linn krouthén

31 AUGUSTI;

Kategori: PÅ MIG



tröja - JC // väska - myrorna // halsband - myrorna // cykelbyxor - avklippta strumbyxor

30 AUGUSTI;

Kategori: INKÖP


väska - myrorna

kort tröja - h&m

skjorta (gröngrå) - myrorna

fjäderhalsband - myrorna

ryggsäck - new yorker

torrshampoo - kicks

armband - kappahl

höstrött - depend

skor - skopunkten

ALLTING GÅR FÖR FORT

Kategori: ALLMÄNT

Det går så otroligt fort!! Allting går så fort. Redan gått mer än en vecka i skolan. Kändes nyss som att det var måndag och jag bara längtade tills det skulle bli torsdag. Och snart är det redan onsdag morgon utan att jag ens hunnit blinka (känns det som). Första tyskalektionen idag. Jag, Christoffer och Alexandra planera för hur vi ville att lektionerna skulle se ut under hela läsåret. Kändes mycket att hinna med, men samtidigt lite på något sätt. Antagligen eftersom uppgiften blir större när man ska göra den och inte bara läsa att man ska gör den...
Håltimme från kvart över nio till tolv. Passade på att träffa min älskling som hade hål då med. Sedan körde jag på med matte B, idrott och ideal under eftermiddagen.

Övningskörde med pappa när vi kom hem. (Hann inte göra det igår för min sötnos följde med mig hem istället). Det gick bra. Eller kanske ska säga; bättre än igår i alla fall. Det rullar på helt enkelt...

Nu ska jag försöka läsa lite om ideal och sådan. Sedan blir det stjärnfilten och tv! Puss




// L.

SOMNADE...

Kategori: ALLMÄNT

Somnade framför Bridget Jones Dagbok igår, typist. Så jag kan ännu inte säga till min kusin att jag sätt den. Men något positivt finns det  ju med det, jag fick mina timmars sömn.
Idag har jag min första musiklektion i tvån. Kör själv denna gång, känns som jag utvecklas mest då... Drar till stan och ska försöka hitta lite höstkläder efter vi slutat kvart över två.



// L.

BRIDGE JONES DAGBOK

Kategori: ALLMÄNT

För ungefär tre år sedan blev min kusin chockad över att jag inte sett "Bridge Jones Dagbok". En film man måste se enligt henne. Och sist när hon var här började vi prata om filmer, och att jag ännu inte sett filmen. Så ikväll, då ska jag passa på när den ändå går på tv (på trean kl nio), och samtidigt måla naglarna. Söndagsmys helt enkelt. P.S. kräftorna ikväll var awsome!!(utifall ni ville veta)




// L.

TUTA OCH KÖR - BARA KÖR

Kategori: ALLMÄNT

På Amandas balkong igår. 4 tjejer. Tacos. Ljus. Musik = mysigt. Åkte hem med bussen vid elva till Max, och sov där.

Idag har jag påbörjat min övningskörning. Trodde inte att det var så kul som det var. Kände mig vuxen när jag satt bakom ratten. Jag kunde räkna mina motorstopp på en hand under en timmes körning, men när vi började krypköra och parkera lite så räckte inte en hand till längre... Men det gick bra. (pappa); "Det gick bättre än vad jag trodde!". Så första övningskörningsrundan - och jag överlevde. Hoppas på en tur imorgon med för att komma igång och snart börja ute på vägarna. Och så har jag hunnit med att ta en springtur. Skönt! Snart blir det kräftor, grillat kött och annat gott till middag. Min mage skriker.



// L.

FOREST

Kategori: BILDER






23 AUGUSTI 2010

AROSFORTET

Kategori: ALLMÄNT

Snart ska jag äta och sedan ta bussen in till stan. In till Amanda. Och igår till idag sov jag hos min baby. Vi lagade tacos, kollade på film och skrattade tillsammans med Alex. Somnade dock framför filmen Grown Ups... får klaga på att jag gick upp tjugo i fem igår. Åt frukost till O.C. och det kändess om sommarlov för ett tag...

