fortsätta med. Camilla kommer och hämtar mig snart och vi åker iväg för att hämta Max från jobbet. Sedan blir det en lugn kväll med min sötnos.
Morgonen bjöd på detta. Jordgubbar i yoghurten och mango som efterrätt!
Njuter av det sköna vädret med detta!
// L.

NICE WEATHER

Kategori: ALLMÄNT

Jag har varit dålig på att uppdatera. Jag erkänner det. Men ibland behöver jag minska på saker att göra för att hinna med att landa i mig själv. Så bloggen har kommit lite i klämm. Men nu så.
Fredagen i skolan gick som en dans på rosor. Klassen belönades med varsin klubba under mattelektionen. Helt plötsligt stod min mattelärare framför mig med en näve klubbor: "Ni jobbar så otroligt bra idag!". Sådana små händelser är värda att nämna då de händer så sällan och gör en så glad. Eftermiddagen bestod av UF och kvällen bjöd på mysigheter med Emilia och Emma. Sallad på Cornetto Bar och vidare till Gränden för en latte.
Vaknade upp (lördag). Gick ut och gick. Övningskörde in till Erikslund. Svängde förbi Europa Möbler på "skoj skull" i och med rean. Hittade oväntat möbler till vår tomma, nymålade hall. Kunde inte bli annat än perfekt. Träffade sedan Louise någon timme. Satt och pratade på en filt med naturgodis och solen i ögonen. Hamnade sedan hemma hos min pojke. Men hann knappt komma innanför dörren innan jag och Max mamma åkte ut och övningskörde i 2 timmar för första gången tillsammans. Det blev grillat när vi kom tillbaka. Mums!
Vaknade upp med sötnosen idag och åt nybakade scones till Prison Break. Mammsen hämtade upp mig och körde iväg mig till stan för en dag på Busborgen. Promenerade sedan med mamma vid hamnen en timme i väntan på att syster skulle sluta dansen. Hur underbart som helst i det varma vädert!
Väntas jobb imorgon igen, men denna gång på pappas jobb. Känns sådär när man ser solen lysa igenom fönstrena och termometern visa hög grad.
// L.

LOVE THEM♥

Kategori: INKÖP

shorts - h&m

DEBATT

Kategori: ALLMÄNT

Piggare än igår. Till och med så pigg att jag tog en power-walk på en timme idag. Det var bland det skönaste jag gjort på länge. Rensade tankarna och kände mig nyttig och snäll mot min kropp.
Imorgon ska jag ha debatt i skolan. Under någon timme ska jag sätta mig in i rollen som kommunist och debattera mot liberaler, socialister, feminister, anarkister, konservatister... Det kan nog bli roligt.
Under denna kväll återstår sängen där pluggning på ideologierna väntar.
// L.

NEVER ALONE

Kategori: MUSIK

Värda att uppmärksammas!

HOW AM I SUPPOSE TO BREATHE, WITHOUT YOUR AIR?

Kategori: BILDER

26♥

I'M TO LOST IN YOU

Kategori: BILDER

Huvudvärk. Feber. Jag stannar hemma idag...

FLOWER POWER

Kategori: BILDER

Hittade ett superbra makro objektiv som gömde sig i pappsens kameraväska. Me love. photos by me and sis.

AFTERNOON

Kategori: BILDER

En liten vitaminbomb och hungerdödare på eftermiddagskvisten. Och en teoribok att ta i tu med. Men just nu sitter jag och skrattar till det nya programmet Total black out med familjen. Känner verkligen paniken de måste ha inom sig...

WHEN YOU FACE THE UNKNOWN

Kategori: ALLMÄNT

Gick till skolan idag, men gick hem vid lunch. Hängig, trött, huvudvärk och lite sånt. Bara inte förkylningen bryter ut helt....
// L.

NO HARD WORK

Kategori: ALLMÄNT

Väcktes av väckarklockan imorse som fick upp mig och min sötnos i lagom tid inför våra jobb. Det dåliga med att jag gick upp tidigt var att det blev ganska meningslöst när de ringde från Busborgen och meddelade att det var lugnt och inte mycket att göra idag. Så, det blev en ledig dag för mig - som jag i och för sig längtat till. Lagade en stor och god frukost till mig och Max. När han åkt övningskörde jag in till Erikslund, köpte krämer på Ö&B. Det var inte riktigt därför vi åkte in, utan jag "skjusade" in pappa för att köpa soppåsar till trädgården. Önskar att jag kunde ta bort de två: "" framför och bakom ordet skjusade. Jag får ju inte åka själv i en bil riktigt än...
Krattat och gjort av med energi på vår enorma tomt idag. Pluggat körkortsteori, druckit flera koppar kaffe och firat min pappa. Ska forsätta göra det sistnämda nu genom att äta hemmagjord glass. Love!!
// L.

JUST Nu

Kategori: BILDER

Firar pappa med ryggbiff och hemmagjord glass. Mums!

