linn krouthén

GHOST OF DAYS GONE BY

Kategori: ALLMÄNT

Trött i alla kroppsdelar efter dagens två träningspass, fast på ett skönt sätt. Nu ska jag möta upp min älskling, gå till ica och köpa grönsaker och dipp och sedan blir det en slappkväll i hans soffa! /L.

CUP BY ME

Kategori: BILDER

"Man måste dö några gånger innan man kan leva."

MUMS!!

Kategori: BILDER

från: itbyme.blogg.se
igår trotsade Louise och jag nyttigheterna och körde bara på onyttigt till Beck-filmen på tv. Så idag blir det en powerwalk med L och E och sedan en springtur med Max och Camilla! Wiho, träningsdag! /L.

TJOCKISKVÄLL

Kategori: ALLMÄNT

De blir en tjockiskväll hemma hos Louise med mörk choklad, kokoskaka, grönsaker och dipp, hallongratäng, nutella och lite coca cola light. Känns bra efter en fartfylld helg. Ha en bra söndag och njut av höstlovet alla ungdomar! /L.
PS. för bilder från igår: http://myranhanson.blogg.se/.

28/10-2011

Kategori: BILDER

kvällen hemma hos evelina i fredags var så bra pga. såå bra tjejer! eves gormemat gjorde att det kändes som man var på bland de bästa restaurangerna. av mig fick evelina en mugg jag målat, te och en kokoskaka (den på bilden) och massa annat fint. åter igen, lyckligt lottad att ha så fina vänner♥♥

28 OKTOBER

Kategori: BILDER

två bilder från itbyme.blogg.se!

DÅ OCH NU

Kategori: BILDER

Fastnade vid tvn imorse och kollade bl.a. på Madicken med ett huvud
man förtjänar efter gårdagens halloweenfest. Idag blir det en typisk
hemmadag med städning, tv och kanske lite plugg. /L.

MAJA GRÄDDNOS

Kategori: BILDER

Bestämde mig imorse för att gå på Annas halloweenfest i alla fall. Med 0 idéer på utklädnad tänkte jag på min favorit Pelle Svanslös och kom på Maja Gräddnos. Så, här är min tolkning. Max mamma är snäll och kör in mig till Emma för att förfesta där med klassen.
Och grattis världens bästa Evelina!♥ /L.

MOT EVE

Kategori: ALLMÄNT

Redo för kvällen!

EVELINA, 18

Kategori: BILDER

Imorgon fyller underbara Evelina 18. Det firar vi genom att höja glasen
hemma hos henne ikväll tillsammans med 8 andra brudar! Är taggad till 100!

MORE THAN LOVE

Kategori: ALLMÄNT

jag älskar dig så otroligt, fruktansvärt mycket.
att två kan kännas som en är det bästa som finns.
I hope I cross your mind once in a while just so that
I won't feel pathetic for thinking of you all the time.

NY I MITT RUM

Kategori: BILDER

= LIVET ÄR BRA

Kategori: ALLMÄNT

Just nu älskar jag livet, skolan, årskurs 3, klassen. Mina vänner gör mina dagar bara för att de är så otroligt bra. Och min pojke ger mig energi. Jag har äntligen kommit igång med vetenskapsrapporten efter sisådär fem veckor tid med försök på försök, och faktiskt så börjar den bli klar = lycka. Höstlov imorgon = glädje.
Efter kvällsmat som blev ett nytt recept som bestod av lax, västerbottenost, bacon och bladspenat ska jag fortsätta med pluggandet lite grann innan min man kommer och gör mig sällskap ikväll♥ /L.

DE E ONSDAG

Kategori: ALLMÄNT

Nerbäddad i min säng för att titta på det senaste avsnittet av Ensam mamma söker. Vet. Lite mammigt sådär. Men jag tycker det kul. Haha. Kom hem från Erikslund för en timme sedan ungefär där jag bland annat inhandlade en klädhängare till mitt rum.
Jag kan inte annat än älska vår matte C lärare. Till provet idag bjöd hon på kaffe hon gjort iordning i termosar och till det, godis. Med lite hjälp från henne gick nog provet hyffsat i alla fall. Säger godnatt nu. /L.