Var på Arosfortet igår förresten med skolan. Gick dock inge bra för mig, Amanda, Evelina, Olivia och Johanna. Vi var inte ens med på listan topp 25! haha. Men det var kul i alla fall. Huvudsaken.



// L.

JEANS

Kategori: INKÖP


ring - JC

jeans - JC

DÖSKALLE

Kategori: PÅ MIG


svart skjorta - h&m // sjal - gina tricot // blå ring - h&m

NY BÄRBAR DATOR

Kategori: ALLMÄNT

Precis fått våra bärbara datorer i skolan. Underbart! Funderar på att göra en riktigt rensning av min bärbära VAIO hemma. Känner att den är väldigt segt i jämförelse till den här...



CHINA

Kategori: BILDER




när pappa kom hem var det som "lilla julafton". jag var som ett litet barn som sprang runt och var överglad för allt och alla...

TUSEN(?) FILMER I GARDEROBEN

Kategori: ALLMÄNT

3 dagar av skolan har gått och det känns ovanligt bra!! Dock skulle man ju inte tacka nej till att få göra precis vad man vill om dagarna och "bara vara", men jag antar att för mycket av det goda ger motsatsen. För nu har jag tillräckligt med energi i kroppen.

I måndags kom ju min pappa hem. Förutom att jag fick träffa honom fick jag massa fina saker ifrån Kina. Bl.a. ett par helsvarta converse, klockor, filmer som Sex And The City 2, SALT med Angelina Jolie, Eclipse och andra filmer som jag inte sett ännu, en iPod Touch...

Igår startade skoldagen med matte B. Kul tänkte jag. Men insåg snabbt när lärarna började prata att: det kanske inte kommer bli så farligt. En timme matte B i veckan bara och två eller tre lärare varje lektion. + min pappa som kan hjälpa mig med oförståeliga tal. Efter skolan åkte jag iväg med pappa för att köpa saker inför min övningskörning. Känner mig taggad. Och så var vi 5 minuter ifrån att hamna i krocken med 14 bilar på Köpingvägen också. Änglavakt. Älskling mös med mig på kvällen sen.

Och idag har vi haft ideal hela dagen. Skriva om vårt drömliv och så. Tycker det är superskoj. Har även sett på en teater idag på Culturen under vår skola. Jag och Kopparlundare är faktiskt med i ett litet hörn i teatern. Nämligen spelat in när vi skriker och härjar, typ hatar ett monster, (i form av en folkmassa) när vi gick i ettan. Men nu ska jag sätta mig med mitt nya barn, min iPod, i min säng och skriva en berättelse om mitt drömliv. puss




// L.

25 AUGUSTI;

Kategori: PÅ MIG





skjorta - gina // halsband - second hand // skinnjacka - vero moda // skor - converse

23 AUGUSTI;

Kategori: PÅ MIG


skjorta + armband - h&m

PAPPA!!!!!! ♥

Kategori: ALLMÄNT

Nu känner jag mig inte skräckslagen inför skolan längre. Känner mig faktiskt helt utvilad och redo för en jobbig termin. Tro det eller ej. Antar att jag kommer ångra att jag sa det där, men det är då jag får titta tillbaka på det här inlägget. Gick ut och åt med tjejerna i klassen efter uppropet. Det var trevligt! Åkte sedan buss med Louise hem och vi bestämde oss för att gå ut och ta de typ sista sommarbilderna innan det blir höst.

Nu, om några minuter, kommer min efterlängtade pappa hem efter att ha varit i Kina i tre veckor! Saknar honom grymt mycket. Ska kasta mig i hans famn.


// L.

HEMMAGJORD MÜSSLI

Kategori: BILDER






min nya frukost, hemmagjord müssli!

MOVIES

Kategori: ALLMÄNT

Det blev inga kläder för mig inne på Erikslund. Men däremot hittade jag och mamma annat. Massor av filmer på Ö & B för 20 kronor, påslakan och örngott och annat smått till hemmet. Alltid lika roligt att köpa. Nu ska jag göra egen müssli som mamma och jag köpte ingredienser till på Ica Maxi. Gott & nyttigt!!


Det blir en härligt höst framför tv:n...



// L.