GRATTIS PAPPA♥

Kategori: BILDER

Ikväll.
I New York för exakt (nästan på minuten) två år sedan i amerikansk tid. (Brooklyn Bridge)

2 GOOD NEWS

Kategori: ALLMÄNT

Är det bara jag, eller är det flera som känner att vädret varierar en aning? Soligt och varmt. Mulet, kallt och blåsigt. Soligt och varmt. Mulet, kallt och blåsigt... Man plockar fram vårjackan, nästa dag måste en varmare jacka på. Hoppas vädret bestämmer att stanna på den soliga sidan snart.
Fick även två goda nyheter idag: MVG i betyg i kursen multimedia A, samt ett VG på VG-MVG delen i geometri. Känns super!!
// L.

WATCH AND LEARN

Kategori: BILDER

Det är fredag. Det är härligt. Första körningen på en motorväg. Dricker gottis te. Mot Evelina senare ikväll.

FRIDAY

Kategori: ALLMÄNT

Det väntar matte till elva. Det väntas UF i eftermiddag. Och tjejerna ikväll! Fredag♥
Underbara Emma och underbara Emilia gjorde min eftermiddag igår på Rob's supermysig. Satt och pluggade ideologi, åt stora bakverk och pratade. Behövs bland stressiga dagar.
Det blir slit, slit, slit i helgen på Busborgen. Men rolig ska det bli!
// L.

HIPPHIPP

Kategori: VIDEO

Samhällsläraren startade gårdagens lektion med detta klipp.

I WILL GIVE YOU EVERYTHING

Kategori: BILDER

Onsdagar brukar vanligtvis vara rätt långa och sega, men - inte idag!! Att slippa fyra timmars ideologi och istället åka på innebandy med hela skolan vid tolv är inget att klaga på. Hejade på skolans innebandylag som tyvärr förlorade med 5-4. Surt när de var värda en vinst.
Mammsen och jag åker in till sjukhuset för att hälsa på Sixten som har varit som en morfar för mig snart. Vill ge all kärlek och energi jag har för att få hem honom snart♥
plugg+detta=min eftermiddag.
// L.

DET NÄRMAR SIG

Kategori: ALLMÄNT

Idag är det tisdag. Och inte vilken tisdags som helst, utan en mycket speciell en. SARA HAR KÄMPAT TILL SIG ETT KÖRKORT, duktig som hon är! Firade den stora dagen genom att åka till Mc Donald's med Caroline, Amanda, Evelina och såklart, vår nya taxichaufför - Sara. Var helt överväldiga när jag fick höra nyheten på lektionen att koncentrationen sjunkt till noll och glädje upp till 100. Tankarna hamnade på helt andra ställen, och som tur är har vi underbara lärare som lät jag, Amanda och Evelina gå tidigare från lektionen.
Peppad och inspirerad att få körkort tog jag med mig pappa ut och körde i nästan två timmar med den lilla manuella bilen inne i stan. Det gick superbra. Det ser ljusare och ljusare ut att körkortet snart är mitt!
// L.

NEW EARRINGS

Kategori: INKÖP

WHERE AM I SUPPOSE TO BE!?

Kategori: ALLMÄNT

Min hjärna har varit helt frånkopplad från verkligheten idag. Så helt borta, trött och allmänt hängig har jag tagit mig igenom den, egentligen, väldigt snabba och lätta dagen. Lite plugg, te och TV väntas. Adios.
// L.

IMPULSKÖPARE SOM JAG ÄR

Kategori: INKÖP

Men jag vet att jag inte kommer ångra mig. Solglasögon - h&m // fodral - indiska

MANGOÄLSKARE

Kategori: ALLMÄNT

Som jag lovade mig själv: En heldags vila med min sötnos utan något plugg, bortsett från körtkortsteorin som jag måste börja ta itu med på allvar nu. När det är rätt lugnt i skola gäller det att passa på att göra andra nödvändiga saker.
Njuter av en god mango medan jag väntar på att få bli trött till Big Brother. Att lägga sig i sängen på söndagar, slå på TV:n och vänta tills ögonen blir tunga nog att kunna somna är bland det bästa som finns. En ren laddning inför en ny skolvecka.
Och jag vill tipsa alla mangoälskare - pressa lite limesaft på mangon innan du äter den. Dubbelt så gott!
// L.

2 APRIL

Kategori: BILDER

Lyckades ni lura någon igår!!? Jag lyckades... sådär.
Lördagsgott.

WHERE WERE YOU

Kategori: ALLMÄNT

Efterlängtade helg är äntligen här. Och den ska gå till inget annat än vila. En ny förkylning ligger och gror i kroppen och får inte bryta ut. Så, vila och frukt är det som gäller.
Toppenkväll igår hemma hos söta Emma med Amanda och Emilia. Tacos, prat och senare blev vi två till - Linus och Brandon. Somnade i snacket efter många försök att hålla mig vaken i fotöljen...
Vaknade upp efter sex timmars sömn i Emmas rum. Blev hämtade av mamma och vi åkte ner på stan för att hitta present till pappsen. Sökte och fann en present i alla fall.
Vill hissa Ö&B för deras billiga produkter. Älskar att gå bland hyllorna och känna mig rik. Korgen blir ju ganska full efter ett tag. Så, det blir ju inte så billigt när man kommer till kassan ändå...
Nu väntar jag på min kära kille som kommer snart. Efter en vecka utan honom ska det bli fint med en kväll med bara oss två, melon, popcorn och O.C.
// L.

LET'S JUST FALL IN LOVE

Kategori: INKÖP

shortsdress - h&m
korsring - gina tricot
Ö&B