ÖVERRASKNING

Kategori: BILDER

Nu har jag överraskat mamma med mysigt fika och hennes favorit: rostbröd med leverpastej och gurka. Ska iväg till Sala för att lämna vår bil på verkstan och njuta av Spotify i öronen, vidare till Erikslund för att hämta Sanna. Och sen blir det att beställa mat. Inte den vanliga födelsedagen vi brukar ha, men så blir det ibland! Sen kommer även pojken och firar lite. Grattis igen mammsen!♥ /L.
I'll get it if you need it
I'll search if you don't see it
You're thirsty I'll be your rain
You get hurt I'll take your pain.

LOUISE

Kategori: ALLMÄNT

Min favorittjej är med på blogg.se's hemsida. Ja, det är mitt hår ni ser - haha! Kika in: itbyme.blogg.se.

GRATTIS MAMMA

Kategori: BILDER

utan dig skulle ingenting fungera. jag älskar dig♥

MAMMAS DAG

Kategori: BILDER

Efter en powerwalk på en och en halv timme med musik från Spotify i öronen ska jag hoppa in i duschen och ha en pluggdag hemma. Ska även överraska mamma när hon kommer hem med uppdukat bord av fika och presenter. Hejsvejs. /L.
Kolla va jag hittade: Louise, jag och Amanda 2009!

CALL YOUR GIRLFRIEND

Kategori: VIDEO

ÄNTLIGEN

Kategori: ALLMÄNT

Spotify premium!! Nu känns bussresorna och alla powerwalks plötsligt mycket roligare. Tack pappa♥  /L.

SUNDAY. AND A SUNNY DAY

Kategori: BILDER

Ja, söndag är ju en pluggdag av någon konstig anledning. Så nu sitter jag här med min frukost efter en powerwalk med Evelina och Louise, och lyssnar på Gavin Degraws nya album i lurarna. /L.

GÅRDAGENS MYSKVÄLL

Kategori: BILDER

jag hade en såå mysig kväll igår med världens finaste vänner!! bilder är från itbyme.blogg.se.

LÄNGTAN AV ATT SHOPPA NÄR PLÅNBOKEN EKAR...

Kategori: ALLMÄNT

Jag vill åka till Stockholm och gå igenom deras utbud av second hand butiker, ganska så nu!!!
Det blir att hämta Sanna i vår bil (ganska stort då pappa är så rädd om sin pärla), äta fläskytterfilé och bädda rent i sängen innan jag åker till Louise. /L.

LÖRDAG

Kategori: MUSIK


Det blev en myskväll framför KGfest igår med min plutt pga. brist på pengar, opepp osv. Robin levererade på Idol och jag mådde bra med världens enklaste och godaste glass som jag utsett till min och Max glass. Ingredienserna är turkisk yoghurt, florsocker och bär. Daim är gott att ha i också.
Nyss hemkommen från jobbet. Ska ta och äta pappas och min flygande Jakob vi tillagade igår, och skriva lite på min vetenskaps rapport. Ikväll kilar jag iväg till Louise och har en myskväll med mina saknade tunatjejer. /L.

MIN 2:A ÄLSKLING

Kategori: BILDER

22 OKTOBER

Kategori: BILDER

Vi skulle kunna leva bara på svamp i flera år, tro mig. Frysen är full, en tunna som rymmer 12 liter är fylld och pappa har varit ute i skogen idag igen. Jag klagar inte, men jag börjar undra hur vi ska få plats med de bruna gosakerna... /L.

FRISYR

Kategori: BILDER

Louise lekte lite med mitt hår. för mer bilder: itbyme.blogg.se

MALTA - 5

Kategori: BILDER

Efter zumba, lite lax, quinoa och grönsaker känns det skönt att ta en kopp te framför tvn. Imorgon ska jag iväg till jobbet en sväng vid tio. Börjar sedan skolan vid tolv där det står design på schemat. Vi har börjat att skissa på barnböcker och idag skrev jag en liten story till den. Förresten så blev alla våra affischer vi gjorde till författarna under bokens dag en succé. Haha. Författarna signade, ville ha dom själva och statsbiblioteket vill ställa ut dom där. Whoho. Ses imorgon. /L.
i Malta då man var lite brun, hade fräknar och värme.

