linn krouthén

VARDAGSBILDER

Kategori: BILDER

1.
2.
3.
4.
5.

1. Spelkväll med Laura, Veronica och Matilda. 2. I helgen har jag åkt på förkylning vilket blev många timmar i sängen. 2. Jobb på IKEA lördag och söndag. 4. Bakade dumlekakor till jobbet. 5. Och kvällens bananpannkakor!



ENKLASTE GLASSEN

Kategori: FOOD

Svingod, nyttig glass på 2 minuter? Jo, det går! En större klick kvarg, ca 2 msk stevia, 1 krm vaniljpulver, ca 1/2-2 dl frysta hallon och blåbär. Jag rörde först ihop med sked, sedan mixade jag det försiktigt med stavmixer. Fick skrapa ur glassen från stavmixern några gånger. Mixa så mycket du vill. Såååå gott!


SÅHÄR KAN DE VA

Kategori: videor

En liten glimt från bakishänget hos Amanda sist. Fångade ögonblicket som hade lite spontan teater i sig. Emma uppmanar Amanda att inta rollen som mamma. Det är i dessa stunder övertrötthet är som roligast.

NU SÅ SOMMAR

Kategori: INKÖP

Igår gick jag och mamma (och Emma en stund) på Erikslund. Köpte bikiniöverdelen från Lindex, klänningen från Vila och ett par Nudie-jeans. Sommar sommar, jag längtar! /L.


CHIAPUDDING

Kategori: FOOD


Rekommendera chiapudding! Det är så gott och är så enkelt att fixa ihop. Chiafröet är rik på bland annat omega 3, så det är perfekt för att få i sig de viktiga fettet!
Recept på chiapudding: 1 dl mjölk (jag har soja-mjölk), 2 msk chiafrön, lite salt, 1-1/2 msk stevia beroende på hur söt du vill ha den, 1/2-1 krm vaniljpulver. Blanda ihop och ställ in i kylen i en burk eller skål med aluminiumfolie över i minst en timme, helst över natten. Ät som det är eller till vad du vill! Idag blandade jag det med kvarg, hallon och hasselnötter! Mumsmums! 


FREDAG MED EMMA

Kategori: BILDER

Jag älskar fredagar. Jag vet inte vad det är men jag längtar alltid till dom och dom är oftast så himla bra! Idag var jag på jobbet fram till lunch. Sedan åkte jag och några jobbarkompisar ner för att äta lunch på Å. Deras kladdkaka blev starten på dagens onyttigheter. Träffade upp Emma och gick och fönstershoppade med våra nästan tomma plånböcker såhär i slutet av månaden. Fikade på Gobal, köpte sushi och åkte hem till Emma för en myskväll. En sån här himla bra fredag ni vet! Och dessutom BOKADE VI BRÅVALLA! Längtar så jag dör redan... /L.


SHE'S HOME

Kategori: BILDER




KATE HUDSON

Kategori: INKÖP

Man mår bra av att unna sig lite, fräscha till garderoben. I alla fall jag gör det. Idag åkte jag iväg från jobbet en stund för att ta del av Lindex nya kollektion. Mycket fina saker och med mig hem i påsen hamna en hatt, en tunika, en kimono och en sjal. Vad våren är välkommen nu! /L.


MARS

Kategori: MUSIK

SHM

Kategori: ALLMÄNT

Igår var jag på filmen Leave the world behind med Ina, Emma och Emilia. Fascineras av hur stora Swedish House Maffia var och hur sjukt det måste vara att leverera sån glädje och energi till så mycket människor med hjälp av dansmusik. Hur musik kan beröra och påverka oss. /L.


BIRTHDAY #2

Kategori: BILDER







Jag hade en jättebra födelsedag nummer två igår med mina underbara vänner! En bra kväll med knappt någon sömn gav mig en seg söndag. Jag och Emma tog oss från stan till Kajen för att köpa med oss mat hem till Amanda. Där hade vi får bakisdag tillsammans som inte innehöll något annat än massa prat.  Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen för att ta igen så mycket sömn som möjligt innan väckarklockan ringer för en ny jobbvecka! /L.

IN LOVE

Kategori: INSPIRATION

 
 
Jag är helt såld på det här porslinet! Det finns så mycket fint och jag tycker att det är så häftigt med färgerna och mönstrena och att blanda det lite hur som helst. Nästa lön bli det kanske att klicka hem lite. Det är från Potteryjo. 
 
 
 

21

Kategori: ALLMÄNT


Jag hade en jättebra födelsedag! Gick en morgonpromenad med mamma, åt en stor frukost med jordgubbar och åt lunch med familjen och Jonas. Fick så söta presenter. Förutom min dator som var en halv julklapp, en halv födelsedagspresent, fick jag en hårddisk till den, en hälsokokbok, pengar, silverbestick, Rörstrandskål och andra småsaker som proteintillskott. Avslutade min dag i Stockholm med Sanna och självaste Gavin Degraw. Så sjukt bra, har alltid velat se honom live! Det var magiskt så mitt liv som 21 åring började lite som på moln. /L.

Gavin Degraw

Kategori: videor

VÅRKÄNSLOR

Kategori: INKÖP


Idag blev det inget släktfirande för mig så istället åkte jag och mamma och gjorde av med lite pengar. Köpte denna sommarklänning och kjol från hm till mig i present och så kunde jag inte låta bli att haffa några questbars också. /L.

TVÅ ÅR

Kategori: ALLMÄNT


Jag älskar IKEA, kundkontakten, mina arbetskamrater och min avdelning! Jag vill jobba med människor i framtiden, punkt.

FALAFEL

Kategori: FOOD


FAVVOGRÖT

Kategori: FOOD


Det här är så otroligt gott! Gröt är ju världens enklaste frukost och man kan ju göra den på så himla många olika sätt. Det här receptet kör jag på nu och det måste ni testa om ni har det här proteinpulvret!
1 dl havregryn, (1/2 dl havrekli, valfritt), 1/2 skopa ONE WHEY Vanilla White Chocolate, krossade linfrön, salt, kanel och 2 dl vatten. SÅ GOTT!

WISH LIST

Kategori: ALLMÄNT

Snart är det min tur att fylla 21 och bli närmare 30 år än 10. Jag har alltid saker jag vill ha, alltid små önskelistor i mobilen även fast jag inte fyller år. Men nu gör jag det snart och några saker på min önskelista just nu är dessa:
 
 
 
Mateusporslin
 
 
 
 
 
Förvaringsburkar - Åhléns
Kudde - HM Home
 
Lexingtonhanddukar
 
Locktång
 
Skål SKYN och stolar från IKEA PS 2012
 
 
 

AVICII

Kategori: BILDER




Bilder från Avicii-konserten i lördags. Så sjukt bra han är och så sjukt roligt vi hade! En av många remix var Atlas av Coldplay som gav mig rysningar på hela kroppen. Tre helger på raken med konserter. Next up är Gavin Degraws på min födelsedag! /L.