KÖP I STOCKHOLM

Kategori: INKÖP


tygpåse - weekday

sjal - gina tricot // skjorta - h&m

byxor & linne - vero moda

klänning - bikbok

läderarmband - bikbok // silverarmband - h&m // bok - akademibokhandeln

ADIOS SOMMARLOV(E)

Kategori: ALLMÄNT

Snart ska jag iväg till Erikslund för att kika in på Tati. Senare vidare till Hälla och handla. Och om inga jeans hittas på Tati blir det att kila in till h&m, JC o.s.v. Trippen avslutas med att köpa räkor från fiskbilen. Allt med mamma!!

Det är ju dessutom sista dagen på lovet. Kill me! Verkligen. Åh, vill inte... min älskling får ta och ge mig andra tankar ikväll, för jag ska som tur är få sova med honom. Sista natten på sommarlovet.


// L.

8 TIMMARS VANDRING

Kategori: ALLMÄNT

Efter en heldag i Stockholm är man helt slut. Bortsett från lunchen har jag gått i åtta timmar i sträck. "Vi går till Drottninggatan!", "Vi går till Zara där nere!", "Men jag måste tillbaka till Drottninggatan igen...". Det har i alla fall varit en helmysig dag med supergod mat på en italiensk resturang på Sturegatan, småköp inför hösten och inte så härliga fötter.

Nu har jag precis stoppat i mig lite tacos. Det får bli det sista jag gör innan jag skuttar ner i sängen. Helt slut i fötterna, benen och huvudet! Det blir att lägga sig och läsa en bok jag köpte idag - den "kända" Självkänsla nu! Min nya stjärnfilt från Max får värme frusna mig. Sweet dreams.




// L.

SUMMER 2010

Kategori: BILDER





ALONE IN THIS HOUSE

Kategori: ALLMÄNT

Sov över hos min älskling igår till idag. Sista natten tillsammans innan skolan börjar faktiskt. Känns sådär, då vi tillbringat alla nätter som vi kunnat tillsammans under hela sommarlovet...

Nyss gymmat. Precis duschat. Känns skönt! Nu är jag och min syster hemma själva så vi ska göra iordning tacos och sedan dra i gången en gammal film som vi älskade som små med bl.a. Eva Rydberg i. Fast det blir dock en tidig kväll för imorgon ska jag, mamma, Sanna, min moster och kusin iväg till Stockholm för att slösa pengar höstkläder.



// L.

SOMMARENS HÖJDPUNKT

Kategori: BILDER








HAVSKRÄFTOR

Kategori: ALLMÄNT

Precis kommit hem från Hälla med mamma och Max. Min älskling kom till mig sent igår och sov här. Det var lite oväntat men mysigt. Och så håller jag, FORTFARANDE, på med itunes. Och nu, igen, försvinner allting. Det har hänt tre gånger och nu ger jag upp.

Ikväll kommer min söta mormor och moster till oss för att äta havskräftor och räkor som vi köpte idag av fiskbilen. I fiskbilen stod en hur trevlig man som helst. Tänk om alla kunde vara så serviceinriktade - vad roligare det skulle bli att handla. Och vad värlen skulle vara mycket gladare. Det borde nästan vara ett måste att man måste kunna ta emot kunder när man söker ett serviceinriktat jobb.

Men nu ska jag ner och plocka vinbär i våra vinbärsbuskar och sedan frysa ner dom. Så otroligt gott att ha i filen på morgonen. Mums!



// L.

18 AUGUSTI

Kategori: PÅ MIG



skjorta - second hand. halsband - second hand.

INVIGER LJUSLYKTOR

Kategori: ALLMÄNT

Tvtittande med mamma och Sanna i mitt rum med popcorn gör tisdagskvällen till myspys. Och så inviger jag mina ljuslyktor i det distra vädret. Fast i allt mys är jag fortfarande småförbannad. Efter att ha suttit med Itunes på min dator en hel dag och fått in all musik försvinner allting!!? Alltså, hur. Tappade hakan där ett tag...
Imorgon blir det stan med mamma. Köpa lite block till skolan o.s.v.


// L.