EMMSI

Kategori: ALLMÄNT

En och en halv timme kvar till lunch och pannkakor, och jag ska försöka komma igång med vetenskapsrapporten. Vaknade upp hemma hos Emma med Amanda och Emilia. Åt frukost i skolan, sega och trötta. Men vi hade en mysig kväll igår i Emmas säng med lite Bonde söker fru och syltmackor efter gymnasiemässan. Ikväll är det zumba och plugg som gäller. Adios♥ /L.

KOCK

Kategori: ALLMÄNT

Pappsen skjutsade mig till skolan så nu är jag här och ligger och taggar till matte C i en soffa. Ikväll ska jag stå och prata om min braiga skola på gymnasiemässan med Amanda, Emilia, Emma och några fler.
Igår var jag kocken i huset och lagade köttfärsfyllda paprikor. Mums! Sedan blev det tv och sockerkaka med min pojke, som fortfarande ligger hemma hos mig och sover. Det tog emot att gå upp ur duntäcket idag kan jag säga...♥ /L.

SNYGGO

Kategori: BILDER

Morgon började med försovning, så det blev att tuta till skolan. Nu är det svenska hela morgonen med mina snyggingar♥ /L.

STUDY

Kategori: BILDER

Pluggipluggi och det går sådär just nu... /L.

MÅNDAGMORGON

Kategori: ALLMÄNT

Det har varit en lugn helg för mig med lite födelsedagsfirande för Max med släkt. Missade Fridas firande. Jäkla huvud och trötthet... Men nu är jag på benen igen, redo för en ny vecka. Började för trettio minuter sedan och slutar fyra. Åker hem till Louise efter skolan för att plugga och kika lite tv. Jag är ju fast i Ensam mamma söker, och från och med imorse fast i den danska serien Den som dräper... /L.

DE ÄR FREDAG

Kategori: BILDER

Det var en jättemysig kväll igår hemma hos min pojke. Tårta, kakor och massor av presenter. Min flytta-hemifrån låda full med grejer blev uppskattad och rattmuffen passade fint. Haha. Vaknade upp hos Max imorse och åkte med honom in till skolan med halsont och tryck i huvudet. Håller fortfarande i...
Pappas underbara hemmalagade hamburgare blev kvällsmaten och snart blir det idolmys med min kille. Ciao. /L.

GRATTIS SKRUTTEN

Kategori: ALLMÄNT

2009

Idag är det min mans dag! Grattis på 19-års dagen. Jag älskar dig mer än mest♥

KOLLA VAD JAG HITTA

Kategori: BILDER


Amanda och jag 2009.

IGÅR

Kategori: BILDER


Somnade i Amandas rum med henne och Emma vid halv fyra! Trött tjej på designlektionen...

ONSDAG

Kategori: ALLMÄNT

Dagen♥.
Vaknade upp med världens sötaste pojke och åkte till skolan för att ha en kort mattestund innan jag och Emma följde med Amanda till tandläkare. Nu är tandställningen väck! Fy vad fint det blev! Körde sedan till Max för att ta med hamburgare till skolan. Och snart åker jag vidare till jobbet för att hälsa på söta Gudrun med lite bakverk innan mamma hämtar mig och kör vidare till Erikslund. Sedan hem, käka, fixa mig och sedan vidare till stan för en lugn utgång för att fira att Amandas tandställning är borta. Hektiskt, roligt och en annorlunda onsdag. /L.

MADE OF

Kategori: MUSIK

sitter och dunkar denna sköna tjej under vetenskapslektionen...

HÄNDER ALLT I OKTOBER?

Kategori: ALLMÄNT

Det händer mycket i oktober:
12: fira att Amandas tandställning är väck!
13: min älskling fyller 19 bast♥
15: fira sötnosen Frida (som fyller den 16 oktober)
21: klassfest.
24: mamma blir ett år äldre!
28: fira snyggingen Evelina.
29: Evelina 18 år samt Annas halloweenfest!
Det var väl några av sakerna som händer under oktobermånad! /L.