FRÅN BÖRJAN

Kategori: ALLMÄNT

Efter många timmar sedan senaste inlägget sitter jag fortfarande med Itunes. När jag precis fått in alla högar med CD skivor ringer pappa från Kina och säger att han inte vill ha min musik på hans dator. Det sista jag ville göra just då var att börja om från början. Men nu sitter jag här och samarbetar med min bärbara dator istället för pappas Mac. Än så länge går det bra, men vi får se hur den mår efter typ ett dygn av arbete...



Och om mindre än en vecka börjar skolan, kill me!!



// L.

LÄTT ATT VARA EFTERSMART

Kategori: ALLMÄNT

Sitter här och lägger in musik i Itunes. Försökte nyss väcka min älskling men det gick inte så bra. Så snart ska jag gå ner i källaren och hoppa på honom. Ångrar mig såå mycket att jag inte hängde med på Lars Winnerbäck igår. Missade Melissa Horn och säkert en underbar kväll. En anledning varför jag inte gick var just för pengar, och så berättar mamma i bilen igår att hon skulle kunnat betala............

Ikväll ska jag på bio med Max. Inception. Myspys ♥


// L.

SKÖNA SOMMARKVÄLLAR

Kategori: ALLMÄNT

Tänk - sol och varmt! Nästan ovanligt nu så det blir nästan för varmt att vara ute. Fast man ska inte klaga sista veckan på lovet.

I torsdag, på min och Max en och en halvårs dag, fick jag en underbar stjärnfilt som jag är helt förälskad i. Den kommer vara min kärlek under alla kalla vinterkvällar framför tv:n. Fick även hemlagad tre rätters mat gjord av min älskling, en übermysig kväll och en übermysig morgon med frukost på sängen. I love you.



Igår kväll kom tjejerna förbi. Det blev spel och musik på min altan med värmeljus och popcorn tills tidig natt. Och kvällen var ju bara för skön. I cykelbyxor och tröja cyklade jag med Louise hem sjungandes till Håkan! Cyklade sedan vidare till Max och sov där.

Och snart kommer min sötnos till mig för film, bokning till bio imorgon och myspys med glass. Puss!!!



// L.

1 å 1/2 ÅR

Kategori: ALLMÄNT

Jag har varit med dig 1 och 1/2 sekund - gånger hur många nollor som helst - och från den första sekunden så förstod jag att din hand passar så bra i min. Jag har levt med dig 1 och 1/2 minut, och ju fler minuter som går, ju fler delar av mitt hjärta äger du. Jag har levt med dig i 1 och 1/2 vecka, och jag har aldrig tröttnat. Under alla de 1 och 1/2 månader som gått med dig har jag tänkt på hur det är möjligt att göra nästa månader underbarare. Men efter 1 och 1/2 år tillsammans med dig vet jag att det är möjligt. Jag vet att våra hjärtan lär sig mer och mer att dunka ihop. Att sekunderna utan dig i början nu känns som en evighet. Och att allt jag har önskat finns rakt framför mig.

Nu vill jag dela varje sekund, varje minut, varje timme med dig. Varje andetag med dig. För utan din luft gör det svårt att andas.
JAG ÄLSKAR DIG, MAX WIKSTRÖM♥


TELL ME WHY

Kategori: ALLMÄNT

Vaknade bredvid min sötnos idag. Åt frukost, vann i kortspelet kasino och sedan cyklade vi hem till mig. Precis lagat quinoa och kyckling som vi snabbt åt upp. Behövde ge Max lite energi, för han håller på att klippa vår stora gräsmatta. Så det blir att slänga in honom i duschen innan han får puss och krama på mig. Haha! Imorgon firar vi ett och ett halvt år, mys. Men nu ska jag skala morötter och göra dipp till kvällen. puss



// L.

7 AUGUSTI - 7 TJEJER

Kategori: BILDER



SLEEP OVER

Kategori: ALLMÄNT

Nu kommer mina 7 favorittjejer till mig för en sleepover i min källare. Älskart!



// L.

ONLY YOU

Kategori: ALLMÄNT

Efter en massa tårta och gott hemma hos Max farmors födelsedagsfirande igår åkte vi hem till honom för mys och Wallander. Nu äter vi vindruvor, väntar på lasagne och snart ska jag spöa honom i ett gammalt tv-spel som inte varit aktivt på något år. Haha! Och såklart så ska vi somna till O.C.


I ♥ YOU



// L.

STUREPLAN

Kategori: ALLMÄNT

Hade en underbart härlig och rolig dag igår i huvudstaden med Amanda, Louise, Caroline, Totte, Sara, Emil och Fredrik. Åkte till Gröna Lund, fick stå i en typ 100 meters lång kö. Humöret åkte ner. Men när jag insåg att kön gick snabbt att ta sig igenom och när vi snart var framme i entren blev jag glad igen. Haha! Åkte inte alls lika många karuseller som vanligt bara för att det var sånna långa köer till allt. Så sjukt mycket folk!! När jag gick spökhuset gick såklart pulsen upp till 300. Blev inträngd av ett spöke. Ja, nära döden helt enkelt! När klockan blev sju åkte vi in till city, käkade på ett mysigt ställe på Stureplan och sedan tog vi tio tåget hem. Grym dag.

Nu ska jag börja fixa i huset lite smått. För ikväll kommer tjejerna till mig, och sedan ska vi vidare till Max för grillning. Och solen skiner! Kanske sätter mig och vilar ute ett tag. Puss.



// L.

GRÖNA LUND

Kategori: BILDER


















GRÖNA LUND 5 AUGUSTI 2010

I ♥ MUFFINS

Kategori: BILDER




Sannas och mina underbart goda kvällskonstverk.

LIFTAREN

Kategori: ALLMÄNT

Vaknade bredvid min kille! Underbart♥ åkte till Mariagårn medan han sov med mamma för att lämna notstället vi lånade till bröllopet. När jag kom tillbaka sov han (såklart) fortfarande, så jag gjorde frukost på sängen till honom. Lika roligt och mysigt varje gång att överraska honom, men dock börjar det bli en liten vana. Kollade sedan på två avsnitt av O.C. och sedan fortsatte vi med en s.k. rysare enligt mamma och tv:n, vilket filmen, Liftaren, inte var (för oss i alla fall). Stack sedan iväg till gymmet.

Nu har jag nyss ätit kycklingsallad och är snart redo för att baka blåbärs och hallonmuffins med min syster. Mums!! Imorgon drar jag till Gröna Lund med härliga människor.



// L.

MY ROOM

Kategori: BILDER








100%

Kategori: ALLMÄNT

Härlig, mysig och fruktig kväll igår hemma hos Caroline med Amanda och Sara. Skratt, prat och musik. Underbart!!

Bär mig snart iväg in till Hälla med mammsen för att handla. Bland annat växter, och kanske en lampa, till mitt rum. Det är det absolut sista som ska köpas - sedan är det 100% klart och redo att visas för er. Ikväll kommer Max till mig för mys och tacos.


miss NY ♥



// L.

H & P

Kategori: BILDER



.
.
























Hanna och Peter 31 juli 2010

WEDDING

Kategori: ALLMÄNT

Nu är jag hemma från Alingsås. Kom hem igår. Minns ingenting av bilfärden hem för jag sov nästan hela tiden. Det gick super att sjunga på min kusins bröllop. Och tänk att regnet tog en paus under precis de timmar som bröllopet och festen hölls! Peter och Hanna var så himla fina, man kunde verkligen se lyckan och kärleken mellan dom. Så såklart sa dom ja och är nu man och hustru. Vi fick jättegod mat på festen - nu har jag bl.a. smakat rådjur. Massa tal hölls, fällde några tårar när min kusin höll tal för Peter. Åt hur god bröllopstårta som helst så jag kände mig lagom proppad under kvällens slut. Bodde i samma hus som festen hölls i. Väldigt gammalt, stort och mysigt hus. Minnesvärd dag och massa kärlek i luften fick jag uppleva.

Igår hann jag gymma och sedan bege mig till Max för poker och spel med Alex, Fredrik, Lukas och Kuhs. Och ikväll ska jag iväg till Caroline för mys, frukt och snack med tjejerna. Men innan dess blir det en fet pizza med mamma och Sanna.



// L.