I WON'T LET YOU GO

Kategori: MUSIK

ÖNSKELISTA

Kategori: ALLMÄNT

Jag sitter och skriver en liten julklappsönskelista mellan pluggandet för att underlätta för mamma i affärerna. Det är mycket man vill ha. Det här är förra årets julklappar http://krouthen.blogg.se/2010/december/mina-julklappar.html.
Pappa kokar kantarellsoppa av ännu mer svamp han plockade igår. Tre helger i raden i skogen och frysen är full av kantareller. Gott! /L.

SÖNDAG

Kategori: ALLMÄNT

Nyligen hemkommen från Max. Söndag igen... Ska ta vara på den, som jag alltid säger. Ut på promenad med mig själv och sedan med min moster. Kila ner till Mässingsbruket med mammsen. Plugga. Städa. Sedan pustar jag ut framför tv:n ikväll.
Och snart åker min bästa Louise till London. Avundsjuk till tusen... /L.

LÄNGHEMS KÖK

Kategori: ALLMÄNT

Jag sitter på jobbet och roar mig med köksdesignprogrammet. Åker ner på stan när jag slutat för att träffa Max mamma och kila runt lite i affärer med henne. Och sedan blir det mys med min pojke.
Efter en kortisdag i skolan igår, där vi designade affischer till författare inför bokens dag, kom Louise, Emma, Amanda, Olivia och Emilia hem till mig för Idol och prat. Somnade gott vid ett på natten. /L.

EN TORSDAGSKVÄLL

Kategori: ALLMÄNT

Älskar mat! Särskilt efter ett zumbapass. Nu väntas tv och en myskväll med min pojke. /L.

I SKOLAN

Kategori: ALLMÄNT

Lunch med söta, gräddiga pannkakstjejer! Åker hem nu för tid hos tandläkare. /L.

PEPPARKAKOR I OKTOBER

Kategori: ALLMÄNT

En sen och enkel kvällsmat efter lite träning. Nu; tv, mjölk och pepparkakor (fy mamma och pappa som köpt hem de bruna kakorna, redan...). /L.

FIX YOU

Kategori: MUSIK

GODNATT

Kategori: ALLMÄNT

Jag har haft en bra dag med många bullar och skratt. Louise åker till London på måndag för att kolla in ett collage. Jag hoppas från hela mitt hjärta att du kommer in, samtidigt som jag inte vill förstå att du kanske kommer vara borta i två hela år. Fy säger jag till det ... /L.

KANELBULLENS DAG

Kategori: ALLMÄNT

Sitter och pluggar i fiket på skolan med fina tjejer. Evelinas snälla kille bjuder på kanelbullar. Åker till Louise efter skolan för att plugga och mysa. /L.

LOUISE

Kategori: ALLMÄNT

"idag ska jag hinna med jättemycket!". Nja, så blev det inte riktigt. Gjorde något roligare, åkte iväg med Louise till Erikslund där vi fikade, köpte te (äntligen höst och tetid) och storhandlade. Duktiga! /L.

GO

Kategori: ALLMÄNT

Då powerwalkar jag iväg!

MYSER

Kategori: ALLMÄNT

VILKA ÄR DINA FAVORITER? FÖR DE GÅR INTE ATT VÄLJA EN

Kategori: VIDEO

och så har ju Robin så bra röst. Även Amanda Fondell och André. Så här många favoriter och såhär bra har nog Idol aldrig varit...

KELLY♥

Kategori: MUSIK

EN TREVLIG HELG

Kategori: ALLMÄNT

Det har blivit väldigt mycket mobil-inlägg, bara för att det är så smidigt och bra. Nackdelen är att bilderna får väldigt dålig kvalité, men stå ut. Haha. Gårdagen igår blev inte som väntat, kom aldrig ut. Eller jo, ut kom vi. Men inte ut ut. Ut på krogen. Lång kö in och sex personer som hellre fortsatte kvällen hos Amanda gjorde att vi slutade med cheeseburgare och kebab i Amandas soffa. Men lika trevligt för det.
Vaknade med min pojke och for till jobbet. Nu är jag hemma men ska snart in till stan igen för att äta hemma hos Emma och fortsätta kvällen i Emilias mosters lägenhet med Amanda, Emilia och Emma. Ciao♥ /L.